МДБ Виевер Плус: Прегледајте и уредите датотеке базе података Мицрософт Аццесс

Mdb Viewer Plus ViewМДБ Виевер Плус је брза алтернатива Мицрософт Аццесс-у. Омогућава вам да лако прегледате и уређујете МДБ (Мицрософт Датабасе) и АЦЦДБ датотеке које је креирао Мицрософт Аццесс са лепим графичким корисничким интерфејсом.

МДБ Виевер Плус је алатка која вам омогућава да прегледате и уређујете датотеке базе података Мицрософт Аццесс. То је одличан алат за ИТ стручњаке који треба да раде са Аццесс базама података.Мицрософт база података или Филе МДБ су један од најстаријих система база података који су се појавили од тада Мицрософт Аццесс . МДБ датотеке су замењене сличним АЦЦДБ датотекама. Ове датотеке базе података могу се лако отварати, уређивати и испитивати користећи Мицрософт Аццесс. Али можете да унесете неке промене у ове датотеке у покрету, а да не морате да инсталирате Мицрософт Оффице на рачунар. Али ако га немате, онда се позива бесплатни програм МДБ Плус Виевер омогућава вам да уређујете и прегледате садржај МДБ и АЦЦДБ датотека у покрету.Прегледање и уређивање датотека базе података Мицрософт Аццесс

МДБ Плус Виевер

лава софт оглас свестан бесплатно

МДБ Виевер Плус није замена за Мицрософт Аццесс, али вам може помоћи у неким задацима. Алат је потпуно преносив и не захтева инсталацију или конфигурацију. Користи Мицрософт компоненте приступа подацима које су уграђене у Виндовс за рад са датотекама базе података. Алат је брз и веома једноставан за употребу и може да обави посао.МДБ Виевер Плус вам такође омогућава да креирате базу података од нуле. Дакле, ако тражите неки бесплатни софтвер који вам омогућава да креирате и затим попуните базу података, онда је МДБ Виевер Плус оно што вам треба. Коришћење овог алата је прилично једноставно, можете лако отворити постојеће датотеке базе података и почети да их уређујете.

Функције управљања табелама вам омогућавају да додате нове табеле, прегледате информације о табелама или избришете постојеће. Након што отворите сто унутра табеле Таб, можете додати/променити/брисати уносе. Такође можете да промените дизајн табеле или шему за постојећу табелу. Такође, када дефинишете своју базу података, можете чак додати примарни кључ и повезати различите табеле. Штавише, можете чак додати повезане податке о деци и формирати односе између података.

како променити насловну фотографију на фацебооку а да нико не зна

Сада када сте прешли на испитивање ваших података, МДБ Виевер Плус вам омогућава да покренете све врсте упита из уграђеног уређивача упита. Можете преузети постојећи СКЛ код или га написати у покрету. Затим можете извршити код и чак га сачувати у засебној датотеци. Поред тога, можете извести или одштампати тражене податке као текстуалну датотеку. Поред тога, могуће је видети историју СКЛ команди извршених помоћу Куери Едитор-а.Прегледање и уређивање датотека базе података Мицрософт Аццесс

Уређивач упита ово је лепа карактеристика, али постоји нешто још интересантније. МДБ Виевер Плус вам такође омогућава да тражите нешто у вашој бази података. Ово је важна карактеристика ако имате доста записа у бази података. Доступне су две врсте претраге: претрага табеле и претрага речи. Претрага табеле вам омогућава да тражите било коју вредност за поље у једној табели. А претрага речи је за претрагу више речи у пољу стринга.

јачина звука Виндовс 10 се стално мења

МДБ Виев Плус такође нуди одличне извоз функције које вам могу помоћи да конвертујете своје старе датотеке базе података у употребљивији формат ових дана. Своје податке можете извести у ТКСТ, ПДФ, КСЛС, РТФ, ВКС, КСМЛ, ХТМЛ, ДБФ или ЦСВ формату. Ово су неки од најчешће коришћених формата ових дана.

Постоји и могућност увоз податке у МДБ или АЦЦДБ датотеку. Чаробњак за увоз подржава велики број формата и омогућава вам да наведете детаље о томе како желите да увезете своје податке. Увоз ради беспрекорно и веома је корисна функција.

МДБ Виевер Бесплатно преузимање

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Све у свему, МДБ Виевер Плус је одличан алат ако тражите брзу алтернативу Мицрософт Аццесс-а која вам омогућава да уређујете датотеке базе података у покрету. Не може да замени Аццесс у погледу функција и других услуга, али свакако може да обави посао. Кликните Ево преузмите МДБ Виевер Плус.

Популар Постс