Како да креирате и избришете профиле у прегледачу Гоогле Цхроме

How Create Delete Profiles Google Chrome Web BrowserМожете да делите Цхроме прегледач са другима. Сазнајте како да направите више профила у Гоогле Цхроме-у помоћу Менаџера профила у оперативном систему Виндовс 10.

Као ИТ стручњаку, једно од најчешћих питања које ми постављају је како да креирам и бришем профиле у Гоогле Цхроме претраживачу. Иако је процес прилично једноставан, постоји неколико ствари које треба да знате пре него што почнете.Прво морате одлучити да ли желите да креирате нови профил или да избришете постојећи. Ако тек почињете да користите Цхроме, вероватно ћете желети да направите нови профил. Али ако прелазите са другог прегледача или имате проблема са Цхроме-ом, можда ћете желети да избришете свој постојећи профил.Када одлучите коју опцију желите да изаберете, ево како да то урадите:

код грешке 16

Да бисте направили нови профил: 1. Отворите Цхроме мени тако што ћете кликнути на три тачке у горњем десном углу прегледача.
 2. Кликните Подешавања .
 3. Испод Људи , кликните Додајте особу .
 4. Унесите име за нови профил и кликните Додати .

Да бисте избрисали постојећи профил:

 1. Отворите Цхроме мени тако што ћете кликнути на три тачке у горњем десном углу прегледача.
 2. Кликните Подешавања .
 3. Испод Људи , пронађите профил који желите да избришете и кликните на три тачке поред њега.
 4. Кликните Уклоните ову особу .

То је све! Прављење и брисање профила у Цхроме-у је једноставан процес, али је важно да знате како да то урадите да бисте могли ефикасно да управљате својим профилима.Гоогле Цхроме је најпопуларнији веб претраживач са разлогом, и има много везе са многим корисним функцијама које има. Једна од наших омиљених карактеристика је Профили , алат који омогућава кориснику да боље управља својим информацијама док истовремено ради на више апликација.

Шта је Цхроме профил?

Цхроме кориснички профил омогућава кориснику да одвоји податке веб претраживача у засебне блокове, при чему ће сваки профил имати своје екстензије. И не само то, већ су подешавања, обележивачи, историја прегледача, теме, сачуване лозинке итд. различити.

Профили се отварају у различитим Цхроме прозорима и сваки прозор користи само информације из одређеног профила и ништа друго. Лаички речено, Цхроме профил је корисна ствар коју свако ко користи Гоогле претраживач треба да искористи.

Уз додатак Цхроме Синц-а, сви подаци се не пребацују у клауд, што значи да када користите Цхроме на другом рачунару, нема потребе да поново конфигуришете профиле, као у стара времена.

Функција профила је такође одлична за људе који свој веб прегледач деле са другима. Хеј, ово стварно добро функционише, па идемо даље.

Како направити нови профил у Цхроме претраживачу

Можете да делите Цхроме прегледач са другима. Хајде да видимо како да направите више профила у Гоогле Цхроме-у помоћу Менаџера профила.

 1. Покрените Цхроме прегледач
 2. Кликните на икону профила у горњем десном углу претраживача.
 3. Изаберите Додај
 4. Додајте име и изаберите икону
 5. Изаберите пречицу на радној површини за овај профил
 6. Кликните на дугме Додај.
 7. Затворите Цхроме.

Сада погледајмо овај процес детаљније.

иТунес замућени прозори 10

Додајте нови Цхроме профил

Када дође време за додавање новог профила, то се може урадити без много труда. Само се уверите да је Гоогле Цхроме већ инсталиран и отворен на вашем Виндовс 10 рачунару и одатле кликните на икону профила. Ова икона приказује слику вашег Гоогле налога тако да је лако пронаћи.

Видећете наслов под називом „Други људи“. Кликните на „Додај“ испод заглавља да бисте лако креирали нови профил. Обавезно унесите име и слику да бисте довршили свој нови профил. Можете креирати више профила из било ког разлога, и то нам се свиђа.

Промените Цхроме профиле у било ком тренутку

Након креирања новог профила, он ће се одмах отворити у новом прозору. Сада, ако желите да прелазите између профила, поново изаберите икону профила, а затим притисните дугме зупчаника да бисте отворили мени са свим сачуваним профилима.

аппвсхнотифи

Одатле изаберите ону на коју желите да се пребаците и то је то. Сада, ако сте изабрали пречицу на радној површини приликом креирања профила, можете да изаберете ту пречицу уместо да поново одете у одељак Профил.

Како да избришете или измените Цхроме профил

Ако желите да избришете профил, морамо се поново вратити на икону профила и вратити се у одељак где можемо да пређемо на други профил. На профилу који желите да измените или избришете, требало би да видите икону са три тачке. Изаберите га, а затим кликните на Уклони ову особу.

Да бисте изменили, кликните на име профила након што изаберете три тачке.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Видиш? Врло једноставна.

Популар Постс