Мицрософт налог је хакован? Помоћ је ту!

Microsoft Account HackedУпутства за опоравак хакованог или хакованог Оутлоок, Хотмаил или Мицрософт налога. Прочитајте ове савете да бисте га откључали, ресетовали, вратили и заштитили

Ако је ваш Мицрософт налог хакован, не паничите! Постоје кораци које можете предузети да бисте повратили контролу над својим налогом и заштитили своје податке. Прво, мораћете да промените лозинку. Да бисте то урадили, идите на страницу за пријаву на Мицрософт налог и унесите своју адресу е-поште. Затим кликните на „Заборавили сте лозинку?“ линк. Бићете преусмерени на страницу где можете да унесете нову лозинку. Затим ћете морати да промените безбедносне информације за свој налог. Ово укључује ваша безбедносна питања, алтернативну адресу е-поште и број телефона. Да бисте то урадили, идите на безбедносну страницу Мицрософт налога и пријавите се са својом адресом е-поште и новом лозинком. Када промените лозинку и ажурирате безбедносне информације, можете започети процес повратка контроле над својим налогом. Прво, мораћете да скенирате рачунар на вирусе и малвер. Ако их пронађете, мораћете да их уклоните. Затим ћете морати да промените све своје лозинке, како за свој Мицрософт налог, тако и за све друге налоге који су можда погођени. Обавезно користите јаке, јединствене лозинке за сваки налог. Коначно, мораћете да пазите на активности свог налога и пазите на било какве сумњиве активности. Ако видите нешто необично, обавезно то пријавите Мицрософт-у. Предузимањем ових корака можете помоћи да заштитите свој налог и своје податке.Ако откријете да се неовлашћена особа пријавила на ваш Ливе, Хотмаил, Оутлоок или Мицрософт налог, овај чланак ће вам показати начин да опоравите свој Мицрософт налог.Мицрософт налог је хакован

Запитајте се: када и како се то може догодити? Да ли сте нехотице ово поделили са неким? Да ли сте користили јавни рачунар? Или сте своје корисничко име и лозинку дали негде другде у несигурном окружењу - можда користећи јавни ВиФи? Можда на којим сајтовима? Ако се сећате сајта или линка где се то догодило, молим вас пријавите га као сајт за крађу идентитета и пријавите то Мицрософт-у. Можда користите слабу лозинку и хакер је успео да је погоди или је провалио. Можда је нека веб локација на коју морате да се пријавите хакована и хакована је њена база података. Ово може бити опасно ако користите исто корисничко име и лозинку за више налога. Или је можда неки злонамерни софтвер на вашем Виндовс рачунару довео до хаковања вашег налога.

Прво скенирајте свој Виндовс рачунар антивирусним софтвером. Ово се ради како би се осигурало да на вашем систему није инсталиран тројанац или кеилоггер. Сада имајте на уму Основе ресетовања лозинке пре него што настави.1] Промени лозинку

Мицрософт налог је хакован

Ако још увек имате приступ свом налогу, посетите Ова страница одмах промените лозинку. Такође, промените свој тајни одговор и алтернативну адресу е-поште ако је имате. Креирај Јака лозинка Након тога.

виндовс 10 смб

2] Ресетујте лозинку

Ресетовање лозинкеАко више немате приступ свом налогу, посетите Ова страница да ресетујете лозинку. Ако је ваш налог хакован и не можете да му приступите, још увек можете да ресетујете лозинку за налог.

читати : Изгледа да неко други можда користи ваш налог .

3] Опорави Мицрософт налог

опоравити Мицрософт налог

Ако вам ово не помогне, можете посетити Ова страница да бисте опоравили свој Мицрософт налог. Ако не можете да ресетујете лозинку и још увек нисте додали безбедносне информације свом налогу, и даље се можете вратити на свој налог попуњавањем обрасца на овој вези.

4] Безбедан Мицрософт налог

сецуре-мицрософт-аццоунт

Након опоравка Мицрософт налога, обавезно посетите Кратак извештај страницу и уредите детаље ако мислите да су можда компромитовани. Посебно посета Безбедносне информације одељак и додајте информације као што је ваш телефонски број итд., ако је потребно.

Сигуран сам да ће вам Мицрософт помоћи да брзо опоравите хаковани Мицрософт налог.

Ако откријете да је ваш Хотмаил, Оутлоок или Мицрософт налог суспендован или блокиран од стране самог Мицрософта, идите овде на откључавање и враћање закључаног или суспендованог Мицрософт налога . Нуди Мицрософт две нове врсте доказа за опоравак налога . Сада можете да повежете свој Мицрософт налог са рачунаром као и са мобилним телефоном ради додатне безбедности. Такође можете да користите Хотмаил-ову функцију „Мој пријатељ је хакован“.

БЕЛЕШКА : Молимо вас да не објављујете адресе е-поште у коментарима.

ваш рачунар је наишао на проблем и мора поново да покрене Виндовс 8.1
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Можда ће вас занимати и:

  1. Шта радити када Гоогле налог је хакован ?
  2. Шта да радите када ваш Твитер налог је хакован ?
  3. Шта радити када Хакован Фацебоок налог
  4. Био сам хакован? Да ли је мој онлајн налог хакован? .
Популар Постс