Ваш уређај је ван мреже. Пријавите се са последњом лозинком коришћеном на овом уређају

Your Device Is OfflineАко добијете поруку „Ваш уређај је ван мреже“. Пријавите се са последњом лозинком коришћеном у поруци о овом уређају на рачунару са оперативним системом Виндовс 10/8, онда вам овај пост може помоћи да решите проблем.

Ваш уређај је ван мреже. Пријавите се са последњом лозинком коришћеном на овом уређају. Ако сте попут већине људи, вероватно сте већ видели ову поруку и помислили у себи: „Зашто једноставно не могу да користим своју лозинку са свог другог уређаја?“ Па, испоставило се да постоји веома добар разлог за ову поруку. Када користите лозинку на уређају који није повезан на интернет, то се зове „ванмрежна лозинка“. То је зато што уређај не може да комуницира са сервером да би проверио да ли је лозинка исправна. Дакле, ако користите исту лозинку и на онлајн и на офлајн уређајима, неко би потенцијално могао да користи вашу офлајн лозинку за приступ вашем налогу на мрежи. Зато је важно да имате јединствену лозинку за сваки уређај који користите. На тај начин, чак и ако је једна од ваших лозинки угрожена, остали налози ће остати безбедни. Дакле, следећи пут када видите ову поруку, немојте бити фрустрирани. Само будите захвални што је ваш уређај офлајн и што су ваше лозинке безбедне.Можда ће доћи време када добијете Ваш уређај/рачунар је ван мреже. Пријавите се користећи последњу лозинку коришћену на овом уређају/рачунару. поруку када покренете рачунар са оперативним системом Виндовс 10 или Виндовс 8 и покушате да се пријавите. Ако се суочавате са овим проблемом, овај пост може да вам помогне да решите проблем.ваш рачунар је ван мреже

Овај проблем се обично може јавити ако користите Мицрософт налог за пријаву на рачунар са оперативним системом Виндовс 10/8.1 и ресетујете лозинку на мрежи на свом Мицрософт налогу, Оутлооку или Хотмаил-у, али сте заборавили да извршите промене на рачунару. Ову поруку можете добити и ако сте случајно унели погрешну лозинку у поље.Ово се такође може догодити након инсталирања ажурирања за Виндовс 10.

Ваш уређај је ван мреже

Ево неколико ствари које можете покушати да вратите на Виндовс рачунар. Погледајте који сценарио се односи на вас.

услуга није доступна 503

1] Ако је ваш уређај подешен да се аутоматски повезује на Ви-Фи, уверите се да је правилно повезан на Интернет или мрежу и поново га покрените.2] У доњем десном углу екрана видећете мрежне иконе које ће вам омогућити да се повежете на Интернет. Кликните на своју Ви-Фи/широкопојасну икону и панел ће се отворити са десне стране као што је приказано испод:

уређај је ван мреже

случајно избрисане сачуване лозинке хром

Сада повежите рачунар на интернет и унесите свој Мицрософтов рачун Лозинка.

3] Проверите да ли је лозинка тачна, а затим је пажљиво унесите.

4] Уверите се да Цапс Лоцк није омогућен.

5] Наш аутор Арун Кумар додаје - Можете и ово да пробате. Поново покрените рачунар. Када дођете до екрана за пријаву, држите притиснут тастер Схифт док бирате икону напајања > Поново покрени. Након што се рачунар поново покрене, на екрану за избор опција изаберите Решавање проблема > Напредне опције > Опције покретања > Поново покрени. Након што се рачунар поново покрене, изаберите Ф5 за безбедан режим са учитаним мрежним драјверима. Идите на Опоравак система, изаберите претходни добар тренутак и погледајте да ли то помаже.

6] Прво направите тачку за враћање система, а затим покрените регедит да бисте отворили уређивач регистра. Затим пређите на следећи кључ:

ХКЕИ_УСЕРС .ДЕФАУЛТ софтвер Мицрософт ИдентитиЦРЛ СторедИдентитиес

Проширити СторедИдентитиес и уклоните кључ Мицрософт налога који узрокује проблем. Након тога, уклоните овај уређај са свог Мицрософт налога тако што ћете посетити овај линк . Сада покушајте да се пријавите и видите да ли то функционише. Увек можете да додате овај уређај назад на листу уређаја на свом Мицрософт налогу.

7] Ако ресетујете лозинку на мрежи, користите нову лозинку на рачунару са оперативним системом Виндовс 10/8.

уклонити активирати виндовс водени жиг

8] Покушајте поново да ресетујете лозинку на мрежи Ево , и сада користите нову лозинку.

9] Ако је ваша тастатура конфигурисана да подржава више језика, проверите да ли користите исправан језик. Можете проверити његова подешавања на траци задатака. Више о овоме на крај овог поста .

10] Да ли мислите да је ваш Мицрософт налог хакован? Ево начина опоравити хаковани Мицрософт налог . Ако мислите да га је Мицрософт блокирао, идите овде на опоравити блокирани или суспендовани Оутлоок или Мицрософт налог .

Ако било шта од овога не помогне, можда ћете морати да извршите операцију опоравка система или Надоградите рачунар опција.

задати фонт бележнице

Ове публикације на Опоравак лозинке за Виндовс и како се опоравити од изгубљене лозинке за Виндовс ће вам у почетку помоћи да повратите изгубљену, заборављену лозинку за Виндовс. Испробајте неки бесплатни алат за опоравак лозинке као што је Опхцрацк , Каин и Авељ Поврати моју лозинку кући бесплатно или Самостална НТ лозинка и уређивач регистра.

Јавите нам шта вам је успело.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Погледајте овај пост ако добијете Ова лозинка је нетачна. Уверите се да користите лозинку за свој Мицрософт налог. порука за пријаву.

Популар Постс