Како покренути дијагностичку алатку за Мицрософт подршку у оперативном систему Виндовс 10

How Run Microsoft Support Diagnostic Tool Windows 10Дијагностичка алатка за Мицрософт подршку или МСДТ је алатка у оперативном систему Виндовс 10/8/7, Виндовс Сервер који користи Мицрософт подршка за дијагностиковање проблема са Виндовс-ом.

Као ИТ стручњак, показаћу вам како да покренете дијагностичку алатку за Мицрософт подршку у оперативном систему Виндовс 10. Ово је веома корисна алатка која вам може помоћи да решите многе различите проблеме са вашим Виндовс 10 рачунаром. Да бисте покренули дијагностичку алатку за Мицрософт подршку, прво отворите Старт мени и укуцајте „Подршка“ у поље за претрагу. Затим кликните на опцију „Мицрософт Суппорт“ која се појављује. Када сте на веб локацији Мицрософт подршке, померите се надоле до одељка „Алати“ и кликните на опцију „Мицрософт Суппорт Диагностиц Тоол“. Кликните на дугме 'Преузми', а затим покрените алатку. Пратите упутства и одговорите на сва питања која вам алат постави. Дијагностичка алатка за Мицрософт подршку је веома корисна алатка која вам може помоћи да решите многе различите проблеме са вашим Виндовс 10 рачунаром. Топло вам препоручујем да га користите ако имате проблема са Виндовс 10 рачунаром.Дијагностичка алатка за Мицрософт подршку или МСДТ је алатка у оперативном систему Виндовс 10/8/7 и Виндовс Сервер-а коју користи Мицрософт подршка за дијагностиковање проблема са оперативним системом Виндовс. Када контактирате Мицрософт подршку за било какву помоћ, стручњак за подршку ће вам пружити Тастери . Морате да отворите Мицрософт алатку за дијагностику подршке и унесете лозинку.постоји проблем са Виндовс 10 безбедносним сертификатом ове веб локације

Дијагностичка алатка за Мицрософт подршку

Дијагностичка алатка за Мицрософт подршку

Да бисте покренули дијагностичку алатку за Мицрософт подршку, откуцајте МСДТ у пољу Започни претрагу и притисните Ентер. Када унесете приступни кључ, алатка ће се активирати и само ћете морати да пратите чаробњака.Такође можете бити обезбеђени Број инцидента да бисте унели алатку за идентификацију ваших информација. Алат ће можда захтевати да преузмете додатну дијагностику и одговоре на нека питања. Када се алат покрене, он ће сачувати резултате. Затим можете да пошаљете резултате Мицрософт-у.

Мицрософт подршка користи информације које прикупља Мицрософт алатка за дијагностику подршке (МСДТ) за анализу и одређивање исправног решења за проблеме са којима се сусрећете на рачунару. Информације се такође могу користити за аутоматско извршавање уобичајених задатака за решавање проблема.

Такође можете покренути МСДТ ако немате интернет везу.ипхоне се неће синхронизовати са иТунес Виндовс 10

Ово се може урадити помоћу пакета који је креиран на рачунару повезаном на Интернет. Овај пакет се зове Оффлине пакет. Овај самостални пакет ће се покренути на циљном рачунару, генеришући .цаб датотеку са дијагностичким информацијама које се затим могу послати Мицрософт подршци.

Да бисте сазнали више о алатки за дијагностику Мицрософт подршке, посетите КБ973559.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Проверавати Мицрософт алатка за извештавање о подршци за производе - Ово олакшава прикупљање критичних информација о систему и регистрацији које се користе приликом решавања проблема са подршком. Можда бисте желели и да проверите Мицрософт дијагностичка услуга Веб сајт.

Популар Постс