Поправка: Нема звука у Цхроме прегледачу на Виндовс 10.

Fix No Sound Chrome Browser Windows 10Ако немате звук у прегледачу Гоогле Цхроме у оперативном систему Виндовс 10/8/7 и имате проблема са слушањем звука, ево неколико савета који могу да реше проблем.

Ако имате проблема са звуком у Цхроме-у на Виндовс 10, то је вероватно због сукоба са функцијом хардверског убрзања. Да бисте решили проблем, само онемогућите хардверско убрзање у подешавањима Цхроме-а. Ево како да то урадите: 1. Отворите Цхроме мени и кликните на Подешавања. 2. Померите се надоле и кликните на Напредно. 3. У одељку Систем искључите Користи хардверско убрзање када је доступно. 4. Поново покрените Цхроме и проверите да ли је проблем са звуком решен. Ако и даље имате проблема са звуком, могуће је да су ваши звучници или звучна картица кривац. Покушајте да решите проблем са хардвером да бисте видели да ли то решава проблем.Не можемо порећи да је Гоогле Цхроме најпопуларнији веб претраживач данас. Победити Интернет Екплорер је без сумње велико достигнуће, али то не значи да Цхроме није проблем. Недостатак звука или звука је један од њих!Нема звука у Цхроме-у

Видите, многи корисници Цхроме-а су искусили проблем да прегледач не репродукује звук. За већину, најлакши начин да се реши овај проблем је да поново покренете прегледач или цео Виндовс 10 оперативни систем. Али ово не функционише увек!

Проблем може бити веома фрустрирајући, посебно ако узмете у обзир да друге апликације имају звук, а само Цхроме ради.недостаје трака за претрагу виндовс 10

Ако немате проблема са звуком у Цхроме-у, ево неколико ствари које можете да испробате. Али пре него што почнете -

  1. Проверите да ли су ваш Виндовс ОС и управљачки програми за звук ажурирани.
  2. Уверите се да нисте искључили звучник на рачунару.
  3. Трцати Репродукција алата за решавање проблема са звуком из Страница за решавање проблема .
  4. трцати АдвЦлеанер да проверите да ли је ваш претраживач хакован.

1] Проверите јачину звучника

Нема звука у Цхроме-у

Па, зар то није нешто? Да бисте видели да ли је то случај, кликните десним тастером миша на икону звучника Отворите миксер за јачину звука . Овде би требало да видите Цхроме и видите да ли је искључен.Овај пост ће вам помоћи ако апликација недостаје у Волуме Микер-у .

2] Обришите кеш меморију и избришите колачиће.

Не знају сви ово, али брисање кеша и/или колачића је одличан начин да решите већину проблема на које Цхроме може да наиђе.

Да бисте то урадили, кликните на вертикалне тачке у горњем десном углу. Изабери Додатни алати > Обриши податке прегледања. На крају, изаберите количину података коју желите да обришете и крените на посао. .

виндовс 10 архитектура

3] Ресетујте подешавања у Цхроме-у

Ако нисте заинтересовани за све муке око деинсталирања и поновног инсталирања вашег веб претраживача, шта кажете на ресетовање подешавања на фабричка подешавања? Довољно је лако, лењо.

До ресетујте подешавања Цхроме-а , кликните на тачке у десном углу веб прегледача. Изаберите „Подешавања

Популар Постс