Уклоните или прескочите безбедносна питања када подешавате локални кориснички налог у оперативном систему Виндовс 10

Remove Skip Security Questions When Setting Up Local User Account Windows 10Тражите начин да уклоните безбедносна питања из Виндовс 10? Иако вам Виндовс 10 не дозвољава да обришете безбедносна питања након подешавања вашег Виндовс 10 налога, постоји начин да прескочите безбедносна питања када подесите локални кориснички налог.

Као ИТ стручњак, увек би требало да елиминишете или изоставите безбедносна питања када конфигуришете локални кориснички налог у оперативном систему Виндовс 10. Ово ће помоћи да ваш налог буде безбеднији и спречиће потенцијалне хакере да добију приступ вашим личним подацима. Када креирате нови кориснички налог у оперативном систему Виндовс 10, од ​​вас ће бити затражено да креирате лозинку и изаберете три безбедносна питања. Ова питања су осмишљена да вам помогну да ресетујете лозинку ако је заборавите. Међутим, хакери их такође могу користити за приступ вашем налогу. Да бисте то спречили, требало би да изоставите или уклоните безбедносна питања приликом креирања налога. Ово ће потенцијалним хакерима отежати приступ вашем налогу и помоћи ће да ваши лични подаци буду безбеднији.Када креирате локални Виндовс 10 налог, администратор ће бити затражен поставити три безбедносна питања . Ово је важно и неопходно како би се осигурало да се налог може опоравити ако корисник заборави лозинку. Међутим, неки би то могли да виде као слабљење сигурности пријављивања, јер се неки одговори могу наслутити гледајући профиле корисника на друштвеним мрежама и тако даље – али ко је рекао да одговори морају бити тачни? Увек можете да унесете погрешне одговоре за које само ви знате ако је то проблем. Али ако тражите начин очистите безбедносна питања оперативног система Виндовс 10, објаснићемо како да прескочите безбедносна питања приликом подешавања локалног корисничког налога у оперативном систему Виндовс 10.Проблем са безбедносним питањима у оперативном систему Виндовс 10

Виндовс пружа подразумевани скуп питања приликом израде, па чак и они желе да га промене. Иако корисник може тражити неповезан одговор на ова питања, њихово памћење је још један изазов. Ако корисник пита очигледне одговоре, свако ко познаје особу може да погоди. Ово само ствара забуну. Постоје алтернативни начини опоравити свој Виндовс налог . Администратор може да га ресетује уместо вас или ако јесте направио диск за ресетовање , можете користити и то.

Да ли Виндовс 10 уклања безбедносна питања?

Међутим, након креирања налога заједно са безбедносним питањима нема начина да се то уклони . Не постоји хак регистратора или алатка за администраторе за уклањање - од данас!. Можете их променити највише. Раздобље.додатак за нетфлик 1080п

Прескочите безбедносна питања приликом подешавања локалног налога

Међутим, постоје још два начина да се то постигне. Ово функционише само ако уопште нису постављена безбедносна питања. Први је када креирате нови налог, а други користите Мицрософт налог. Међутим, уверите се да то не можете да урадите за постојеће налоге са постављеним безбедносним питањима.

Прескочите безбедносна питања приликом креирања налога

Једини начин не повезујте безбедносна питања са локалним корисничким налогом - прескочите их од почетка. Када креирате локални налог, од вас ће бити затражено да унесете лозинку заједно са наговештајем. Када изаберете поље за лозинку, одмах се појављују безбедносна питања.

прескочите безбедносна питања приликом подешавања налога локалног корисникакако се преузимају приватни фацебоок видео снимци

Да бисте прескочили питања, немојте постављати лозинку за овај налог и кликните на Даље. Можете да креирате налог без безбедносних питања ако их оставите празним. Касније можете поставити нову лозинку за себе. Ако заборавите лозинку, мораћете да замолите администратора да је ресетује уместо вас.

прескочите безбедносна питања приликом подешавања налога локалног корисника

Ако случајно унесете нешто у поље за лозинку, откажите процес и поново покрените. Само унесите име и кликните на Даље.

како проверити време рада на Виндовс 10

Идите на Подешавања > Налози > Породица и други људи > Додај некога на овај рачунар. Отвориће се нови прозор, који видите на слици изнад. Кликните на „Даље“ и ваш налог ће бити спреман.

Користите Мицрософт налог и претворите га у локални налог

Направио сам мали експеримент; стварно је функционисало. Направио сам налог користећи Мицрософт налог, а затим следио кораке у наставку:

  • Пријавите се на свој налог користећи своје Мицрософт акредитиве.
  • Затим идите на Подешавања > Налози > Ваше информације.
  • Потражите везу на којој пише „Пријавите се помоћу локалног налога“.

Када кликнете на њега, тражиће лозинку за ваш Мицрософт налог, а затим креирати локални налог за вас. Мораћете да поставите лозинку за овај налог. Неће бити контролних питања. Ово ће такође уклонити све везе са вашим МСА налогом са овог рачунара. Иако можете касније да поставите безбедносна питања, најбоље је да направите диск за опоравак.

Виндовс 10 уклања безбедносна питања

Ово нису лаки начини, али ово је једини начин да прескочите безбедносна питања приликом подешавања локалног корисничког налога. Уверите се да имате могућност да опоравите лозинку.

Виндовс 10 калкулатор не ради

Надам се да ће вам ово решење помоћи!

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Повезано читање:

  1. како онемогућите безбедносна питања у оперативном систему Виндовс 10 помоћу ПоверСхелл скрипте
  2. Омогућите или онемогућите безбедносна питања помоћу Виндовс регистра или смерница групе
  3. Додајте безбедносна питања да бисте ресетовали лозинку за локални налог за Виндовс 10 .
Популар Постс