Закачите датотеку, фасциклу, пречицу за веб локацију у Старт мени у оперативном систему Виндовс 10

Pin File Folder Website Shortcut Start Menu Windows 10Научите како да закачите пречицу на било коју датотеку, фасциклу или веб локацију у Виндовс 10 Старт менију. Додајте пин у Старт мени за контекстни мени датотеке помоћу овог подешавања регистра.

Као ИТ стручњак, често ме питају како да закачим датотеку, фасциклу или пречицу за веб локацију у мени Старт у оперативном систему Виндовс 10. Ево кратког водича како да то урадите. Прво кликните десним тастером миша на датотеку, фасциклу или пречицу веб локације коју желите да закачите у мени Старт. Из контекстног менија који се појави изаберите опцију „Закачи на почетак“. Затим ће ставка бити додата у ваш Старт мени. Можете га преуредити тако што ћете га превући и спустити на другу позицију, или га можете откачити тако што ћете кликнути десним тастером миша на њега и изабрати опцију „Откачи са почетка“. То је све! Сада знате како да закачите датотеке, фасцикле и пречице за веб локације у мени Старт у оперативном систему Виндовс 10.Старт мени у оперативном систему Виндовс 10 има додатак и омогућава вам да урадите много више. Не можете само ви поправите било које системско подешавање на Старту, али оперативни систем нуди и неколико начина прилагодите старт мени . Иако можете лако причврстити на врх , фолдер, од вас се не тражи да закачите ниједну датотеку у почетни мени. У овом посту ћемо научити како Приложите било коју датотеку , фасцикла, линк на веб локацију старт мени ИН Виндовс 10 .закачите почетак фасцикле датотеке

Закачите датотеку у почетни мени у оперативном систему Виндовс 10

Закачите било коју датотеку у мени Старт у оперативном систему Виндовс 10Да бисте додали „Почетак на врх“ у контекстни мени датотеке, потребно је да измените Виндовс регистар. Али прво, направите тачку за враћање система!

Сада, да бисте лако додали пин на почетак, копирајте и налепите следеће у Нотепад и сачувајте као .рег фајл :

|_+_|

Сада кликните на .рег датотеку да додате њен садржај у регистар. Од вас ће се тражити да потврдите, тако да можете да кликнете на Да да бисте га додали.Сада кликните десним тастером миша на било коју датотеку и погледајте. Видећете ставку контекстног менија „Закачи на почетак“.

Закачите било коју датотеку у мени Старт у оперативном систему Виндовс 10

Ако га изаберете, датотека ће бити закачена у Виндовс 10 Старт мени. Ако га не видите одмах, можда ћете га видети након поновног покретања. Из неког чудног разлога, најчешће морам да поново покренем рачунар да бих видео да је било шта закачено на дугме за покретање.

До уклони овај елемент 'Закачи на почетку' , Трцати регедит иуклоните овај кључ:

|_+_|

Такође можете преузети ово су спремне за употребу .рег датотеке Ја сам створио. Омогућава вам да додате Пин у почетни мени и уклоните га из контекстног менија датотеке. Ускоро ћемо додати ово подешавање нашој. Ултимате Виндовс 4 Твеакер Исти.

Ако не желите да додирнете Виндовс регистар, постоји решење за то.

Поставите пречицу у следећу 'скривену' фасциклу:

|_+_|

Сада отворите мени Старт > Све апликације и пронађите пречицу коју сте поставили. Кликните десним тастером миша на њега и изаберите „Закачи на почетак“.

Закачите фасциклу на почетни екран у оперативном систему Виндовс 10

закачите фасциклу за почетак

Качење фасцикле на почетни екран оперативног система Виндовс 10 је веома једноставно, оперативни систем већ нуди ову ставку контекстног менија. Кликните десним тастером миша на било коју фасциклу и видећете „Закачи на врх“. Кликните на њега да бисте закачили фасциклу на Старт.

Закачите пречицу за веб локацију на почетни екран оперативног система Виндовс 10

Такође можете да закачите пречицу за веб локацију на почетни екран оперативног система Виндовс 10. Отворите десктоп верзију из интернет претраживач и притисните Алт + Т да отворите Алатке. Изабери Додајте сајт у апликације .

додајте локацију у ИЕ-11 апликацију

Сада отворите почетни екран и идите на Све апликације погледајте тако што ћете кликнути на стрелицу надоле у ​​доњем левом углу почетног екрана. Видећете креирану апликацију за вашу веб локацију.

Кликните десним тастером миша на икону веб локације и изаберите из доњег менија Закачите на почетку . Или га превуците у почетни мени. Сада ћете видети плочицу веб локације закачену за Виндовс 10 Старт мени.

виндовс 10 3д штампање

Ако вам треба више информација, овај пост ће вам показати како закачите или откачите плочицу веб странице или пречицу на/са почетног екрана .

Едге Бровсер олакшава живот. Отворите Едге и идите на локацију. Сада кликните на Још радњи и изаберите Закачите на почетку .

игла за почетак ивице

ако ти Фире Фок , Хром , или Опера корисник, можда ће вам требати решење које сам предложио за качење датотека. Отворите веб локацију у свом омиљеном претраживачу, направите пречицу до ње на радној површини и ставите је у следећу скривену фасциклу:

|_+_|

Да бисте брзо приступили овој фасцикли, отворите Покрени и откуцајте схелл: програми и притисните Ентер.

Сада отворите Старт > Све апликације и пронађите пречицу коју сте поставили. Кликните десним тастером миша на њега и изаберите „Закачи на почетак“.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

такође можете Закачите да бисте покренули било коју поставку оперативног система Виндовс 10 што вам је често потребно.

Популар Постс