Опхцрацк ЛивеЦД бесплатно преузимање: Виндовс Пассворд Рецовери

Ophcrack Livecd Free DownloadПреузмите Опхцрацк ЛивеЦД за Виндовс 7. Водич за опоравак изгубљених или заборављених Виндовс лозинки помоћу бесплатног софтвера Опхцрацк.

Ако тражите бесплатан и лак начин да повратите изгубљену лозинку за Виндовс, онда би свакако требало да погледате Опхцрацк ЛивеЦД. То је ливе ЦД који садржи бројне алате за опоравак лозинке и веома је једноставан за коришћење. Прво, мораћете да преузмете Опхцрацк ЛивеЦД. Можете га добити на веб локацији Опхцрацк. Када добијете ИСО датотеку, мораћете да је нарежете на ЦД. Када добијете ЦД, покрените систем са њега. Опхцрацк ће се аутоматски покренути и приказати листу доступних опција. Да бисте повратили изгубљену лозинку, једноставно изаберите опцију 'црацк'. Опхцрацк ће тада почети грубо форсирање лозинке и требало би да буде у могућности да је врати у року од неколико минута. То је све! Опхцрацк ЛивеЦД је веома моћан алат за опоравак лозинке који је једноставан за коришћење и свакако вреди проверити да ли сте изгубили лозинку за Виндовс.Заборавили сте лозинку за рачунар? И немате друге опције осим да поново инсталирате Виндовс са тврдим форматирањем Виндовс волумена? Али шта ако имате нешто важно на Виндовс волумену што не можете или једноставно не желите да избришете. Дакле, ево најбољег решења да вратите свој Виндовс или било који други оперативни систем - а то је преузимање и коришћење Опхцрацк из СоурцеФорге .Виндовс слике споро

Опхцрацк је бесплатно решење отвореног кода за враћање лозинки за рачунар које сте можда заборавили. Опхцрацк покреће технологија Раинбов Таблес, која помаже у опоравку лозинки. Такође је доступан у верзији Ливе ЦД-а која се може преузети са било ког рачунара, а Ливе ЦД такође има леп интерфејс.Пре употребе Опхцрацк-а, можете да проверите ове две алатке које вам Виндовс нуди да вам помогну да се носите са тим: Наговештај лозинке и диск за ресетовање лозинке . Ако то не помогне, можете погледати и ове савете о томе како да вратите лозинке помоћу њих Оффлине лозинка и уређивач регистра .

Повратите изгубљене или заборављене лозинке за Виндовс помоћу Опхцрацк ЛивеЦД-а

Корак 1 : Прочитајте одрицање одговорности у наставку:

Овај водич о томе како да повратите заборављене лозинке је само у образовне сврхе и има за циљ да помогне правим корисницима Виндовс-а који ће можда морати да поврате изгубљене или заборављене Виндовс лозинке. Опхцрацк је добро познати софтвер отвореног кода доступан са СоурцеФорге-а и многих других познатих сајтова за преузимање. .бесплатна датотека

Корак 2: Са било ког другог рачунара (осим рачунара који желите да опоравите или рачунара чију сте лозинку заборавили), посетите опхцрацк.соурцефорге.нет и преузмите ИСО датотеку Ливе ЦД - ово може потрајати - пустите да се учита док идете на кафу или нешто слично.

Корак 3: Нарежите преузету сликовну датотеку на ЦД/ДВД помоћу ЦД/ДВД резача повезаног на рачунар. Сада је ваш рад на овом рачунару завршен, укључите рачунар чију сте лозинку изгубили.

4. корак: Сада уметните ЦД/ДВД у овај рачунар и поново га покрените - и након покретања са ЦД-а, можда ћете видети екран сличан слици испод. Притисните Ентер у 'Опхцрацк графичком режиму - аутоматски'. Приказаће вам црни екран конзоле. Пустите да се учита и сачекајте следећи екран.

5. корак: Сада ћете видети екран који ће једноставно трептати на вашем монитору и нестати. Желим да истакнем да ће у овом тренутку Опхцрацк пронаћи шифроване дискове на вашем чврстом диску, а ако их пронађе, то значи да ради добро.

неусклађеност индекса Виндовс 10 апц

Корак 6: У овом тренутку, видећете стварни софтвер у Опхцрацк-у. Покушаће да поврати лозинке за све доступне корисничке налоге на вашем Виндовс рачунару. Можете видети све кориснике у колони Корисници, а ускоро ћете видети и лозинке. То је то, овај процес је аутоматизован и не морате ништа друго да радите.

Надамо се да овим методом можете опоравити своју лозинку за Виндовс. Такође погледајте овај пост на Повратите изгубљену или заборављену лозинку за Виндовс и вратите приступ свом рачунару .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ове везе такође могу да вас занимају:

Популар Постс