Мицрософт подршка: број телефона, ћаскање, адреса е-поште, корисне везе

Microsoft Support Phone NumberГлобална листа корисних веза, бројева телефона за земље, онлајн ћаскања, ИД-ова е-поште, образаца и још много тога који ће вам помоћи да контактирате Мицрософт подршку за Виндовс или да решите проблеме са софтвером или услугом.

Ако имате проблема са Мицрософт производом, постоји неколико начина да добијете помоћ. Можете контактирати корисничку подршку, користити функцију ћаскања или директно послати е-поруку Мицрософт-у. Постоје и неке корисне везе које вам могу помоћи да решите проблем.Ако треба да контактирате корисничку подршку, најбољи начин да то учините је телефоном. Мицрософт има неколико различитих телефонских бројева које можете позвати, у зависности од вашег проблема. Такође можете да ћаскате са корисничком подршком преко функције ћаскања на Мицрософт веб локацији. Ако желите да пошаљете е-пошту, можете користити адресу наведену на Мицрософт веб локацији.Постоје и неке корисне везе које вам могу помоћи да решите проблем. Мицрософт веб локација за подршку има базу знања која вам може помоћи да решите свој проблем. Постоје и форуми заједнице на којима можете постављати питања и добити одговоре од других Мицрософт корисника. Коначно, ту је и страница за подршку за Мицрософт 365, која вам може помоћи са свим проблемима које имате са Мицрософт 365 производима.

Ако имате проблема са Мицрософт производом, постоји неколико начина да добијете помоћ. Можете контактирати корисничку подршку, користити функцију ћаскања или директно послати е-поруку Мицрософт-у. Постоје и неке корисне везе које вам могу помоћи да решите проблем.Где можете да контактирате Мицрософт подршку ако имате проблем са Виндовс-ом, Оффице-ом или било којим другим Мицрософт софтвером или услугом? Овај пост ће навести неке корисне везе до ресурса, бројеве телефона и е-пошту где можете добити помоћ од Мицрософта.

форза хоризон 3 пц не ради

Мицрософт подршкаПре него што почнете, желим да знате да је ова локација у мом власништву и да није ни на који начин повезана са Мицрософт-ом. Навео сам само различите начине на које можете контактирати Мицрософт за помоћ и подршку. Мораћете да их контактирате директно.

Мицрософт подршка

Мицрософт нуди подршку свим клијентима који користе његове производе, а то има различите облике.

 1. Мицрософт корисничка подршка је доступан да вам помогне са питањима о Мицрософт производима и услугама. У овом случају, представник Мицрософт-а ће вам помоћи да пронађете одговарајући ресурс или тим који ће одговорити на ваша питања. Ово је намењено да се користи ако имате општа питања о корисничкој служби.
 2. Мицрософт техничка подршка пружиће опције подршке и лоцирати одговарајући тим за подршку да реши проблеме техничке подршке на које можете наићи. Ово може укључивати подршку за самопомоћ или помоћну подршку.

За почетак, можете посетити Ова страница унесите своју земљу и изаберите производ за који желите да добијете подршку.

такође можете посетите ову везу коме:

контактирајте Мицрософт подршку

 • Порука за Виндовс саветник
 • Нека вас Мицрософт позове
 • Закажите позив.

Виндовс 10 корисници могу користити Контактирајте подршку .

Број телефона за Мицрософт подршку

Можете контактирати Мицрософт корисничку подршку и подршку на следеће бројеве телефона од понедељка до петка од 5:00 до 21:00 по пацифичком времену и суботом и недељом од 6:00 до 15:00 по пацифичком времену:

 • САД: (800) МИЦРОСОФТ (642-7676)
 • У Канади позовите (877) 568-2495
 • У Индији позовите 0008004402130
 • У Великој Британији позовите 0800026 03 30

Можете добити телефонски број Мицрософт подршке за своју земљу. Ево - и проверите локално време. Пре него што почнете, добра је идеја да имате спреман назив и верзију производа који користите, ИД производа или кључ производа. Представници Мицрософт-а ће утврдити статус гаранције производа. Везе на крају овог поста могу вам помоћи да прикупите податке за решавање проблема.

Број Мицрософт корисничке подршке у САД: 1800 102 1100. Поменути су глобални бројеви телефона за корисничку подршку за све земље. Ево .

