Како направити пробни налог на Фејсбуку без адресе е-поште и броја телефона

How Create Test Account Facebook Without EmailКао ИТ стручњак, показаћу вам како да направите пробни налог на Фејсбуку без адресе е-поште или броја телефона. Прво, мораћете да креирате нови Фацебоок налог. Да бисте то урадили, идите на Фацебоок.цом и кликните на дугме „Креирај нови Фацебоок налог“. Када направите нови налог, мораћете да додате неколико пријатеља. Да бисте то урадили, идите на страницу „Пријатељи“ свог новог налога и кликните на дугме „Додај пријатеље“. Када додате неколико пријатеља, мораћете да направите пробни налог. Да бисте то урадили, идите на Фацебоок.цом и кликните на дугме „Креирај пробни налог“. Унесите следеће информације у образац „Креирајте пробни налог“: -Име: Тест -Презиме: Рачун -Датум рођења: 01.01.1900 -Пол мушки -Емаил: тест@екампле.цом -Лозинка: тестпассворд Када унесете све информације, кликните на дугме „Креирај пробни налог“. Сада сте успешно креирали пробни налог на Фацебоок-у без адресе е-поште или броја телефона!Ако желите да тестирате нешто на Фејсбуку, али се плашите да користите свој налог, ево једноставног решења са Фејсбука. Можете направите пробни налог на Фејсбук испробајте различите ствари виртуелно - али ово има нека ограничења. Пратите цео чланак да бисте сазнали више о Фацебоок Рест налогу.

Шта је тестни Фејсбук налог

Тест налог помаже корисницима да тестирају различите ствари на Фацебоок-у без коришћења свог правог налога. Рецимо да радите безбедносно истраживање и проводите време тражећи грешке или рањивости на Фејсбуку о. У том случају, можете креирати пробни налог без засебног ИД-а е-поште или броја телефона. Потребан вам је само обичан налог, који би већ требало да имате. Фацебоок-ов систем за откривање лажних или нежељених налога не може да открије ове пробне налоге.

променити почетну страницу на тј

Која су ограничења пробног налогаИако ово има своје предности, можда ћете морати да будете свесни и ограничења -

појавио се случајни чврсти диск
  1. Не можете се повезати ни са једним стандардним Фацебоок налогом. Међутим, можете се повезати са другим пробним налозима.
  2. Можете објављивати на свом зиду, али не можете то учинити ни на зиду ниједне странице.
  3. Не можете се придружити ниједној групи коју је направио обичан власник налога.
  4. Ако желите да га конвертујете у прави кориснички налог, не можете.
  5. Не можете користити овај налог за регистрацију на било којој веб локацији. Више детаља о овоме је наведено у наставку.
  6. Фацебоок ће поставити име и не можете га променити. Али можете променити редослед свог имена.
  7. Можете користити корисничко име, али морате да верификујете свој број телефона.

Направите пробни Фацебоок налог

Пријавите се на свој Фацебоок налог а затим посетити Ова страница . Кликните на Направи нови налог дугме.

Направите пробни Фацебоок налогНакон тога, требало би да пронађете искачући прозор који садржи име, кориснички ИД, адресу е-поште за пријаву и лозинку. Можете копирати ове информације на другу локацију и користити ову адресу е-поште и лозинку за пријаву на свој Фацебоок налог.

Ако желите да ресетујете лозинку, отворите исту страницу на којој можете да управљате свим пробним налозима и кликните Ресетовање лозинке дугме.

Као што је раније поменуто, не можете користити овај пробни налог за регистрацију на било којој веб локацији. Ако покушате ово да урадите, добићете поруку о грешци попут ове:

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надамо се да ће вам ова функција бити корисна.

нотепад хелп
Популар Постс