Како отворити РАР датотеке у оперативном систему Виндовс 10

How Open Rar Files Windows 10Може ли Виндовс 10 отворити РАР датотеке? Да, Виндовс 10 може да отвара РАР датотеке. Научите како да издвојите податке из РАР датотека без ВинРАР-а или ВинЗИП-а.

Ако користите Виндовс 10, можете отворити РАР датотеке без инсталирања додатног софтвера. Све што треба да урадите је да кликнете десним тастером миша на РАР датотеку и изаберете „Издвоји датотеке“. Ако користите старију верзију оперативног система Виндовс, мораћете да инсталирате апликацију треће стране да бисте отворили РАР датотеке. Препоручујемо коришћење бесплатне апликације 7-Зип отвореног кода. Када инсталирате 7-Зип, кликните десним тастером миша на РАР датотеку и изаберите „7-Зип > Ектрацт Хере“.Може ли Виндовс 10 отворити РАР датотеке? Да, Виндовс 10 може да отвара РАР датотеке. Као и свака друга компримована датотека, РАР датотеке су власничка архивска датотека која подржава компресију података, опоравак од грешака и спајање датотека. Све док можете да отворите РАР датотеке ИН Виндовс 10 , није подржано подразумевано. Мораћете да користите трећу страну бесплатни софтвер за компресију да распакујете РАР датотеку да бисте издвојили све датотеке и фасцикле унутар ње. Виндовс подразумевано не препознаје формат РАР датотеке.Неподржан РАР формат на Виндовс-у

Ако се питате зашто је била потребна другачија технологија компресије? То је питање функционалности. Главни софтвер, РАР Лаб, који може да управља РАР датотекама, нуди многе функције, укључујући бољу компресију, могућност раздвајања компресованих датотека и затим њихово рекомбиновање, вишу безбедносну функцију и тако даље.Можете преузети софтвер из РАР Лаб-а и распаковати га, али вас стално тражи да купите софтвер. Најбоља алтернатива - 7-муња . Подржава ВИМ датотеке, РАР5 архиве, УЕФИ БИОС датотеке, ект2/ект3/ект4 слике, ГПТ, ВМДК, ВДИ слике и КЦОВ2 једну датотеку.

тренутно нисмо у могућности да се повежемо

Отворите РАР датотеке у оперативном систему Виндовс 10

Отворите РАР датотеке у оперативном систему Виндовс 10

 1. Преузмите и инсталирајте 7-Зип.
 2. Отворите локацију ваше .рар датотеке и кликните десним тастером миша на њу.
 3. Пронађите контекстни мени са ознаком „7-Зип“.
 4. Пређите курсором преко њега и изаберите екстрахујте датотеке.
 5. У следећем прозору можете изабрати путању
 6. Унесите лозинку ако је РАР датотека заштићена и друге опције.

Може ли Виндовс 10 отворити РАР датотекеВаша РАР датотека је сада извучена.

фацебоок тест налог

Листа другог бесплатног софтвера који може да отвори РАР датотеке:

 1. Екстракт сада: Највећа предност коришћења овог софтвера је та што може брзо и лако издвојити садржај више архивских датотека – све у исто време.
 2. ПеаЗип је бесплатан софтвер за деархивирање РАР-а за Мицрософт Виндовс, Линук и БСД са графичким корисничким интерфејсом. Подржава и старе и нове РАР формате датотека.
 3. РАР отварач је Виндовс Магазине апликација која може да отвори популарне архиве као што су РАР, 7З, ЗИП, ТАР, ЛЗХ, итд.
 4. Унарцхивер је такође бесплатан софтвер за распакивање РАР-а и других формата.
 5. такође можете извуците РАР датотеке у оперативном систему Виндовс 10 помоћу ових бесплатних апликација Мицрософт Сторе-а .
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Дакле, могуће је отворити РАР датотеке у Виндовс 10 бесплатно и не плаћати ништа. Међутим, могуће је да пропустите напредну функционалност оригиналног софтвера. Дакле, осим ако не морате професионално да управљате, креирате и делите РАР датотеке, бесплатне опције су више него довољне да обавите посао.

Популар Постс