Ресетујте заборављену лозинку за Мицрософт налог са екрана за пријаву на Виндовс 10

Reset Forgotten Microsoft Account Password From Login Screen Windows 10Као ИТ стручњак, често ме питају како да ресетујем заборављену лозинку за Мицрософт налог са екрана за пријаву на Виндовс 10. Ево кратког прегледа корака које треба да предузмете да бисте то урадили: 1. На екрану за пријаву на Виндовс 10 кликните на везу „Заборавио сам лозинку“. 2. Ово ће вас одвести на страницу „Ресет иоур пассворд” на веб локацији Мицрософт налога. 3. Унесите адресу е-поште или број телефона који је повезан са вашим Мицрософт налогом, а затим кликните на „Пошаљи код“. 4. Мицрософт ће послати сигурносни код на адресу е-поште или број телефона који сте навели. Унесите овај код на страници „Ресетујте своју лозинку“, а затим кликните на „Даље“. 5. Пратите упутства да бисте креирали нову лозинку за свој Мицрософт налог. Ако и даље имате проблема са ресетовањем лозинке, Мицрософт има згодну страницу за подршку која вас може провести кроз процес.Да ли сте променили лозинку за Мицрософт налог пре спавања и не можете да је се сетите ујутру? Можда нећете моћи да се пријавите на свој Виндовс рачунар. Често се дешава да не можемо да запамтимо своју лозинку и самим тим не можемо да се пријавимо на свој рачунар. Али са Виндовс 10 Фалл Цреаторс Упдате в1709, своју лозинку можете опоравити директно са закључаног екрана.

Видели смо како да повратимо изгубљене или заборављене Виндовс лозинке користећи уграђене Виндовс алате као што су Савет за лозинку и диск за ресетовање или са другима бесплатни алати за опоравак лозинке . Видели смо и како ресетујте лозинку за Виндовс ако је ваш рачунар у домену или радној групи. Овај водич вам показује како да опоравите и ресетујете заборављену или изгубљену лозинку за Мицрософт налог са екрана за пријаву на Виндовс 10.САВЕТ : Можете посетите Мицрософт мастер овде да бисте ресетовали и опоравили свој Мицрософт налог.

тамни режим за фирефок

Повратите лозинку са екрана за пријаву на Виндовс 10

Ова функција је додата у Виндовс 10 и може се лако користити из Закључавање екрана . Сада на закључаном екрану, одмах испод поља за лозинку, видећете нову опцију која каже ' Заборавио сам шифру '.

Кликом на ову опцију одвешћете вас на други екран који ће вам помоћи да повратите лозинку. Процес је сличан ономе што сте можда већ искусили на Мицрософт веб локацији или било којој другој веб локацији уопште. Да бисте наставили, потребно је да унесете своју адресу е-поште и лозинку.Опорави лозинку са закључаног екрана у оперативном систему Виндовс 10

Следећи корак је да изаберете један од ваших Опције опоравка које сте можда навели приликом креирања налога. Ово може бити алтернативна адреса е-поште, број телефона или безбедносно питање. Осим тога, можете чак и користити Апликација Аутхентицатор да бисте повратили свој налог. Аутхентицатор вам омогућава да користите телефон уместо лозинке за личне Мицрософт налоге..Ако немате приступ ниједном од ових, можда ћете морати да приступите другом радном рачунару да бисте лакше опоравили свој налог.

Након што изаберете опцију опоравка, сачекајте док не добијете једнократна лозинка . Унесите лозинку и након верификације, моћи ћете да креирате нову лозинку.

алтернативе гоогле календару

Цео процес је веома једноставан и познат. Сасвим је очигледно да рачунар мора бити повезан на Интернет да би се извршили ови кораци. Процес опоравка не траје дуго и веома је згодан ако сте заборавили лозинку.

Опоравак ПИН-а у оперативном систему Виндовс 10

Ако сте користили ПИН за пријаву на Виндовс, али сте га некако заборавили. Затим је сличан процес доступан и за опоравити ПИН . Све што треба да урадите је да унесете лозинку за свој Мицрософт налог и сачекате ОТП. Након верификације, можете директно променити ПИН и користити нови ПИН за пријаву.

За Локални налози , опција опоравка није доступна. Само корисници са Мицрософт налогом могу да поврате лозинке и ПИН са закључаног екрана.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Овако можете опоравити свој Мицрософт налог са закључаног екрана Виндовс 10. Ова функција може бити корисна за многе кориснике и једна је од најпотребнијих функција у оперативном систему Виндовс 10.

фласхцрипт
Популар Постс