Најбољи бесплатни софтвер за ажурирање драјвера за Виндовс 10

Best Free Driver Update SoftwareКао софтвер за ажурирање драјвера, Најбољи бесплатни софтвер за ажурирање драјвера за Виндовс 10 је најбољи на тржишту. Доступан је бесплатно и веома је једноставан за коришћење. Може бесплатно да ажурира драјвере, а доступан је и за Виндовс 8 и 7. То је веома добар алат за ажурирање драјвера, а доступан је и за Мац.Најбољи бесплатни софтвер за ажурирање управљачких програма за Виндовс 10 је веома добар алат за ажурирање управљачких програма. Може бесплатно да ажурира драјвере, а доступан је и за Виндовс 8 и 7. То је веома добар алат за ажурирање драјвера, а доступан је и за Мац. Доступан је бесплатно и веома је једноставан за коришћење.

Најбољи бесплатни софтвер за ажурирање драјвера за Виндовс 10 је најбољи софтвер за ажурирање драјвера на тржишту. Доступан је бесплатно и веома је једноставан за коришћење. Може бесплатно да ажурира драјвере, а доступан је и за Виндовс 8 и 7. То је веома добар алат за ажурирање драјвера, а доступан је и за Мац.

Ако тражите најбољи софтвер за ажурирање драјвера, онда је најбољи бесплатни софтвер за ажурирање управљачких програма за Виндовс 10 најбоља опција за вас. Доступан је бесплатно и веома је једноставан за коришћење. Може бесплатно да ажурира драјвере, а доступан је и за Виндовс 8 и 7. То је веома добар алат за ажурирање драјвера, а доступан је и за Мац.Поседовање одговарајућих драјвера за своје уређаје је веома важно за правилно функционисање рачунарског система као и повезаних хардверских уређаја. Драјвери су кључна компонента рачунарског система, али ми често не обраћамо пажњу на њих, што може довести до разних проблема са перформансама.

„тражење исправки на овом рачунару“

Одржавање управљачких програма ажурним помаже вам да постигнете најбоље перформансе вашег хардвера. Али истина је да већина нас не ажурира управљачке програме осим ако их не нуди Мицрософт Упдате.Софтвер за ажурирање драјвера за Виндовс 10

Ево листе 10 најбољих бесплатних софтвера за ажурирање драјвера и несметано функционисање рачунара са оперативним системом Виндовс 10/8/7. Овај софтвер олакшава ажурирање управљачких програма уређаја и посебно је користан за оне који не желе да посећују веб локацију произвођача за преузимање драјвера или ручно проверите да ли постоје ажурирања драјвера .

1. Двоструки возач

двоструки возач је бесплатан Виндовс софтвер за прављење резервних копија драјвера. Неке драјвере није лако пронаћи на интернету и понекад немамо ЦД са драјверима и желимо да направимо резервну копију неког важног инсталираног драјвера и ту ће вам Доубле Дривер помоћи. То је веома једноставан и користан алат који вам не само да омогућава да проверите детаљне информације о драјверима инсталираним на вашем рачунару, већ вам такође помаже да лако направите резервну копију, вратите и сачувате изабране драјвере.

2. Брза инсталација драјвера

Снаппи Дривер Инсталлер је згодан алат који вам омогућава да инсталирате и ажурирате драјвере на вашем Виндовс рачунару. Ово је најбоља апликација за коришћење ако сте недавно форматирали рачунар или ажурирали оперативни систем јер може да ради ван мреже и није вам потребна интернет веза да бисте радили. Ако је ова опција изабрана, овај софтвер ће такође обавестити кориснике када ажурирање буде доступно.

3. Интелов услужни програм за ажурирање драјвера

Интел услужни програм за ажурирање драјвера би Интел аутоматски открива, проналази и инсталира ажуриране драјвере за ваш рачунарски систем и одржава ваш систем ажурним. Софтвер темељно скенира системе, нуди неопходна ажурирања управљачких програма за ваш рачунар и преузима их тек након што добијете вашу дозволу. Не прикупља никакве личне податке и може се врло лако инсталирати. Једноставан интерфејс прилагођен кориснику чини га вредним да буде додат на листу бесплатних програма за ажурирање драјвера за Виндовс рачунаре.

4. Доктор уређаја

Изаберите доктора је бесплатни Виндовс ПЦ софтвер који скенира чврсти диск вашег рачунара и проверава да ли постоје нова ажурирања управљачких програма. Софтвер је најпознатији по својим детаљним скенирањима јер може да открије непрепознате драјвере које Виндовс Девице Манагер подразумевано не открива. База података Девице Доцтор укључује скоро све веће произвођаче хардвера и тренутно садржи драјвере за преко 13 милиона уређаја и рачунара.

САВЕТ : Прочитајте наше ДриверФик Овервиев . Овај софтвер за ажурирање драјвера може аутоматски да открије оштећене или застареле драјвере уређаја и затражи од вас да их ажурирате на најновије верзије.

5. Аутоматско откривање АМД драјвера

Аутоматско откривање АМД драјвера скенира цео оперативни систем као и видео картицу вашег Виндовс рачунара и проверава да ли постоје ажурирања. Софтвер вам такође омогућава преузимање званичног ажурирања само једним кликом. Једноставна инсталација и алатка за аутоматско откривање су главне карактеристике алатке АМД Дривер Аутодетецт.

6. Монитор ажурирања ДУМо

ДУМо Упдате Монитор је бесплатан Виндовс програм који аутоматски проверава да ли ваш систем има најновије драјвере и помаже да ваш рачунар буде ажуриран и безбедан. ВитхДумаинсталиран на вашем рачунару, не морате ручно да проверавате да ли постоје ажурирања; алатка вам шаље обавештење када је доступно ажурирање за управљачке програме на вашем рачунару.
Укључује софтвер у пакету, па обавезно преузмите Лите верзију.

7. Снаил Дриве обећава да ће вам понудити одговарајућа ажурирања драјвера.

не могу да укључим Виндовс Дефендер

8. Делл Услужни програм за ажурирање помоћи ће вам да преузмете или ажурирате своје Делл драјвере

9. ИОбит Дривер Боостер Фрее је још један добар бесплатни алат за ажурирање драјвера уређаја за Виндовс ПЦ.

Не заборави прво направите тачку за враћање система пре ажурирања драјвера уређаја.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Виндовс машина треба да има ажуриране драјвере, без обзира да ли сте надоградили на нову верзију оперативног система или не. Ажурирање управљачких програма помаже вам да остварите најбоље перформансе са рачунара и других повезаних хардверских уређаја. Ако осећате потребу, можете се обратити на овај пост идентификују проблеме са хардвером рачунара . Дођи овамо ако ти треба Идентификујте и решите проблеме са драјверима уређаја .

Популар Постс