Ад-Аваре Фрее укључује заштиту у реалном времену и још много тога

Ad Aware Free Includes Real Time ProtectionАдвер бесплатно преузимање. Овај антивирус укључује заштиту у реалном времену, заштиту мреже, заштиту регистра, заштиту од покретања и још много тога.

Ад-Аваре Фрее укључује заштиту у реалном времену од малвера и још много тога. То је одличан начин да заштитите рачунар од претњи на мрежи.Ад-Аваре Фрее је бесплатни програм против малвера који нуди заштиту у реалном времену од онлајн претњи. То је одличан начин да заштитите рачунар од претњи на мрежи.Ад-Аваре Фрее је бесплатни програм против малвера који нуди заштиту у реалном времену од онлајн претњи. То је одличан начин да заштитите рачунар од претњи на мрежи. Ад-Аваре Фрее укључује низ функција за заштиту вашег рачунара, укључујући заштиту у реалном времену, заштиту од крађе идентитета и још много тога.

бесплатни софтвер за дијаграм умрежавања

Ад-Аваре Фрее је одличан начин да заштитите рачунар од претњи на мрежи. То је бесплатан анти-малвер програм који нуди заштиту у реалном времену од претњи на мрежи. То је одличан начин да заштитите рачунар од претњи на мрежи. Ад-Аваре Фрее укључује низ функција за заштиту вашег рачунара, укључујући заштиту у реалном времену, заштиту од крађе идентитета и још много тога.твц тест за куцање

Можеш ли се сетити Ад-Аваре , један од првих и најпопуларнијих анти-шпијунских програма свог времена. Током одређеног временског периода, корисници су пријавили да је програм постао блоатваре, и као резултат тога, његова популарност је опала током година. Штавише, антивирусне компаније су такође почеле да укључују анти-шпијунски софтвер дефиниције у свој безбедносни софтвер, чиме су потиснули већину добрих анти-шпијунских програма као што су Ад-Аваре и СпиБот . Касније је Ад-Аваре такође почео да нуди антивирусну заштиту заједно са заштитом од шпијунског софтвера. Бесплатна верзија Ад-Варе-а, међутим, није нудила заштиту у реалном времену, па је није било много.

Ад-Аваре Фрее за Виндовс ПЦАд-Аваре Фрее за Виндовс ПЦ

Али сада изгледа да има сјајних вести! Лавасофт, креатори Ад-Аваре-а, одлучили су да укључе заштиту у реалном времену, заштиту мреже, заштиту регистра, заштиту од преузимања и још много тога у своју бесплатну верзију Ад-Аваре-а.

Преношење многих Ад-Аваре Про функција на Ад-Варе Фрее 10 сада га чини директним конкурентом многим другим производима. бесплатни антивирусни и сигурносни софтвер доступно на мрежи.

играјте фацебоок игре без фацебоока

Поред заштите од вируса и шпијунског софтвера, Ад-варе Фрее сада нуди следеће:

  1. Заштита процеса у реалном времену О: Адваре Фрее сада нуди активну заштиту и блокира злонамерне процесе који покушавају да заразе ваш рачунар.
  2. Заштита мреже у реалном времену : Сада ће такође надгледати излазни мрежни саобраћај и блокирати везе са ИП адресама на црној листи и познатим злонамерним веб локацијама.
  3. Заштита регистра у реалном времену : Открива покушаје да се модификује Виндовс регистратор, омиљена мета многих дистрибутера малвера, и упозорава вас када програм покуша да га измени.
  4. Довнлоад Протецтион О: Сада ће такође аутоматски скенирати датотеке пре него што их преузме и открити малвер пре него што се покрену.
  5. Додатна трака са алаткама О: Нуди додатну траку са алаткама за Интернет Екплорер и Фирефок за пописивање УРЛ-ова.
  6. Режим игре О: Ад-Аваре је био први бесплатни антивирусни програм који је укључивао режим игре. Режим игре ће паузирати безбедносна упозорења, скенирање система и аутоматска ажурирања док радите или играте без угрожавања ваше безбедности.
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Можете преузети Без реклама од његовог Почетна страница .

Популар Постс