УСБ уређај није препознат у оперативном систему Виндовс 10

Usb Device Not Recognized Windows 10Ако ваш УСБ уређај није откривен и добијате искачућу поруку УСБ уређај није препознат у оперативном систему Виндовс 10/8/7, онда ће вам овај пост помоћи да решите проблем.

Ако сте прикључили УСБ уређај, а Виндовс 10 га не препознаје, не брините! Ово је уобичајен проблем и постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте га решили. Прво, покушајте да искључите уређај и поново га укључите. Ово може изгледати као да нема смисла, али понекад је то све што је потребно да би Виндовс препознао уређај. Ако то не успе, покушајте да поново покренете рачунар. Ово ће освежити оперативни систем и можда решити проблем. Ако и даље имате проблема, покушајте да прикључите уређај у други УСБ порт. Понекад је одређени порт можда оштећен или не ради исправно, тако да коришћење другог може да реши проблем. Коначно, ако ниједно од ових решења не функционише, можда постоји проблем са самим уређајем. У овом случају, мораћете да контактирате произвођача за помоћ. Са овим решењима, требало би да будете у могућности да ваш УСБ уређај поново ради за кратко време!Понекад када прикључите УСБ уређај у свој Виндовс 10, Виндовс 8 или Виндовс 7 рачунар, можда ћете добити УСБ уређај није препознат искачућа порука. Ако ваш УСБ уређај није откривен, овај пост ће вам показати како да решите проблем. Можете да пратите ова предложена решења којим год редоследом сматрате да најбоље одговара вашој верзији оперативног система Виндовс.УСБ уређај није препознат

УСБ уређај није препознат

На рачунару са оперативним системом Виндовс 10 можете видети следећу поруку:Последњи УСБ уређај повезан са овим рачунаром није успео и Виндовс га не препознаје. Покушајте поново да повежете уређај. Ако га Виндовс и даље не препознаје, ваш уређај можда неће радити исправно.

Последњи УСБ уређај повезан са овим рачунаром није успео

1] Поново покрените рачунар

Само рестартовање Виндовс рачунара понекад може да реши овај проблем. Искључите УСБ, поново покрените рачунар, укључите га и погледајте да ли сада ради.Ако није, искључите рачунар, сачекајте неколико минута, а затим поново укључите рачунар.

2] Искључите друге УСБ уређаје

Да бисте избегли могући сукоб између два повезана УСБ уређаја, искључите друге УСБ уређаје, укључите тај и погледајте да ли то помаже.

3] Скенирајте промене у хардверу

УСБ уређај није препознат у оперативном систему Виндовс 8

Виндовс 10 само за читање

Рун|_+_| да бисте отворили Менаџер уређаја. На картици Радња изаберите Скенирајте промене хардвера и види да ли то помаже.

4] Ажурирајте своје драјвере

Неидентификовани УСБ уређај

Проверите да ли вам треба ажурирајте своје драјвере . Отворите Цонтрол Панел > Принтерс анд Девицес. Проверите да ли видите неки унос за Неидентификовани УСБ уређај или непознати уређај . Отворите његова својства и ажурирајте драјвер ако је ажурирање доступно.

5] Проверите УСБ својства

Дозволите рачунару да искључи овај уређај

У Управљачу уређаја у Својства УСБ коренског чворишта , опозовите избор Дозволите рачунару да искључи овај уређај ради уштеде енергије . Да видимо да ли ово помаже. Ако не, проверите поново.

5] Покрените алатке за решавање проблема

Трцати Алат за решавање проблема са хардвером и уређајима или Виндовс УСБ алат за решавање проблема и провери да ли помаже.

Аутоматске алатке проверавају хардвер или УСБ повезан са рачунаром да ли постоје познати проблеми и аутоматски их решавају.

6] Набавите ову исправку

Ако користите Виндовс 8, Виндовс 8.1, Виндовс Сервер 2012 Р2 или Виндовс Сервер 2012, постоји специфичан проблем који утиче на ту верзију оперативног система Виндовс. Ово се може догодити ако ваш УСБ порт постане онемогућен након безбедног уклањања уређаја са порта. Преузмите и затражите хитну исправку саКБ2830154 ако имате овај проблем.

7] УСБ 3.0 уређај?

Ако ваш УСБ 3.0 уређај није препознат, погледајтењегов пост на УСБ 3.0 спољни чврсти диск Виндовс не препознаје .

Други постови који вам могу помоћи:

како опоравити избрисане лепљиве белешке

Надам се да ће нешто помоћи.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Има ли још савета о овоме? Обавестите нас о њима у одељку за коментаре испод.

Популар Постс