Ова лозинка је нетачна, порука при пријављивању на Виндовс 10

That Password Is Incorrect Message During Windows 10 SignАко добијете поруку – Ова адреса е-поште или лозинка је нетачна, уверите се да користите лозинку за слање порука свом Мицрософт налогу када се пријављујете на Виндовс 10, а затим прегледајте овај пост.

Ово је увод ИТ стручњака у професионални сленг који се користи у поруци приликом пријављивања на Виндовс 10: „Ова лозинка је нетачна.“ Када видите ову поруку, то значи да лозинка коју сте унели није тачна лозинка за налог на који покушавате да се пријавите. Ово се може догодити из више разлога, укључујући ако сте унели погрешну лозинку, ако је лозинка промењена или ако је налог закључан. Ако видите ову поруку, прво што треба да урадите је да проверите да ли уносите исправну лозинку. Ако сте сигурни да уносите исправну лозинку, али се порука и даље појављује, можда ћете морати да ресетујете лозинку. То можете учинити тако што ћете отићи на страницу за ресетовање лозинке налога. Након што ресетујете лозинку, требало би да будете у могућности да се пријавите на свој налог без икаквих проблема. Ако и даље имате проблема, можда ћете морати да контактирате ИТ одељење или тим за подршку налога за даљу помоћ.Може бити прилично фрустрирајуће добити Ова адреса е-поште или лозинка је нетачна. Уверите се да користите лозинку за свој Мицрософт налог. поруку, знајући добро да сте унели исправну лозинку. Недавно сам наишао на ову поруку док сам покушавао да се пријавим на Виндовс 10.Ова лозинка је нетачна. Уверите се да користите лозинку за свој Мицрософт налог.

Ова лозинка је погрешна за Виндовс 10

Па, ако наиђете на овај проблем, ево неколико насумичних мисли које ми падају на памет.старе локације за преузимање софтвера

1] Подразумева се да прво треба да проверите да ли је ваша лозинка заиста тачна, а затим да је пажљиво унесете. Уверите се да Цапс Лоцк није укључен.

2] Морате имати на уму да ће Виндовс 10 синхронизовати подешавања рачунара, куповину апликација итд. на свим системима који користе исти Мицрософт налог . Дакле, ако сте променили лозинку на једном рачунару, уверите се да користите нову лозинку и на другим рачунарима.

читати : Корисничко име или лозинка су нетачни .3] Такође можете да проверите да ли је ваша тастатура конфигурисана да подржава више језика и да проверите да ли користите исправан језик. Можете проверите његова подешавања на траци задатака .

направи Виндовс 10 боотабле усб на линук

4] Порука о грешци тражи од вас да ресетујете лозинку. Зато ресетујте лозинку свог Мицрософт налога на аццоунт.ливе.цом и након ресетовања, користите га за пријаву. Ако ресетујете лозинку на мрежи, користите нову лозинку на рачунару са оперативним системом Виндовс 10/8.

5] Промените своју лозинку у лозинку мању од 15 знакова. и види да ли ради.

амд алат за деинсталацију

Читати: Која је максимална дужина лозинке у оперативном систему Виндовс 10.

6] Ако мислите да је ваш Мицрософт налог хакован, можете предузети кораке до опоравити хаковани Мицрософт налог . Ако мислите да га је Мицрософт блокирао, покрените процедуру на опоравити блокирани или суспендовани Оутлоок или Мицрософт налог .

7] Ако ништа не ради, покренућете акције опоравка лозинке. Ове поруке су укључене Опоравак лозинке за Виндовс и како се опоравити од изгубљене лозинке за Виндовс ће вам у почетку помоћи да повратите изгубљену, заборављену лозинку за Виндовс. Испробајте неки бесплатни алат за опоравак лозинке као што је Опхцрацк , Каин и Авељ Поврати моју лозинку кући бесплатно или Самостална НТ лозинка и уређивач регистра.

орао менаџер преузимања

8] Ако ово не помогне, можда имате проблем. Повежите се са нама Мицрософт подршка и виде да ли имају решење. У супротном, поновна инсталација Виндовс 10 може бити једина опција коју бисте могли имати.

Да се ​​то не би десило, као додатну меру треба поставити ПИН код. Дакле, ако не можете да се пријавите помоћу лозинке за Мицрософт налог, можете се пријавити помоћу ПИН-а.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Погледајте овај пост ако добијете Ваш уређај је ван мреже порука за пријаву.

Популар Постс