Решавање проблема и проблема са УСБ-ом помоћу Виндовс УСБ алатке за решавање проблема

Fix Usb Problems Issues With Windows Usb TroubleshooterАко имате проблема са УСБ уређајима, не брините – ми смо ту да вам помогнемо да решите проблем! У овом чланку ћемо проћи кроз неке од најчешћих проблема са УСБ-ом и како их решити. Прво, почнимо са неким основама. УСБ је скраћеница од Универсал Сериал Бус, и то је стандард који омогућава уређајима да се повежу са рачунарима. Постоје три главна типа УСБ веза: УСБ 1.0, УСБ 2.0 и УСБ 3.0. УСБ 1.0 је најстарији и најспорији тип везе, док је УСБ 3.0 најновији и најбржи. Ако имате проблема са УСБ уређајем, прво што треба да урадите је да проверите о којој врсти везе се ради. Ако се ради о УСБ 1.0 уређају, можда ће бити преспоро за рад са рачунаром. У том случају, мораћете да извршите надоградњу на новији уређај. Ако је ваш УСБ уређај УСБ 2.0 или 3.0, следећи корак је да проверите каблове. Уверите се да су каблови чврсто и безбедно прикључени. Такође, покушајте да користите други кабл ако га имате. Ако проблем и даље није решен, можете испробати још неколико ствари. Прво, можете покушати да поново покренете рачунар. Ово ће понекад решити мање проблеме са УСБ уређајима. Ако то не успије, можете покушати да искључите уређај, а затим га поново укључите. Коначно, ако и даље имате проблема, можете користити Виндовс УСБ алат за решавање проблема да бисте решили сложеније проблеме. Да бисте користили алатку за решавање проблема, идите на Старт > Контролна табла > Хардвер и звук > Решавање проблема са аудио репродукцијом. Надамо се да вам је овај чланак помогао да решите проблеме са УСБ-ом. Ако имате било каквих других питања или вам је потребна додатна помоћ, слободно нас контактирајте!Већина корисника Виндовс-а упозната је са услугом Мицрософт аутоматског решавања проблема и њеном поправи то ‘С. Ово је заиста згодан начин за решавање проблема са којима се можда суочавате са својим Виндовс рачунаром. Ако имате проблема са коришћењем УСБ уређаја са Виндовс рачунаром - можда бисте желели да користите Виндовс УСБ алат за решавање проблема и видите да ли то помаже у решавању вашег проблема.

Виндовс УСБ алат за решавање проблема

Можете проверити да ли имате инсталиране најновије УСБ драјвере. Ако вам ово не успе, ово је ново Виндовс УСБ алат за решавање проблема од Мицрософт-а вам може помоћи.Ова алатка за поправку аутоматски дијагностикује и решава проблеме са УСБ-ом у оперативном систему Виндовс. Неки примери УСБ-а могу бити флеш дискови, УСБ чврсти дискови, флеш дискови, УСБ штампачи итд.

Виндовс алатка за решавање проблема са УСБ-ом ће поправити УСБ аудио, уређаје за складиштење и уређаје за штампање који се неће избацити помоћу дијалога Безбедно уклањање хардвера. Ово ће ослободити УСБ меморијски уређај. Штавише, ако ваш УСБ уређај није препознат, он ће уклонити горњи и доњи филтер за преносиве уређаје. Такође ће проверити да ли је Виндовс Упдатес конфигурисан да никада не ажурира драјвере – само да би се уверио да не користите застареле драјвере.

Посетите Мицрософт да преузмете и покренете алатку. Након покретања Виндовс УСБ алата за решавање проблема, он ће скенирати ваш систем у потрази за потенцијалним проблематичним областима, а затим ће вам представити детаљан извештај. Можете му дозволити да аутоматски све поправи уместо вас, или можете да изаберете и одлучите који од проблема желите да алатка реши.АЖУРИРАЊЕ : Мицрософт Еаси Фик решења више нису подржана. Покретање уграђеног Алат за решавање проблема са хардвером и уређајима такође може бити опција коју бисте можда желели да размотрите.

Погледајте овај пост ако добијете УСБ контролер је у неисправном стању или тренутно није инсталиран порука.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ови постови би вас такође могли занимати:

  1. УСБ уређај није препознат у Виндовс-у
  2. Рачунар се искључује када је УСБ повезан
  3. УСБ 3.0 спољни чврсти диск Виндовс не препознаје
  4. УСБ уређаји не раде на Виндовс-у .
Популар Постс