ЕаглеГет: Бесплатан универзални менаџер преузимања и акцелератор за Виндовс

Eagleget Free Universal Download Manager AcceleratorЕаглеГет је бесплатни универзални менаџер преузимања и акцелератор за Виндовс. Подржава ХТТП, ХТТПС, ФТП, ММС и РТСП протоколе, као и популарне сајтове за дељење датотека и протокола на мрежи. ЕаглеГет користи напредну технологију са више нити за убрзање преузимања до 6 пута. Такође је одличан програм за преузимање видео записа који може да преузима видео записе са популарних видео сајтова. ЕаглеГет има чист, елегантан и интуитиван кориснички интерфејс. Једноставан је за употребу и не захтева никакво техничко знање. Једноставно унесите УРЛ датотеке коју желите да преузмете и кликните на дугме 'Преузми'. ЕаглеГет ће се побринути за остало. ЕаглеГет је сигуран и безбедан менаџер преузимања. Не садржи малвер и шпијунски софтвер. ЕаглеГет не инсталира никакав софтвер у пакету и неће променити поставке ваше почетне странице или претраживача. ЕаглеГет је зелени софтвер и не садржи никакав адвер или бундлеваре. Потпуно је бесплатан и не садржи никакве скривене накнаде.Убрзавач преузимања је програм који помаже рачунару или рачунару да брже преузима садржај преко Интернета. У извесном смислу, ово је програм који оптимизује процес покретања. Постоји много популарних бесплатни менаџери преузимања доступно за преузимање на Интернету. Последњи који је ушао у овај логор ЕаглеГет .

орелегат-1

ЕаглеГет је бесплатни програм који користи технологију мулти-тхреадинг да убрза преузимања тако што дели датотеке на више делова и преноси их све у исто време, научно повећавајући брзину преузимања. Програм је компатибилан са многим претраживачима као што су Интернет Екплорер, Цхроме, Опера и Фирефок.ЕаглеГет Овервиев

Након покретања програма, дочекаће вас чист интерфејс. Трака за навигацију са леве стране вам омогућава да управљате датотекама које треба да се отпреме.

ЕаглеДовнлоад

Ако су вам потребне додатне опције за управљање датотекама/ресурсима, можете им приступити преко контекстног менија десним кликом. Да бисте преузели видео на мрежи, само треба да пређете мишем преко видео плејера и кликнете на „Преузми“. То је то! Видео који желите да преузмете аутоматски се преузима на чврсти диск вашег рачунара.Већина програма за преузимање видео записа подржава само неколико видео сајтова. Штавише, корисници морају да копирају УРЛ у софтвер да би добили видео. ЕаглеГет заобилази све ове кораке. Програм не само да преузима програме са популарних онлајн видео сајтова, већ подржава и ХТТП, ХТТПС, ФТП, ММС и РТСП протоколе.

Ако желите да пратите напредак преузимања, можете приступити плутајућем прозору. Да бисте то урадили, само двапут кликните на име датотеке и програм ће радо приказати задатак у реду за преузимање.

Ред за преузимање.

Када се преузимање заврши, програм приказује искачући прозор и чак пушта звук како би обавестио корисника да је преузимање завршено. Затим можете отворити датотеку и одмах почети са репродукцијом.

Да бисте конфигурисали друга подешавања и додатне опције, можете приступити прозору „Конфигурација“. Дугме се налази на врху главног прозора. Омогућава вам да одредите директоријум за преузимање, изаберете резидентно понашање и још много тога.

Конфигурациони прозор

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

ЕаглеГет добро се интегрише са већином претраживача и бесплатан је за личну употребу.

Популар Постс