Откључајте и вратите закључани или суспендовани Оутлоок или Мицрософт налог

Unblock Recover BlockedМицрософт налог, Оутлоок или Хотмаил ИД блокиран или забрањен? Прочитајте ове савете о томе како да откључате, ресетујете и повратите хаковани налог.

Ако имате проблема са пријављивањем на свој Оутлоок или Мицрософт налог, постоји неколико корака које можете предузети да бисте покушали да повратите приступ. Прво се уверите да користите исправну адресу е-поште и лозинку. Ако и даље имате проблема, можете покушати да ресетујете лозинку или користите безбедносна питања повезана са вашим налогом. Ако и даље имате проблема, можда ћете морати да контактирате корисничку подршку. Ако користите исправну адресу е-поште и лозинку, али и даље имате проблема са пријављивањем, могуће је да је ваш налог закључан или суспендован. Ако је ваш налог закључан, мораћете да сачекате 24 сата пре него што поново покушате да се пријавите. Ако је ваш налог суспендован, мораћете да контактирате корисничку подршку да бисте добили помоћ за враћање приступа. Постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте покушали да повратите приступ свом Оутлоок или Мицрософт налогу. Прво се уверите да користите исправну адресу е-поште и лозинку. Ако и даље имате проблема, можете покушати да ресетујете лозинку или користите безбедносна питања повезана са вашим налогом. Ако и даље имате проблема, можда ћете морати да контактирате корисничку подршку. Ако користите исправну адресу е-поште и лозинку, али и даље имате проблема са пријављивањем, могуће је да је ваш налог закључан или суспендован. Ако је ваш налог закључан, мораћете да сачекате 24 сата пре него што поново покушате да се пријавите. Ако је ваш налог суспендован, мораћете да контактирате корисничку подршку да бисте добили помоћ за враћање приступа.Понекад, из неког разлога, можете открити да је ваш Оутлоок, Хотмаил или Мицрософт налог суспендован. Ово се обично дешава када Мицрософт мисли да је ваш налог е-поште компромитован или да га неко користи за слање много нежељене поште. У том случају, можда ћете открити да је ваш налог е-поште блокиран и да ћете уместо уобичајеног пријемног сандучета видети следећу поруку.Ваш налог је блокиран

Узгред, можете кликнути на ове слике да бисте их видели у већој величини. Штавише, слике које видите могу бити различите, али процедура остаје мање-више иста.Оутлоок или Мицрософт налог је блокиран

Да бисте откључали свој налог, кликните Настави .

Овде можете да потврдите да сте власник овог налога на два начина. Можете затражити од Мицрософта да вам пошаље верификациони код поштом на алтернативну адресу е-поште или СМС-ом на број вашег мобилног телефона.Мицрософт је такође обезбедио две врсте доказа за опоравак налога. можете сада повежите свој Хотмаил налог са рачунаром као и на ваш мобилни телефон ради побољшане безбедности. Такође желите да се претплатите на неке од ових Пријавите се на Хотмаил савете у будућности.

упореди листове у екцелу 2010

Ако је неко од вас прочитао овај пост у информативне сврхе, а још их није инсталирао, можда ћете желети да их инсталирате одмах у подешавањима налога.

Мој налог је блокиран. Ово је можда било због чињенице да је база података Мицрософт Сторе Индиа недавно хакована и да је Мицрософт, са највећом пажњом, одлучио да блокира све ИД-ове поште, или је можда постојао неки други разлог; Немам појма. Али чињеница је остала: блокирано је!

ја бирам Пошаљите на мобилни телефон опцију и чекао. Када нисам добио верификациони код више од пола сата, изабрао сам Пошаљите на алтернативни поштански ИД опција. Добио сам верификациони код за минут! Дакле, можете одлучити коју опцију желите да користите све док су обе регистроване.

Након што примите верификациони код, унесите га и кликните на Настави.

Ако ово није први пут да је ваш налог уживо забрањен, можда ћете добити следећу поруку.

Хотмаил тим је можда одлучио да прикаже ову поруку као меру предострожности у корист својих корисника. Они желе да се уверите да ваш Виндовс рачунар није хакован и да се уверите да су ажурирања за Виндовс омогућена. Али пошто сам био сигуран, то се није односило на мене; Кликнуо сам на Настави.

У следећем кораку од вас ће бити затражено да поставите нову лозинку. Урадите то и инсталирајте Јака лозинка .

читајте књиге запаљивања на рачунару без апликације

На крају, од вас ће бити затражено да верификујете свој алтернативни имејл ИД и број мобилног телефона и да их верификујете. Проверите их, изаберите одговарајући одговор и кликните на Настави.

читати : Изгледа да неко други можда користи ваш налог .

Опорави Оутлоок, Хотмаил или Мицрософт налог

То је то, и сада можете да се пријавите са својом новом лозинком.

како да деинсталирате Виндовс диктафон 10

Ако наиђете на потешкоће или вам је потребна додатна помоћ, увек их можете контактирати тако што ћете посетити аццоунт.ливе.цом/ацср . Сигуран сам да ће вам бити више него срећни да вам помогну!

Ако откријете да је неовлашћена особа користила ИД вашег Мицрософт налога за пријаву на ваш Мицрософт налог, можете погледати овај пост о томе како да добијете хакован Мицрософт налог .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ће вам овај пост помоћи.

Популар Постс