Корисничко име или лозинка су нетачни због грешке при покретању Виндовс 10

User Name Password Is Incorrect Error Windows 10 StartupАко сте заглављени на екрану за пријаву са грешком. Корисничко име или лозинка су нетачни током покретања оперативног система Виндовс 10, пратите ова упутства да бисте решили проблем.

Корисничко име или лозинка су нетачни због грешке при покретању оперативног система Виндовс 10. Ово може бити узроковано бројним факторима, укључујући нетачан кориснички унос, оштећен кориснички профил или проблем са оперативним системом Виндовс 10. Ако наиђете на ову грешку, постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте је поправили. Прво проверите да ли су корисничко име и лозинка које користите исправни. Ако јесу, покушајте поново да покренете рачунар и покушајте поново. Ако то не успе, покушајте да креирате нови кориснички профил. Ако и даље имате проблема, вероватно постоји проблем са оперативним системом Виндовс 10. Можете покушати да покренете враћање система или извршите чисту инсталацију оперативног система Виндовс 10. Ако ниједна од ових опција не функционише, можда ћете морати да контактирате Мицрософт за техничку подршку.Виндовс 10 долази са уграђеном функцијом која вам то омогућава ажурирати без питања ти за лозинку. Међутим, понекад се може заглавити на екрану за пријаву на Виндовс 10 са приказаном поруком о грешци - Корисничко име или лозинка су нетачни . Ако се суочавате са овим проблемом, онда вам овај пост може помоћи.Корисничко име или лозинка су нетачни

Корисничко име или лозинка су нетачни

Ако сте заглављени на екрану за пријаву са грешком Корисничко име или лозинка су нетачни током покретања оперативног система Виндовс 10, а затим пратите ова упутства да бисте решили проблем. Ово се може урадити на два начина:  1. Онемогућите аутоматску пријаву за подешавање уређаја
  2. Поништите избор опције аутоматског пријављивања

Обе опције су сличне, па их користите мудро.

1] Онемогућите аутоматску пријаву за подешавање уређаја

Онемогућите аутоматску пријаву за подешавање уређаја

Отворите Подешавања > Опције пријаве и идите до одељка Приватност.Овде искључите опцију која каже - Користите моје податке за пријаву да аутоматски довршите подешавање уређаја и поново отворите моје апликације након ажурирања или поновног покретања .

Једном када то урадите, следећи пут када се то догоди, Виндовс Упдате ће се заглавити на екрану за пријаву и осим ако се ручно не пријавите, процес ажурирања неће бити завршен.

уређај није мигрирао спољни чврсти диск

Решавање проблема : Не могу да се пријавим на Виндовс 10.

2] Уклоните лозинку налога

Корисници морају да унесу корисничко име и лозинку

Друга опција је уклањање опције која од корисника захтева да унесу корисничко име/лозинку да би користили рачунар.

Да бисте то урадили, унесите у ред 'Рун' нетплвиз и притисните Ентер. Подешавање корисничких налога.

Виндовс 10 хоме удаљена радна површина

Изаберите корисничко име са којим наилазите на проблем.

Уклоните ознаку из поља за потврду - Корисници морају да унесу корисничко име и лозинку да би користили овај рачунар. и кликните на Примени. Од вас ће бити затражено да унесете лозинку два пута.

Након што Виндовс потврди упит, кликните на ОК, а затим затворите прозор Кориснички налози.

САВЕТ : Погледајте овај пост ако Корисник мора да унесе корисничко име и лозинку да би користио овај рачунар. опција недостаје.

Сада, следећи пут када покренете рачунар, мораћете ручно да се пријавите.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Релатед Реадинг : Ова лозинка је нетачна, порука при пријављивању на Виндовс 10 .

Популар Постс