Како да промените своју слику профила на Фејсбуку а да никога не обавестите

How Change Facebook Profile Picture Without Notifying AnyoneНаучите како да промените слику профила на Фејсбуку без обавештавања било кога. Можете да следите исту процедуру да промените своју насловну фотографију на Фејсбуку без слања обавештења пријатељима.

Ако желите да промените слику профила на Фејсбуку, а да никога не обавестите, постоји неколико ствари које можете да урадите. Прво, можете да одете у подешавања приватности и изаберете опцију „Само ја“ за своју слику профила. То значи да ћете само ви моћи да видите своју слику профила, а нико други неће бити обавештен када је промените. Такође можете изабрати да уопште немате слику профила, а то ће такође спречити да било ко буде обавештен када промените слику профила.Друга опција је да користите слику профила која је већ јавна на интернету. На пример, можете користити слику са своје Фацебоок странице или слику коју сте поставили на другу веб локацију. На овај начин, ваша профилна слика ће већ бити јавна и нико неће бити обавештен када је промените. Такође можете да користите приватну слику профила која није јавна на интернету, али за то ће бити потребно да имате пријатеља који је вољан да подели своју слику профила са вама.Коначно, можете користити услугу као што је Граватар да направите слику профила која је потпуно приватна. Граватар је услуга која вам омогућава да креирате слику профила која није повезана са вашом адресом е-поште или било којим другим личним подацима. То значи да ће ваша слика профила бити потпуно приватна и нико неће моћи да је види осим ако је не поделите са њима. Ако тражите начин да промените своју слику профила на Фејсбуку, а да никога не обавестите, ово је неколико опција које можете размотрити.како уредити Фацебоок тржиште

Сваки пут када промените своју слику профила на Фејсбуку, сви добијају обавештење и већина људи то воли. Али ако желите да дискретно додате слику профила на Фејсбуку, а да не обавестите било кога од својих Фацебоок пријатеља, ево шта треба да урадите.

У овом посту ћемо видети како да промените свој Слика профила на Фејсбуку не обавештавајући никога. Можете следити исти поступак да бисте променили Фацебоок насловна фотографија такође без слања обавештења пријатељима.

Промените слику свог Фацебоок профила без обавештавања било кога

Ако само отпремите фотографију и поставите је као слику профила, она ће увек бити постављена на „Јавно“ и сви људи који чак немају Фацебоок налог моћи ће да виде вашу слику профила.Сада рецимо да не желите да други знају да се ваша слика профила променила. У том случају, прво пријавите се на свој Фацебоок налог и пређите курсором преко постојеће слике профила.

како променити величину папира у речи

Видећете опцију под називом Ажурирајте слику профила . Кликните овде. Ако сте већ отпремили фотографију на Фацебоок, изаберите је међу постојећим сликама. Ако желите да отпремите слику, кликните на Додај фотографију дугме и отпремите нову слику. Након преузимања, поставите је као слику профила пратећи упутства на екрану.

страница ноћног режима дим

За сада, све што сте урадили биће аутоматски подељено са вашим Фацебоок пријатељима. Конкретно, сви људи (укључујући и вас) ће пронаћи ажурирање попут овог:

Ако не желите да ово ажурирање приказујете јавно или ако желите да промените слику свог Фацебоок профила без обавештавања пријатеља, морате да извршите ово ажурирање ' Приватни ».

Да бисте то урадили, кликните на дугме глобус потпишите поред датума/времена и изаберите Само ја .

Промените слику свог Фацебоок профила без обавештавања било кога

Ово је све! Сада нико осим вас не може пронаћи ажурирање аватара.

дискпарт није успео да очисти атрибуте диска

Имајте на уму да можете и приватно променити насловну слику користећи исти трик. Штавише, ако имате страницу са великим ангажовањем, или где људи почну да лајкују и коментаришу у року од неколико секунди од учитавања статуса, овај трик можда неће бити ефикасан. Било би када бисте могли брзо да промените приватност без трошења много времена. Такође, запамтите да ако отпремите нову слику да бисте поставили слику профила, мораћете да тај статус учините приватним заједно са ажурирањем промене слике профила.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Останите приватни, пратите ова најбоља подешавања приватности на Фејсбуку.

Популар Постс