Алатка за решавање проблема са хардвером и уређајима недостаје у оперативном систему Виндовс 10

Hardware Devices Troubleshooter Missing Windows 10Не можете да пронађете алатку за решавање проблема са хардвером и уређајима за Виндовс 10? Он је још увек тамо! Сазнајте како да приступите алатки за решавање проблема са хардвером и уређајима у оперативном систему Виндовс 10.

Ако сте ИТ професионалац, знате да је један од најважнијих алата у вашем алату Виндовс 10 алат за решавање проблема са хардвером и уређајима. Нажалост, није увек лако пронаћи. Ево кратког водича који ће вам помоћи да га пронађете када вам затреба. Прво отворите контролну таблу и идите на Решавање проблема. У оквиру Прикажи све, требало би да видите Хардвер и уређаји. Ако га нема, кликните на Прикажи све са леве стране прозора и померајте се надоле док га не видите. Када отворите алатку за решавање проблема са хардвером и уређајима, видећете листу уобичајених проблема са хардвером и уређајима. Ако не видите свој одређени проблем на листи, можете покушати да претражите. Ако и даље имате проблема, следећи корак је да проверите да ли постоје ажурирани управљачки програми. То можете учинити тако што ћете отићи у Управљач уређајима и кликнути десним тастером миша на уређај. Одатле изаберите Ажурирај драјвер и пратите упутства. Ако и даље немате среће, можете покушати да деинсталирате и поново инсталирате уређај. Да бисте то урадили, идите у Менаџер уређаја, кликните десним тастером миша на уређај и изаберите Деинсталирај. Када се деинсталира, поново покрените рачунар, а затим поново инсталирајте уређај. Надамо се да ће вам један од ових корака помоћи да поново покренете свој хардвер или уређаје. Ако не, можда ћете морати да контактирате произвођача за даљу помоћ.У данашњем посту ћемо вам показати како да приступите и покренете Опрема и уређаји алат за решавање проблема који је изгледа застарео од тада Виндовс 10 . Технички Алат за решавање проблема са хардвером и уређајима није у потпуности уклоњен из оперативног система Виндовс 10 као такав. Уместо тога, био је „закопан“ или сакривен у Виндовс 10 в1809 или новијем.Разлог је био тај што је Мицрософт, након пажљиве расправе о надгледању телеметрије, утврдио да алат за решавање проблема са хардвером и уређајима има најмању дневну употребу и да се обично покреће у тандему са другим алатима за решавање проблема, тако да више није био потребан и да је уместо тога праћен коришћењем наменских алата за решавање проблема . .

Следи главни и најчешћи хардвер за који је потребан алат за решавање проблема:програм врућих тастера
  • Тастатура.
  • Блуетоотх.
  • Видео репродукција.
  • Аудио.
  • Штампач.
  • Интернет конекција.
  • Батерија.

Међутим, људи на интернет форумима за Виндовс питају где је то, јер је тада помогло у решавању одређених хардверских проблема.

виндовс ре

У наставку је истакнута типична притужба корисника Виндовс 10 на недостатак алатке за решавање проблема.

Корисник се жалио:Без решавања проблема са детекцијом хардвера, мој порт за СД ЦАРД не ради! Увек морам да покренем алатку за решавање проблема са хардвером/уређајем да отворим порт за СД картицу!

Други корисник се жалио:

Раније је алатка за решавање проблема са хардвером/уређајем била корисна када су тастери за осветљење Ф2 и Ф3 привремено престали да раде. Дакле, постоји ли алтернатива тренутно?

Недостаје алатка за решавање проблема са хардвером и уређајима

За кориснике оперативног система Виндовс 10 који још увек морају да покрену ову наизглед корисну алатку, немојте очајавати јер постоји могући начин да приступите овој алатки за решавање проблема.

листа тастерских пречица за Виндовс 10

Мораћете да покрените алатку за решавање проблема помоћу командне линије . Да бисте позвали алатку за решавање проблема, све што треба да урадите је да покренете командну линију, затим откуцате или копирајте и налепите команду испод и притисните Ентер.

фонт се неће променити у речи
|_+_|

Алатка за решавање проблема са хардвером и уређајима недостаје у оперативном систему Виндовс 10

Када се прикаже алатка за решавање проблема, можете наставити да покрећете алатку као и обично.

Такође можете преузети и користити наш корисни бесплатни софтвер. ФикВин да отворите алатку за решавање проблема једним кликом.

Наћи ћете дугме испод картице Решавање проблема.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

То је то момци!

Популар Постс