Поправите поруку „Уређај није мигриран“ на Виндовс рачунарима

Fix Device Not Migrated Message Windows ComputersАко видите поруку „Уређај није мигриран“ када отворите УСБ, екстерни диск итд. Својства у Виндовс менаџеру уређаја, урадите то.

Ако сте на свом Виндовс рачунару видели поруку „Уређај није мигриран“, немојте паничити. Ова грешка је обично узрокована проблемом са управљачким програмом и лако је исправити.Прва ствар коју ћете желети да урадите је да проверите да ли постоје ажурирани управљачки програми. Ако постоје доступне исправке, инсталирајте их и погледајте да ли то решава проблем.Ако нема доступних ажурираних управљачких програма или ако ажурирање управљачких програма није решило проблем, следећи корак је да покушате да деинсталирате и поново инсталирате проблематични драјвер. Да бисте то урадили, отворите Управљач уређајима, пронађите проблематични управљачки програм, кликните десним тастером миша на њега и изаберите „Деинсталирај“.

Након што је драјвер деинсталиран, поново покрените рачунар. Виндовс ће аутоматски поново инсталирати драјвер када га поново покренете, а то би требало да исправи грешку „Уређај није мигриран“.Ако и даље видите грешку након што сте испробали све горе наведене кораке, вероватно постоји хардверски проблем са дотичним уређајем. У овом случају, мораћете да контактирате произвођача за даљу помоћ.

Виндовс Дефендер блокиран политиком групе

Ако видиш Уређај није пренет поруку када отворите својства УСБ-а, екстерног диска итд. у Управљачу уређајима на Виндовс рачунарима, онда ће вам овај пост помоћи да решите проблем. Појављује се након инсталирања оперативног система Виндовс 10 или надоградње рачунара на Виндовс 10. Понекад ћете можда чак видети ову поруку након надоградње на новију верзију оперативног система Виндовс 10.
уређај није мигриранУређај није пренет

1] Инсталирајте или ажурирајте драјвере уређаја.

оем информације

Пошто се овај проблем углавном јавља због компатибилности драјвера, требало би да покушате да инсталирате или ажурирате драјвер уређаја како бисте свој постојећи уређај учинили компатибилним са Виндовс 10. Иако корисницима можда неће бити потребни драјвери за спољни чврсти диск или УСБ миш или тастатуру, постоје неки старији уређаји којима је потребан драјвер да би започели. Дакле, ако још увек нисте инсталирали драјвер, требало би да га инсталирате одмах. Ако сте инсталирали драјвер, проверите да ли је ажурирање на чекању или не. Ако јесте, преузмите га и инсталирајте. Ово такође можете проверити бесплатни софтвер за ажурирање драјвера радити ствари са лакоћом.

2] Вратите Виндовс

Ако сте пратили све горе наведене кораке, али добијате Уређај није пренет порука о грешци; морате проверити да ли постоји Виндовс Упдате очекивано или не. Понекад ово може бити проблем на страни система и може се решити инсталирањем новог ажурирања.

3] Инсталирајте све драјвере матичне плоче

Сваки произвођач матичне плоче обезбеђује ДВД са свим потребним драјверима. На овом ДВД-у можете пронаћи управљачки програм повезан са УСБ уређајем. Када се инсталира, искључите, укључите УСБ уређај и поново покрените рачунар.

4] Ресетујте БИОС

Ако сте нешто променили у БИОС-у, а затим почели да имате ове проблеме, морате то да урадите ресетујте БИОС на фабричка подешавања . Вратите све промене које сте направили у прошлости и проверите да ли ради или не. Ако можеш ажурирати БИОС , то би било још једно корисно решење.

Виндовс Медиа Центер преузимање за Виндовс 8

Да бисте поправили поруку „Уређај није мигриран“ на Виндовс рачунарима, ова решења ће вам бити од велике помоћи.

Јавите нам ако имате друге идеје да решите проблем.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Повезана читања:

Популар Постс