Мицрософт ћаскање за подршку

Такође можете контактирати Мицрософт подршку путем е-поште или ћаскања уживо. Ако је агент за корисничку подршку на мрежи и доступан за разговор Ево , видећете поруку о томе. Ако не, видећете Инстант ћаскање: Агенти за корисничку подршку су ван мреже порука, на десној страни. Затим можете покушати да посетите ову страницу за подршку за ћаскање уживо. Такође можете добити Мицрософт подршка за даљинску помоћ .

Такође можете користити услуге Мицрософт Ансвер Сервице , интерактивна, плаћена страница за техничку подршку на којој можете ћаскати са лидером Мицрософт подршке.

Мицрософт такође нуди Виртуелни агент за подршку . Погледајте да ли ово решава ваше проблеме.

Пишите Мицрософт подршци

Ако је ваш агент за корисничку подршку ван мреже и имате било каква општа питања о Мицрософт производима или услугама, можете да користите ова форма пошаљите е-пошту Мицрософту. Они ће вас контактирати путем е-поште.

Корисна помоћ и везе до ресурса

Ако су вам потребна решења и спремни сте да их потражите, можете то учинити овде у Мицрософт подршци. Наравно, увек ћете наћи много савета и водичи за решавање проблема за Виндовс , и овде на ТВЦ-у.

Званични Твитер налог за Мицрософт подршку: @МицрософтХелпс .

Ако ти треба Плаћена подршка од Мицрософта, можете покушати Фик Ит Центер Про , аутоматизовани дијагностички портал који ће вам помоћи да решите своје проблеме.

Подршка за ОЕМ производе

Ако се питање односи на ОЕМ производе које можда користите, можда ћете морати да контактирате директно произвођаче рачунара. Ови линкови ће вам помоћи:

Али ако сте купили ПЦ потпис из Мицрософт Сторе-а, можете позвати 877-696-7786.

Подршка за количинско лиценцирање

Ево листе Центри за активирање Мицрософт лиценце широм света заједно са њиховим бројевима телефона који вам могу помоћи у решавању проблема са активацијом количинског лиценцирања.

Мицрософт ће вас позвати

контактирајте Мицрософт

Да бисте разговарали, замолили Мицрософт да вас позове или заказали позив, можете посетити Мицрософт Ево.

Подршка за Виндовс 10

Мицрософт је корисницима оперативног система Виндовс 10 олакшао да контактирају подршку ако наиђете на било какве проблеме док користите нови ОС. Погледајте како да користите Контактирајте подршку . Постоје и други начини потражите помоћ за Виндовс 10 .

Можете контактирати Мицрософт корисничку подршку на Број телефона 1 800-642-7676 или мицрософт.цом/цонтацтус .

Сада такође можете даљински да пружите или примите техничку подршку Брза помоћ за Виндовс 10 .

Можете прочитати ове везе које вам могу помоћи када контактирате Мицрософт за помоћ и подршку:

 1. Дијагностичка алатка за Мицрософт подршку у оперативном систему Виндовс 10 користи Мицрософт подршка за дијагностиковање проблема са оперативним системом Виндовс.
 2. ИН Мицрософт алатка за извештавање о подршци за производе олакшава прикупљање критичних информација о систему и регистрацији које се користе за решавање проблема са подршком. Ове информације вам помажу да брже дијагностикујете проблеме са софтвером и пружите решења.
 3. Мицрософт Еаси Ассист омогућава Мицрософт стручњаку за подршку да се даљински повеже са вашим рачунаром и помогне вам да решите проблем. Користећи безбедну везу, техничар за подршку може да види вашу радну површину и изврши дијагностику и решавање проблема.

Запамтити Мицрософт вас никада неће самостално контактирати у вези с било каквим проблемима које имате са рачунаром, Мицрософт софтвером и услугама. У сваком случају, никада нећете добити легитиман позив од Мицрософта или његових партнера са молбом да вам наплате исправке грешака. Ако сте добили такав телефонски позив или е-пошту у којој се каже да они представљају Мицрософт и нуде помоћ, можете бити сигурни да је ово превара! Никада не делите детаље или приступ свом рачунару.

БЕЛЕШКА : Молимо вас Не верујем свако ко обећа да ће вам помоћи, или било ко ко помене своју е-пошту/контакт детаље у коментарима испод. Ако имате питања, контактирајте Мицрософт директно или потражите га овде на овом сајту кликом овде. Можда ћете моћи да пронађете пост о овоме.

име директоријума је неважећи ДВД погон
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Овај пост ће вас занимати ако вам икада затреба оставите повратне информације Мицрософт-у о неким својим производима и услугама.

Популар Постс