Прегледајте и преузмите 7-Зип: Опен Соурце Филе Зип софтвер за Виндовс 10 ПЦ

7 Zip Review Download7-Зип је програм за компресију и архивирање датотека отвореног кода за Виндовс 10/8/7 64-битни рачунар. Прочитајте рецензију и преузмите је бесплатно. Доступна преносива верзија.

Као ИТ стручњак, препоручујем вам да прегледате и преузмете 7-Зип, зип софтвер отвореног кода за Виндовс 10 ПЦ. Овај софтвер је неопходан за све који желе да зипују или распакују датотеке на свом рачунару. 7-Зип је бесплатан архивер датотека отвореног кода, који је написао Игор Павлов и објављен под ГНУ ЛГПЛ лиценцом. 7-Зип је способан да компримује и декомпресује многе формате датотека укључујући Зип, Рар, 7з, Гзип и још много тога. Софтвер такође подржава више алгоритама компресије датотека као што су Бзип2, Дефлате и ЛЗМА. 7-Зип је доступан за Виндовс 10, 8, 7 и КСП. 7-Зип је одличан избор за све који траже бесплатни софтвер за зип датотека отвореног кода за Виндовс 10 ПЦ. Софтвер је једноставан за коришћење и подржава различите формате датотека. 7-Зип је одличан избор за све који желе да зипују или распакују датотеке на свом рачунару.Алати за компресију датотека су веома корисни јер помажу у смањењу величине датотеке без губитка важних података, што је процес који се сматра виталним приликом слања и примања великих датотека. Један софтвер отвореног кода који је у великој мери зарадио широку корисничку базу и заслужује похвале у овој области је 7-муња . Програм је добро позната алтернатива плаћеном софтверу за компресију отвореног кода.7-зип преглед

Преглед 7-Зип бесплатног архиватора датотека

Прво, подршка за НТФС је проширена. Сада алат може да ради директно са алтернативним токовима података. ВИМ/ТАР архиве сада могу да чувају алтернативне токове података и информације о безбедности датотека.недостаје трака за претрагу виндовс 10

Затим, постоји подршка за распакивање више контејнера:

ВИМ датотеке, РАР5 архиве, УЕФИ БИОС датотеке, ект2/ект3/ект4 слике, ГПТ слике, ВМДК, ВДИ и једна КЦОВ2 датотека.

Најновије стабилно издање такође има ширу подршку за постојеће формате (правилно руковање датотекама већим од 4 ГБ у ИСО-у).Поред тога, нове опције командне линије укључују 'х' за израчунавање хеш вредности и 'рн' за преименовање датотека у архиви. Дуга листа побољшања и додатака значи добре брзине за отварање 7з датотека, великих архива и великих фасцикли на диску. Осим тога, можете пронаћи и велике исправке грешака.

читати : Како зиповати и распаковати датотеке у оперативном систему Виндовс 10 помоћу уграђене функције.

Функције апликације су једноставне. Има интерфејс прилагођен кориснику. Главна трака са алаткама укључује најчешће коришћене функције. На пример, можете да се пребацујете између приказа са једним или два окна.

7зип

Алат се такође интегрише са менијима Виндовс Екплорер-а, приказујући архивиране датотеке као фасцикле и пружајући траку са алаткама за превлачење и отпуштање. Мени Фаворити вам омогућава да сачувате до десет фасцикли, док дугме Екстракт вам омогућава да прихватите подразумевани одредишни директоријум за вашу датотеку. Постоји и Бенцхмарк функција.

Бенцхмарк

Оно што не можете пронаћи у 7-Зип-у је калкулатор контролне суме који ће вам помоћи да проверите интегритет било ког преузетог пакета.

Као што се рекламира, компресија је беспрекорна, а ако заиста тражите софтвер за уштеду простора на вашим чврстим дисковима, 7-Зип би могао бити изводљива опција. Само кликните десним тастером миша на датотеке које желите да компримујете, изаберите функцију коју желите и готови сте. бићете запањени брзином програма и колико брзо може да компримује и декомпресује.

САВЕТ : Такође можете поделите и спојите зип фасцикле са 7-зип .

најбољи хром претраживач

7-зип бесплатно преузимање

Може се преузети са Почетна страница .

Ако имате било какве повратне информације о овоме, учините то у одељку за коментаре.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Више бесплатни софтвер за компресију датотека Ево.

Популар Постс