ИОбит Унинсталлер за Виндовс 10: Потпуно уклоните програме са рачунара.

Iobit Uninstaller Windows 10ИОбит Унинсталлер 5 је бесплатни напредни алтернативни софтвер за деинсталирање за Виндовс 10/8/7 који вам омогућава да потпуно деинсталирате инсталиране програме.

ИОбит Унинсталлер је моћан програм који може у потпуности уклонити програме са вашег рачунара. То је одличан алат за уклањање нежељених програма и веома је једноставан за коришћење. Да бисте користили ИОбит Унинсталлер, једноставно га преузмите и инсталирајте на свој рачунар. Када се инсталира, отворите програм и изаберите програм који желите да уклоните. ИОбит Унинсталлер ће затим скенирати ваш рачунар за све датотеке повезане са програмом и уклонити их. ИОбит Унинсталлер је одличан алат за уклањање нежељених програма са вашег рачунара. Веома је једноставан за коришћење и потпуно је бесплатан. Ако тражите начин да се решите нежељених програма, ИОбит Унинсталлер је одлична опција.ИОбит деинсталер је бесплатни софтвер треће стране који вам помаже да лако уклоните софтвер и нежељене програме са рачунара. То је бржа и једноставнија алтернатива Виндовс Цонтрол Панел-у. ИОбит Унинсталлер је бесплатни софтвер за деинсталацију које не морате да инсталирате на рачунар. Само преузмите програм и покрените га на свом рачунарском систему. Са својом моћном функцијом скенирања, програм ће скенирати ваш рачунар и пружити вам листу свих инсталираних програма за само неколико минута, укључујући траке са алаткама и нежељене додатке.Иако увек можемо да користимо аплет контролне табле за деинсталирање нежељеног програма, коришћење добре апликације треће стране може то учинити бржим и лакшим. Штавише, за разлику од других апликација трећих страна, ИОбит Унинсталлер у потпуности уклања програме без остављања трагова на вашем рачунару.

Најновија верзија ИОбит Унинсталлер 5.0 је ажурирана да ради на њој Виндовс 10 и долази са модерним интерфејсом и делује много брже и лакше са неким новим функцијама као што су Виндовс апликације, покретање, обрада и преостало чишћење.Преглед ИОбит Унинсталлер-а

Преузмите и покрените програм. Главни ИОбит преглед приказује два панела, где леви панел садржи категорије, а десни панел приказује програме унутар одређене категорије.

управљачки програми потребни за Виндовс 7

Сви програми

Прва категорија „Сви програми“ укључује поткатегорије као што су „ Недавно инсталирани програми

Популар Постс