Онемогућите екран за пријаву на Виндовс и аутоматски се пријавите на Виндовс 10

Turn Off Windows Login ScreenНаучите како да искључите екран за пријаву на Виндовс да бисте могли да се пријавите или аутоматски пријавите на Виндовс 10/8/7 без уношења лозинке.

Као ИТ стручњак, често ме питају како да онемогућим екран за пријаву на Виндовс и аутоматски се пријавим на Виндовс 10. Ево кратког водича о томе како да то урадите.Прво отворите Старт мени и укуцајте „нетплвиз“. Ово ће отворити контролну таблу корисничких налога. Затим поништите избор опције „Корисници морају да унесу корисничко име и лозинку да би користили овај рачунар“. На крају, кликните на „Примени“, а затим на „ОК“.То је то! Сада, када поново покренете рачунар, требало би да будете аутоматски пријављени. Имајте на уму да ће ово такође онемогућити закључани екран Виндовс-а, па обавезно подесите лозинку или неки други облик безбедности ако сте забринути због тога.

Надам се да то помаже!Када покренете Виндовс 10/8/7, од вас ће бити затражено да унесете лозинку да бисте могли да се пријавите. Ово је неопходно да бисте заштитили свој Виндовс рачунар од неовлашћеног приступа. Али ако једини користите рачунар и не желите да вам се сваки пут тражи лозинка, можете да се решите овог процеса и да се пријавите на Виндовс директно и аутоматски без уноса лозинке.

Аутоматско пријављивање на Виндовс 10

Да бисте искључили екран за пријаву на Виндовс и аутоматски се пријавили на Виндовс, пратите ове кораке:Аутоматско пријављивање на Виндовс

Отворите поље „Покрени“, унесите контролне корисничке лозинке2 или нетплвиз и притисните Ентер да отворите прозор Кориснички налози.

Опозовите избор Корисници морају да унесу корисничко име и лозинку да би користили овај рачунар. и кликните на Примени > ОК.

Појавиће се прозор у којем ће се можда тражити да унесете лозинку за свој налог. Ако је налог локални и нема лозинку, само оставите поље празно.

Поново покрените рачунар.

Када то урадите, видећете да се можете аутоматски пријавити на свој Виндовс рачунар без да видите екран за пријаву и без уношења лозинке или акредитива.

дељење канцеларије 365

Погледајте овај пост ако Аутоматско пријављивање на Виндовс 10 не ради а овај ако Корисник мора да унесе корисничко име и лозинку да би користио овај рачунар опција недостаје.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Прочитајте такође:

  1. Ручно направите аутоматску пријаву на Виндовс након спавања помоћу регистра
  2. Аутоматско пријављивање на Виндовс након буђења из хибернације
  3. Спречите аутоматско пријављивање након инсталирања ажурирања за Виндовс .
Популар Постс