Грешка при конфигурисању ажурирања за Виндовс, враћање промена, не искључујте рачунар.

Failure Configuring Windows UpdatesАко је ваш рачунар заглављен у бескрајној петљи за поновно покретање са грешком при подешавању Виндовс Упдатес. Откажите промене. Не искључујте поруку на рачунару, погледајте ово.

Као ИТ стручњак, могу вам рећи да је грешка коју видите узрокована проблемом са процесом ажурирања оперативног система Виндовс. У суштини, нешто је пошло наопако док је ажурирање инсталирано, а сада систем покушава да врати промене. Међутим, не брините - ово је релативно чест проблем и обично га је лако поправити. У већини случајева можете једноставно поново покренути рачунар и покушати поново. Ако то не успе, можда ћете морати да користите функцију „Опоравак система“ да бисте се вратили на претходни тренутак. У сваком случају, када једном успешно инсталирате ажурирања, не бисте требали поново видети ту поруку о грешци.Ако ваш Виндовс 10/8/7 систем приказује поруку Грешка при конфигурисању ажурирања за Виндовс, враћање промена, не искључујте рачунар. поруку, онда вам овај пост може помоћи да решите проблем. Ово је уобичајена грешка која се може појавити сваки пут када ажурирање за Виндовс не успе.грешка паре 503 услуга није доступна

Грешка у конфигурацији Виндовс ажурирања

Грешка при подешавању ажурирања, Враћање промена, Не искључујте рачунар

Ако имате овај проблем, обично је потребно 20-30 минута да рачунар поништи промене. Ево неколико корака које можете испробати и видети да ли ће вам помоћи да решите проблем.1] Прво би требало да покушате да поново покренете Виндовс рачунар, а затим да поново инсталирате Виндовс Упдатес. Да видимо да ли ово помаже.

2] Ако није, трчи Виндовс Упдате Троублесхоотер . Иако Виндовс укључује уграђени алат за решавање проблема, преузмите га одатле јер садржи више исправки.

3] Изврши Систем Ресторе операцију, а затим покушајте поново.4] Покрените у безбедном режиму , Трцати мсцонфиг.еке , изаберите картицу Услуге, изаберите Сакриј све Мицрософт услуге и Онемогући све и изађи. Сада поново покрените рачунар и покрените Виндовс Упдате.

5] Покрените рачунар Чисто стање покретања и видите да ли сада можете да инсталирате ажурирања за Виндовс. Инсталирање Виндовс ажурирања у стању чистог покретања спречава неке Виндовс услуге и софтвер да их блокирају, укључујући безбедносни софтвер.

6] Иди на Ц: Виндовс ВинСкС фолдер, пронађи пендинг.кмл датотеку и преименујте је. Можете га чак и уклонити. Ово ће омогућити Виндовс Упдате-у да уклони задатке на чекању и направи нову проверу ажурирања. Да видимо да ли ово помаже.

неважећа вредност за регистар јпг

пендинг-кмл

7] Иди на Ц:Виндовс СофтвареДистрибутион Довнлоад фасцикла и избришите садржај фасцикле за дистрибуцију софтвера . Поново покрените рачунар и покушајте сада.

8] Трчи Провера системских датотека .

9] Користите Управљање постављањем имиџа и сервисирањем (ДИСМ) алат.

трцати ДИСМ.еке /Онлине /Цлеан-имаге/Сцанхеалтх први.

виндовс 10 вифи репеатер

Онда трчи ДИСМ.еке / Онлине / Цлеан-имаге / Ресторе Хеалтх До врати слику прозора .

Након што се скенирање заврши, поново покрените и покушајте поново.

10] Прегледајте своје Историја ажурирања за Виндовс и деинсталирајте сва недавна ажурирања која су можда изазвала овај проблем.

трацкер достигнућа кбок оне

Отворите Подешавања > Виндовс Упдате > Прикажи историју ажурирања.

11] Поправите инсталацију оперативног система Виндовс. Неки од вас можда желе да размотре Операција освежавања или ресетовања . Корисници ОЕМ-а можда желе да врате фабричка подешавања.

Рачунар се заглавио у петљи за поновно покретање

Ако је ваш рачунар укључен бескрајна петља поновног покретања , покушај да уђеш Безбедни режим или приступ Напредне опције покретања . Овде можете отворити прозоре командне линије, вратити систем или извршити Аутоматска поправка . Корисници Виндовс 7 можда желе да размотре Ремонт Виндовс 7 .

Јавите нам да ли вам је нешто помогло или имате друге предлоге.

Такође видети: Довршавање ажурирања није успело, промене се враћају .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Неке опште везе које вам могу помоћи да решите грешке и проблеме Виндовс Упдате:

Популар Постс