АМД Цлеан Унинсталл Утилити помаже вам да у потпуности уклоните датотеке АМД драјвера

Amd Clean Uninstall Utility Helps You Remove Amd Driver Files CompletelyАМД Цлеан Унинсталл услужни програм ће у потпуности уклонити и уклонити претходно инсталиране АМД драјвере, као и друге датотеке и ставке регистра повезане са њима.

Ако желите да потпуно уклоните АМД драјвере са вашег система, АМД Цлеан Унинсталл Утилити може помоћи. Овај услужни програм ће уклонити све трагове АМД драјвера и датотека са вашег система, омогућавајући вам да почнете изнова. Ево водича корак по корак о томе како да користите АМД Цлеан Унинсталл Утилити: 1. Преузмите услужни програм са АМД-ове веб локације. 2. Покрените извршну датотеку. 3. Изаберите опцију „Потпуно уклони сав АМД софтвер“ и кликните на Даље. 4. Пратите упутства да бисте деинсталирали управљачке програме. 5. Поново покрените рачунар када се то од вас затражи. Након што следите ове кораке, требало би да имате чист лист када су у питању АМД драјвери на вашем систему. Ово може бити од помоћи ако имате проблема са управљачким програмима или желите да почнете изнова.АМД графика је ових дана популарна и на лаптоповима и на стоним рачунарима. Већина проблема са којима се људи суочавају односе се на управљачке програме, а уклањање или враћање управљачких програма захтева одређено техничко знање. АМД Цлеан Унинсталл Утилити пружа једноставан и ефикасан начин деинсталирајте и деинсталирајте претходно инсталиране АМД драјвере и друге датотеке и ставке регистра повезане са њим.АМД Цлеан Унинсталл Утилити

Иако овај услужни програм пружа ефикасан начин за уклањање старих датотека драјвера, и даље се препоручује да користите уграђене Виндовс функције за деинсталирајте драјвере и идите на овај услужни програм само ако имате проблема са нормалним процесом.

АМД Цлеан Унинсталл услужни програм ради са Виндовс 10, Виндовс 8.1 и Виндовс 7 и потпуно уклања АМД екран и аудио драјвере, укључујући софтверске компоненте.Пре употребе овог алата, препоручује се: креирајте тачку за враћање система .

Алат подржава скоро сав АМД хардвер укључујући:

  • АМД Десктоп Грапхицс
  • АМД професионална графика
  • АМД АПУ графика
  • АМД интегрисана графика

Да бисте започели, преузмите алат са његове почетне странице и отворите извршни фајл. Појавиће се порука упозорења која потврђује ваше кораке за деинсталирање свих АМД драјвера и софтвера.Кликните на 'ОК' да наставите, тада ће алатка почети да ради и биће минимизирана на траци задатака. Можете проверити напредак тако што ћете отићи на икону на траци задатака. Програм ће приказати поруку о успешном завршетку целог процеса. Такође можете погледати извештај на крају процеса деинсталирања да видите које су компоненте успешно деинсталиране.

Током процеса деинсталирања, екран може да трепери или се понекад испразни пошто се управљачки програми екрана деинсталирају и подешавања се мењају, тако да не морате да бринете о томе. Ако мислите да ствари нису ишле како сте очекивали, увек можете да се вратите на тачку враћања система коју сте креирали.

АМД Цлеан Унинсталл Утилити је одличан алат ако имате АМД хардвер и желите да инсталирате драјвере од нуле или једноставно потпуно уклоните драјвере са свог рачунара. Алат је професионално дизајниран и беспрекорно ради са скоро свим АМД хардвером.

Посетите амд.цом да преузмете услужни програм АМД Цлеан Унинсталл.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ако треба да ажурирате АМД драјвере, Аутоматско откривање АМД драјвера ово је алатка коју бисте можда желели да погледате.

Популар Постс