Датум се не мења, статус историје датотека се не ажурира након што се резервна копија заврши

Date Doesn T Change File History Status Not Updating After Backup Is CompletedАко се датум не промени и статус историје датотека се не ажурира након што се резервна копија историје датотека заврши у оперативном систему Виндовс 10, погледајте овај пост.

Као ИТ стручњак, често сам виђао ово питање. Датум се не мења, а статус историје датотека се не ажурира након што се резервна копија заврши. Ово може бити велики проблем, јер значи да ваше резервне копије не раде како треба. Постоји неколико ствари које могу изазвати овај проблем. Прво се уверите да користите исправан формат датума. Формат датума треба да буде ГГГГ-ММ-ДД. Ако није, онда се датум неће променити. Друго, уверите се да правите резервну копију на исправну локацију. Ако правите резервну копију на мрежном диску, уверите се да је мрежни диск доступан и да имате дозволу да пишете на њега. На крају, уверите се да користите исправан софтвер за прављење резервних копија. Неки софтвер за прављење резервних копија не обрађује правилно датуме датотека, што може узроковати овај проблем. Ако и даље имате проблема, слободно ме контактирајте и радо ћу вам помоћи да решите проблем.Ако приметите да је датум последњег Филе Хистори Резервна копија оперативног система Виндовс 10 се није променила од последње операције аутоматског прављења резервних копија, иако сте поставили да се покреће свакодневно и да се подразумевано одржава заувек, овај пост треба да вам помогне. У овом посту ћемо предложити одговарајућа решења која можете покушати да вам помогну да отклоните ову аномалију.Филе Хистори је главни алат за прављење резервних копија оперативног система Виндовс 10, први пут представљен у оперативном систему Виндовс 8. Упркос називу, историја датотека није само начин за враћање претходних верзија датотека – то је алатка за прављење резервних копија са свим функцијама. Након подешавања историје датотека, можете једноставно да повежете екстерни диск са рачунаром и Виндовс ће аутоматски направити резервну копију ваших датотека на њему.

Функција историје датотека замењује Прављење резервних копија и враћање у претходним верзијама Виндовс-а и тренутно постоји у Виндовс-у 8 / 8.1 / 10 - апликацији која стално прави резервне копије датотека у вашим библиотекама, радној површини, фасциклама фаворита и фасциклама са контактима. Подразумевано, ово се ради сваких сат времена ако је повезан уређај за историју датотека, обично спољни чврсти диск. Не брише датотеке и фасцикле које су претходно сачуване на диску јер све чува у фасцикли највишег нивоа под називом ФилеХистори .датум не

Историја датотека НЕ ​​прави резервну копију сачувано у ОнеДриве складиште , чак и ако се чувају у библиотекама. Архива датотека је архивирана. Можете направити резервну копију додатних датотека тако што ћете их додати у библиотеку докумената.

Датум се не мења након што се резервна копија историје датотека заврши

Ако наиђете на овај проблем, можете испробати наша препоручена решења у редоследу у наставку да бисте решили проблем.

 1. Покрените СФЦ и ДИСМ скенирање
 2. Ресетујте историју датотека на подразумевана подешавања

Погледајмо опис процеса повезаног са сваким од наведених решења.1] Покрените СФЦ и ДИСМ скенирање

Ако имате грешке у системским датотекама, можете наићи Датум се не мења након што се резервна копија историје датотека заврши питање.

ИН СФЦ / ДИСМ је услужни програм у оперативном систему Виндовс који омогућава корисницима да скенирају Виндовс системске датотеке у потрази за оштећењем и поправе оштећене датотеке.

Ради једноставности и погодности, можете започети скенирање користећи процедуру испод.

 • Кликните Виндовс тастер + Р да позовете дијалог „Покрени“.
 • У дијалогу Покрени откуцајте свеска и притисните Ентер да отворите Нотепад.
 • Копирајте и налепите доњу синтаксу у уређивач текста.
|_+_|
 • Сачувајте датотеку са именом и додајте .један екстензија датотеке - на пример; СФЦ_ДИСМ_сцан.бат .
 • У више наврата покрените батцх фајл са администраторским правима (десни клик на сачувану датотеку и изаберите Покрени као администратор из контекстног менија) све док не пријави грешке.
 • Поново покрените рачунар.

Приликом преузимања проверите да ли историја датотека одражава најновије резервне копије. У супротном, пређите на следеће решење.

2] Ресетујте историју датотека на подразумевана подешавања

Враћање ове функције на подразумеване вредности неће избрисати ваше датотеке ускладиштене на диску конфигурисаном за историју датотека. Они ће остати сачувани у фасцикли ФилеХистори у основној фасцикли диск јединице.

Да бисте ресетовали историју датотека на подразумевана подешавања у оперативном систему Виндовс 10, урадите следеће:

 • Кликните Виндовс тастер + Р да позовете дијалог „Покрени“.
 • У дијалогу Покрени откуцајте КОНТРОЛА и притисните Ентер да отвори контролну таблу .
 • ИН Контролна табла (Приказ: велике иконе), пронађите и кликните Филе Хистори .
 • Ако имате укључена историја датотека клик Искључи.

Сада можете изаћи из аплета историје датотека.

 • Затим поново отворите дијалог Покрени, копирајте и налепите путању директоријума испод и притисните Ентер.
|_+_|
 • Сада кликните ЦТРЛ + А да бисте истакли све фасцикле/датотеке присутне у директоријуму.
 • Кликните избрисати тастер на тастатури.

То је то!

Конфигурација историје датотека ће бити избрисана. Сада можете наставити да поново креирате резервну копију историје датотека у складу са вашим захтевима.

Гледајући унапред, не би требало да наиђете на овај проблем у оперативном систему Виндовс 10.

како да ресетујем величину фонта у гоогле цхроме-у

Снимање : Историја датотека игнорише датотеке које се користе када су апликације отворене, као што су Оутлоок .пст датотеке ако је Оутлоок отворен. Да бисте направили резервну копију свих датотека, затворите све програме и користите трчи сада у историји датотека да бисте ручно ажурирали историју датотека ИЛИ извршили традиционално превлачење и испуштање резервне копије.

Препоручује се да проверите своје резервне копије.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Релатед Реадинг : Како ресетовати резервну копију оперативног система Виндовс и вратити на подразумеване вредности у оперативном систему Виндовс 10 .

Популар Постс