Креирајте тачку за враћање система, вратите свој рачунар користећи Систем Ресторе у Виндовс 10

Create System Restore PointНаучите како да користите, креирате тачку за враћање система, вратите свој рачунар користећи Систем Ресторе и поништите промене направљене помоћу Опоравак система у Виндовс 10/8/7.

Ако ваш рачунар има проблема, можете користити Систем Ресторе да бисте га вратили у претходно радно стање. Опоравак система може да врати ваш рачунар у радно стање чак и ако не ради исправно. Да бисте креирали тачку враћања: 1. Отворите Систем Ресторе кликом на дугме Старт . У пољу за претрагу откуцајте Опоравак система, а затим на листи резултата кликните на Опоравак система. Потребна је администраторска дозвола Ако се од вас затражи администраторска лозинка или потврда, унесите лозинку или дајте потврду. 2. Кликните на Креирај тачку враћања, а затим кликните на Даље. 3. Унесите опис за тачку враћања, а затим кликните на Креирај. 4. Да бисте вратили рачунар на претходну тачку враћања: 1. Отворите Систем Ресторе кликом на дугме Старт . У пољу за претрагу откуцајте Опоравак система, а затим на листи резултата кликните на Опоравак система. Потребна је администраторска дозвола Ако се од вас затражи администраторска лозинка или потврда, унесите лозинку или дајте потврду. 2. Кликните на Опен Систем Ресторе, а затим кликните на Нект. 3. Изаберите тачку враћања коју желите да користите, а затим кликните на Нект. 4. Кликните на Заврши.У овом посту ћемо видети како да користимо & креирајте тачку за враћање система , Вратите рачунар на добру тачку враћања & Вратите промене које је извршио Систем Ресторе у Виндовс 10, Виндовс 8.1 и Виндовс 7. Подразумевано, Виндовс оперативни систем аутоматски периодично креира тачку за враћање система. Виндовс такође креира тачку за враћање система када открије велике промене које се дешавају на вашем систему - као што је инсталирање Виндовс ажурирања, управљачких програма или понекад софтвера.Ове тачке враћања су сачувано стање системских датотека вашег рачунара и подешавања регистра. Ако у било ком тренутку осетите потребу да поништите неке промене или ваш Виндовс не ради како треба, можете да вратите свој систем на претходну „добру“ тачку враћања.

Опоравак система користи функцију под називом Заштита система . Ово је функција Виндовс-а која редовно креира и чува информације о системским датотекама вашег рачунара, поставкама регистратора и претходним верзијама датотека. Опоравак система утиче на Виндовс системске датотеке, инсталиране програме, подешавања регистратора, промене скрипти, групне датотеке и друге типове извршних датотека, али не утиче на личне датотеке.Направите тачку за враћање система

Као што је већ поменуто, Виндовс аутоматски креира тачке враћања. Да бисте ручно креирали тачку за враћање система, отворите контролну таблу и откуцајте Систем Ресторе у пољу за захтев.

Направите тачку за враћање система

Притисните Направите тачку враћања . ИН Особине система кутија ће се отворити.тачка враћања система-2

Притисните Креирај . ИН Заштитна кутија система вољаотвори иод вас ће се тражити да га именујете.

враћање тачке-3

Изабрао сам име - овде ТВЦ. Притисните Креирај . Процес ће започети и трајати мање од једног минута.У међувремену тиће видети Направите тачку враћања порука.

Направите тачку за враћање система у Виндовс 8

На крају процеса, видећете Тачка враћања је успешно креирана порука.

Направите тачку за враћање система у Виндовс 7

алтернатива менаџеру задатака

Притисните Близу . Ваша тачка враћања система под називом ТВЦ ће сада бити креирана и, ако желите, у било ком тренуткуу будућности, можете да вратите свој рачунар на ову или било коју другу тачку за враћање система.

Знам да је то прилично дуг процес, али ако желите, можете брзо да креирате тачку за враћање система! Само користите наш бесплатни софтвер Куицк Рецовери Цреатор креирајте га једним кликом!

Овај пост ће вам показати како аутоматски креирати тачку за враћање система при покретању .

Вратите свој Виндовс рачунар користећи Систем Ресторе

Ако у неком тренутку нешто крене наопако и желите да вратите свој Виндовс рачунар у „добро“ стање, то можете учинити на следећи начин. У пољу „Својства система“ кликните на „Опоравак система“.

Вратите свој рачунар у претходно стање користећи Систем Ресторе

Алтернативно, можете да отворите оквир Покрени тако што ћете куцати Рструи.Еке и притисните Ентер да отворите Систем Ресторе.

Рун-Рструи

Отвара се враћање система.

1 тачка враћања система

Кликните на Нект.

2 Тачка враћања система

Изаберите тачку враћања на коју желите да вратите рачунар и кликните на Даље.

линије екрана

3 Тачка враћања система

Прегледајте детаље и потврдите их. Кликните на Готово.

обнови-да

Од вас ће се тражити да потврдите. Кликните на Да. Ово ће започети процес.

припрема-опоравак

Виндовс ће приступити одговарајућим датотекама и припремити ваш рачунар за опоравак. Затим ће се поново покренути.При поновном покретању, видећете следећу поруку која потврђује да је ваш рачунар успешно враћен.

Откажите враћање система

Ако се рачунар из неког разлога не опорави успешно, можда бисте желели да видите овај пост Враћање система не ради . Проверите ако пронађете свој С Тачке враћања система су избрисане или недостају .

Откажите враћање система

Ако вам се не свиђају промене које сте направили након враћања рачунара у претходно стање, можете их опозвати. Да бисте то урадили, отворите Опоравак система > Кликните Откажите враћање система > Следеће> Направите свој избор и кликните на Готово.

Скенирајте рањиве програме

Пресинг Скенирајте рањиве програме Веза ће са списком програма и датотека на које може утицати ако вратите свој рачунар у претходно стање користећи Систем Ресторе или ако откажете Систем Ресторе.

систем-опоравак-виндовс-8-1

Ако желите да управљате тачкама враћања система Виндовс и да прилагодите њихова подешавања, можете користити наш бесплатни софтвер Менаџер за опоравак система . Користећи овај услужни програм, чак можете да изаберете диск и промените максималну количину простора на диску који треба да се користи, враћање система, промените интервал за креирање тачке враћања система, промените тачку враћања на ефективно време и још много тога!

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ови постови могу да вас занимају:

  1. Како направити слику система у Виндовс-у
  2. Како направити диск за поправку система у Виндовс-у
  3. Како направити диск за поправку система у Виндовс-у .
Популар Постс