Решите проблеме са Виндовс хардвером и уређајем помоћу алатке за решавање проблема

Fix Windows HardwareУграђени алат за решавање проблема са хардвером и уређајима у оперативном систему Виндовс 10/8/7 ће вам помоћи да решите проблеме, пронађете и решите хардверске проблеме и проблеме.

Виндовс алатка за решавање проблема је алатка која вам може помоћи да решите проблеме са вашим Виндовс хардвером и уређајима. Може вам помоћи да решите проблеме са аудио, видео и другим хардверским уређајима рачунара. Такође вам може помоћи да решите проблеме са безбедносним поставкама вашег рачунара. Ако имате проблема са рачунаром, Виндовс алатка за решавање проблема може вам помоћи да их решите. Да бисте користили Виндовс алатку за решавање проблема, следите ове кораке: 1. Притисните тастер са Виндовс логотипом + И на тастатури да бисте отворили апликацију Подешавања. 2. Кликните на Ажурирај и безбедност. 3. Кликните на картицу Троублесхоот (Решавање проблема), а затим кликните на Хардваре анд Девицес (Хардвер и уређаји). 4. Пратите упутства на екрану. Ако и даље имате проблема са хардвером или уређајима, можете да покушате да користите Виндовс Девице Манагер да бисте решили проблем. Да бисте користили Виндовс Девице Манагер, пратите ове кораке: 1. Притисните тастер са Виндовс логотипом + Р на тастатури да бисте отворили дијалог Покрени. 2. Откуцајте девмгмт.мсц, а затим притисните Ентер. 3. Двапут кликните на тип уређаја који желите да решите. На пример, ако имате проблема са звучном картицом, двапут кликните на Звук, видео и контролери за игре. 4. Кликните десним тастером миша на уређај, а затим кликните на Својства. 5. Кликните на картицу Управљачки програм, а затим кликните на Врати управљачки програм. Ако и даље имате проблема, можете покушати да ажурирате управљачки програм уређаја. Да бисте ажурирали управљачки програм уређаја, следите ове кораке: 1. Притисните тастер са Виндовс логотипом + Р на тастатури да бисте отворили дијалог Покрени. 2. Откуцајте девмгмт.мсц, а затим притисните Ентер. 3. Двапут кликните на тип уређаја који желите да ажурирате. На пример, ако ажурирате звучну картицу, двапут кликните на Звук, видео и контролери за игре. 4. Кликните десним тастером миша на уређај, а затим кликните на Ажурирај софтвер управљачког програма. 5. Пратите упутства на екрану.претворити батцх у еке

Ако откријете да ваш рачунар са оперативним системом Виндовс 10/8/7 има проблема или проблеме са хардвером или уређајем, можете да покренете Алат за решавање проблема са хардвером и уређајима . Овај аутоматски алат за решавање проблема ће покушати да идентификује и затим реши проблеме које пронађе.Алат за решавање проблема са хардвером и уређајима

Виндовс 10/8/7 долази са уграђеним алатом за решавање проблема. Ако сте недавно инсталирали нови управљачки програм или неки хардвер и открили да неке ствари не раде онако како бисте желели, користите ову алатку за решавање проблема.

на Виндовс 10 , такође можете да отворите Подешавања > Ажурирање и безбедност > Решавање проблема и кликнете Опрема и уређаји .на Виндовс 8/7 , отворите Контролна табла > Хардвер и звук > Подешавање уређаја.Отвориће се алатка за решавање проблема са хардвером. Можете да подесите аутоматске исправке за откривене проблеме или можете да изаберете и решите само оне који су вам потребни.

како мултитаск на Виндовс 10

Кликните на „Даље“ да бисте покренули алатку за решавање проблема са хардвером и уређајима. Након што је скенирање завршено, биће вам представљен извештај.

Изаберите оне које желите да поправите и кликните на Даље.

Алат за решавање проблема са хардвером и уређајима ће покушати да реши проблеме уместо вас.

Недостаје алатка за решавање проблема са хардвером и уређајима

Ако Недостаје алатка за решавање проблема са хардвером и уређајима онда можете и ви покрените алатку за решавање проблема помоћу командне линије . Да бисте позвали алатку за решавање проблема, све што треба да урадите је да покренете командну линију, затим откуцате или копирате и налепите команду испод и притиснете Ентер.

|_+_|

Такође можете преузети и користити наше корисне бесплатне програме ФикВин да отворите алатку за решавање проблема једним кликом.

поверпоинт заштићен поглед

Овај пост објашњава шта да радите ако Читач СД картица не ради у оперативном систему Виндовс 10 .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ове везе такође могу да вас занимају:

Популар Постс