Где преузети драјвере за Виндовс 10

Where Download DriversЛиста локација за преузимање драјвера уређаја за ХП, Леново, Делл, Асус, Ацер, Тосхиба итд. Стони и лаптоп рачунари са којих можете преузети драјвере за Виндовс ПЦ.

Виндовс 10 је одличан оперативни систем са пуно функција, али може бити тешко пронаћи праве драјвере за њега. Ево неколико савета о томе где да пронађете драјвере за Виндовс 10. Прво место за тражење драјвера је веб локација произвођача. Ако користите рачунар великог произвођача као што су Делл, ХП или Леново, они ће имати све управљачке програме који су вам потребни за ваш одређени модел. Само идите на страницу подршке за свој модел и потражите одељак са драјверима. Ако користите прилагођени рачунар или рачунар мањег произвођача, вероватно ћете морати да преузмете драјвере од појединачних произвођача компоненти. На пример, ако имате Нвидиа графичку картицу, мораћете да преузмете драјвере са Нвидиа веб локације. Исто важи и за друге компоненте попут звучне картице, мрежне картице и тако даље. Још једно место за тражење драјвера је Мицрософт-ова веб локација. Они одржавају базу података драјвера за све главне компоненте и произвођаче. Обично можете пронаћи управљачке програме који су вам потребни тако што ћете потражити своју компоненту или уређај на њиховој веб локацији. Коначно, ако не можете да пронађете управљачке програме који су вам потребни из било ког од горе наведених извора, можете покушати да користите услужни програм за ажурирање драјвера. Ови услужни програми скенирају ваш систем и идентификују све застареле драјвере. Затим вам омогућавају да преузмете и инсталирате најновије драјвере са неколико кликова. Услужни програми за ажурирање управљачких програма су згодан начин да ажурирате све своје управљачке програме, али долазе са неколико упозорења. Прво, нису бесплатни. Мораћете да платите годишњу претплату да бисте их користили. Друго, нису увек тачни. Можда неће идентификовати све застареле драјвере на вашем систему или ће можда погрешно идентификовати неке ажуриране драјвере као застареле. Ако вам није пријатно да користите услужни програм за ажурирање драјвера, увек можете само ручно да ажурирате своје управљачке програме. Ово укључује преузимање датотека драјвера са веб локације произвођача и њихово самостално инсталирање. То је мало више посла, али је такође бесплатно и имате више контроле над процесом.Ваш Виндовс рачунар или повезани штампачи, скенери и други уређаји ће можда морати да преузму нови управљачки програм. Ево листе званичних сајтова за преузимање драјвера уређаја за ХП, Леново, Делл, Тосхиба, Асус, Ацер, итд. десктоп и лаптоп рачунаре на којима можете преузети драјвере за Виндовс рачунаре.где да преузмем драјвере

Управљачки програми то је софтвер преко којег језгро рачунара комуницира са различитим хардвером, без потребе да улазимо у детаље како то функционише. Ово је софтвер који управља делом хардвера који је повезан са рачунаром и омогућава рачунару да користи хардвер обезбеђивањем одговарајућег интерфејса. То значи да оперативни систем не мора да улази у детаље о томе како хардвер ради. Такође обезбеђује заједнички интерфејс тако да оперативни систем или кернел могу да комуницирају са хардвером.Како и где преузети драјвере за Виндовс 10

Ако Мицрософт Упдате открије да користите старију верзију одређеног управљачког програма, одмах ће понудити ажурирање управљачког програма на новију, компатибилнију верзију. Ако не постоји компатибилан, од вас ће бити затражено да потражите софтвер управљачког програма. Виндовс 10 подразумевано инсталира драјвере од поузданих издавача без упита. У другим случајевима, биће вам приказан дијалог за сагласност.

Виндовс ОС вам омогућава да аутоматски преузмете и инсталирате потребне драјвере уређаја.

 1. Можете присилите Виндовс Упдате да аутоматски преузима управљачке програме са Мицрософт веб локације користећи Виндовс Упдате .
 2. Можете да користите уграђени менаџер уређаја за ручно проверите да ли постоје ажурирања драјвера .

Ови постови ће вам показати како: 1. Преузимање Површински драјвери и фирмвер
 2. Преузимање Реалтек ХД аудио драјвер
 3. Инсталирајте или ажурирајте графичке драјвере
 4. Инсталирајте управљачке програме за ВиФи
 5. Како ажурирати драјвере за Блуетоотх
 6. Преузимање Управљачки програми ТАП-Виндовс адаптера
 7. Преузмите НВИДИА драјвере.

Произвођачи су такође објавили наменски софтвер за преузимање драјвера за своје брендове:

 1. Делл Услужни програм за ажурирање помоћи ће вам да преузмете или ажурирате своје Делл драјвере
 2. Ажурирање система Леново помаже вам да преузмете Леново драјвере, софтвер, фирмвер, ажурирате БИОС.
 3. Корисници АМД-а могу да користе Аутоматско откривање АМД драјвера.
 4. Интел корисници могу да користе Интел драјвер и помоћник за подршку .

Такође можете размислити о коришћењу треће стране бесплатни софтвер за ажурирање драјвера .

Сајтови за преузимање драјвера од произвођача

Можете да посетите веб локацију произвођача рачунара да бисте преузели управљачке програме уређаја. Ево листе. Ако мислите да недостаје било који званични сајт за преузимање драјвера, додајте везу до њега у одељку за коментаре испод:

 1. Алиенваре
 2. Асус
 3. Ацер
 4. АМД
 5. Аппле Боот Цамп драјвери
 6. Делл
 7. ГеФорце
 8. ХП
 9. Интел
 10. Леново
 11. Мицрософт
 12. МСИ
 13. НВИДИА
 14. Реалтек
 15. Самсунг
 16. Тосхиба
 17. Штампачи, скенери, ФАКС Бротхер
 18. Штампачи за оружје, скенери
 19. Штампачи, скенери Епсон
 20. Логитецх уређаји .

Такође можете посетити Мицрософт центар за преузимање или Мицрософт Упдате Цаталог за свеобухватну листу доступних драјвера.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Не заборави прво направите тачку за враћање система пре инсталирања или ажурирања управљачких програма уређаја.

Популар Постс