ИОбит Дривер Боостер је бесплатна алатка за ажурирање драјвера уређаја за Виндовс рачунар

Iobit Driver Booster Is Free Device Driver Updater

Дривер Боостер је бесплатан програм за ажурирање драјвера уређаја за Виндовс 10/8/7 који скенира ваш рачунар у потрази за застарелим драјверима уређаја и ажурира их једним кликом.

ИОбит Дривер Боостер је бесплатна алатка за ажурирање драјвера уређаја за Виндовс рачунар. Може вам помоћи да брзо и лако ажурирате своје управљачке програме. Ако сте ИТ стручњак, знате да је важно да ажурирате своје управљачке програме. Дривер Боостер вам може помоћи у томе и једноставан је за употребу. Само преузмите и инсталирајте Дривер Боостер, а затим га покрените и кликните на „Скенирај“. Скенираће ваш систем и рећи вам који драјвери су застарели. Затим можете само да кликнете на „Ажурирај“ да бисте их ажурирали. То је тако једноставно. Ажурирање управљачких програма може помоћи у побољшању перформанси и стабилности вашег система. Дакле, ако сте ИТ стручњак или само неко ко жели да свој рачунар неометано ради, покушајте са Дривер Боостер-ом.Ажурирани и исправни драјвери уређаја су веома важни за несметан рад вашег Виндовс рачунара, а самим тим бесплатни софтвер за ажурирање драјвера наравно, важно је да ваш рачунар буде на оптималном нивоу. Иако увек можете инсталирајте и ажурирајте драјвере ручно, ИОбит Дривер Боостер Фрее може олакшати ваш посао. Дривер Боостер је бесплатни софтвер за ажурирање драјвера за Виндовс 10/8/7 који скенира ваш рачунар у потрази за застарелим драјверима уређаја и ажурира их једним кликом.ИОбит Дривер Боостер Фрее

иИОбит Дривер Боостер

ИОбит Дривер Боостер је доступан у бесплатној и премиум верзији. Бесплатна верзија нуди следеће функције:

  • Аутоматско скенирање и откривање застарелих, недостајућих и неисправних драјвера
  • Преузмите и ажурирајте застареле драјвере једним кликом
  • Мањи пакет драјвера са новим алгоритмом компресије драјвера
  • Безбедније ажурирање САМО са ВХКЛ сертификованим драјверима.

Програм ће вам помоћи да пронађете недостајуће, застареле или нетачне драјвере на вашем Виндовс 10 рачунару и такође ће их касније поправити. Са огромном базом података, ИОбит Дривер Боостер подржава преко 400.000 уређаја и драјвера. Једном инсталиран, програм аутоматски скенира ваш рачунар, открива нетачне, недостајуће или застареле драјвере и поправља их.Главни приказ је интуитиван и има једноставан распоред. Након унапред подешеног тајмера, програм ће аутоматски почети да скенира ваш рачунар и обезбедиће вам детаљан извештај за само неколико минута, укључујући листу Застарели драјвери добар као УпТоДате Дриверс . Све што треба да урадите је да кликнете на ' Ажурирање сада “, а пакети драјвера ће почети да преузимају, инсталирају и ажурирају застареле драјвере. Дривер Боостер аутоматски креира тачку враћања на рачунар пре инсталирања ажурираних управљачких програма.

центар за спасавање

Центар за опоравак укључује опције за проверу резервних верзија драјвера уређаја и њихово враћање ако је потребно. Овде такође можете видети тачке враћања система које је креирао Дривер Боостер.Дривер Боостер Тоолкит

Кликните на икону кутије са алаткама у горњем десном углу главног приказа и видећете целу кутију са алаткама у којој можете да поправите разне грешке као што су недостатак звука, квар мреже, грешка уређаја, грешка лоше резолуције, грешка онемогућеног уређаја итд.

Подешавања корисничког интерфејса

Кликните на икону подешавања корисничког интерфејса и можете променити изглед Дривер Боостер 4, подесити транспарентност, додати слику у позадини и величину фонта.

Преузео сам и инсталирао апликацију на свој Виндовс 10 рачунар и добро је функционисала. Након брзог скенирања, апликација је пронашла 10 застарелих драјвера на мом рачунару и решила проблеме за кратко време. Дакле, можете видети да су сви моји драјвери сада ажурирани. Најбоље од свега, Дривер Боостер није са собом донео никакав нежељени софтвер.

Дривер Боостер бесплатно преузимање

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Све у свему, ово је добра, једноставна и корисна апликација за проверу драјвера уређаја. Можете преузети Дривер Боостер Фрее са Ево .

Популар Постс