Синхронизујте датотеке, фасцикле и директоријуме у оперативном систему Виндовс 10 са ТрееЦомп-ом

Sync Files Folders Directories Windows 10 With TreecompТрееЦомп је бесплатна алатка која вам помаже да синхронизујете датотеке, фасцикле и директоријуме у оперативном систему Виндовс 10/8/7. Синхронизује датотеке између 2 директоријума и ажурира их.

Под претпоставком да желите технички чланак написан о синхронизацији датотека у оперативном систему Виндовс 10 помоћу ТрееЦомп-а: „ТрееЦомп је услужни програм који вам омогућава да синхронизујете датотеке, фасцикле и директоријуме у оперативном систему Виндовс 10. То је одличан алат за чување резервних копија ваших датотека и синхронизацију између више рачунара. Ево како да га користите.' „ТрееЦомп је услужни програм који вам омогућава да синхронизујете датотеке, фасцикле и директоријуме у оперативном систему Виндовс 10. То је одличан алат за чување резервних копија ваших датотека и синхронизацију између више рачунара. Ево како да га користите.' „Да бисте користили ТрееЦомп, прво морате да га преузмете и инсталирате на свој рачунар. Када се инсталира, отворите програм и кликните на картицу „Синхронизација“. Одавде можете да изаберете датотеке, фасцикле или директоријуме које желите да синхронизујете. Када сте изабрали, кликните на дугме „Синхронизуј“ да бисте започели процес.' „ТрееЦомп ће затим синхронизовати изабране датотеке, фасцикле или директоријуме између ваших рачунара. То је брз и лак начин да сачувате резервну копију и синхронизацију ваших датотека.'ТрееЦомп је бесплатни услужни програм који вам омогућава да лако синхронизујете датотеке између две фасцикле и директоријума и увек ажурирате њихов садржај. Ово је веома интуитиван алат са невероватним функцијама које ће вам добро доћи када упоредите садржај две фасцикле. Иако ТрееЦомп захтева одређена подешавања, вреди проверити.недостаје трака за претрагу за Оутлоок

ТрееЦомп је бесплатан бесплатни софтвер за синхронизацију датотека и фасцикли помоћи ће вам да синхронизујете датотеке, фасцикле и директоријуме у оперативном систему Виндовс 10/8/7. Синхронизује датотеке између 2 директоријума и увек их ажурира.

Синхронизујте датотеке, фасцикле и директоријуме у оперативном систему Виндовс 10

Да бисте започели, пре свега, потребно је да изаберете леви и десни директоријум за које желите да упоредите датотеке. Да бисте изабрали директоријуме, идите на „Датотека“, затим „Изаберите директоријуме“, а затим изаберитеДа бисте изабрали директоријуме, идите на Филе, Селецт Дирецториес, а затим изаберите одговарајуће директоријуме са леве и десне стране да бисте их упоредили. Можете да упоредите два локална директоријума или директоријум на ФТП серверу. Поред тога, такође можете да упоредите и синхронизујете ЗИП, РАР и ТЦС пакете.

Синхронизација датотека, фасцикли и директоријума ТрееЦомп

процес извршавања клијентског сервера

Када завршите са избором директоријума, лево окно ће приказати стабло спојених датотека, а њихове одговарајуће мале тачке у боји ће вам рећи статус доступности те датотеке или фасцикле, плава за леви директоријум и црвена за десни.Да бисте пренели датотеке између два директоријума, једноставно изаберите фасциклу у структури стабла или изаберите 'Роот' да бисте упоредили директоријуме на најнижем нивоу, а потпуна листа доступних трансфера ће вам бити доступна у десном окну.

ТрееЦомп

Можете пренос датотека у други директоријум један по један, или их можете све изабрати и пренети све одједном.

Постоји и могућност избришите све датотеке из једног директоријума, није доступно у другом. Ако два директоријума деле датотеку, можете је померати с лева на десно или здесна налево у зависности од ваших потреба.

ТрееЦомп долази са Опција ЦомпареТреес што омогућава кориснику да одабере како жели да упореди директоријуме. Можете да упоредите датотеке у директоријумима према временској ознаци, атрибуту, величини и садржају. Поређење на толико фактора обезбеђује тачне и тачне резултате, чак и када нам две датотеке у различитим директоријумима могу изгледати сличне.

ТрееЦомп опције поређења

Све у свему, ТрееЦомп је одличан алат. Могао бих да користим ову алатку за складиштење датотека између фасцикле на мом рачунару и фасцикле на ФТП серверу. Ради одлично и ради оно што каже. Једноставан је за употребу, долази са пријатељским интерфејсом - и нећете се суочити са потешкоћама у подешавању алата на свом Виндовс рачунару.

треецомп бесплатно преузимање

Кликните Ево преузимање ТрееЦомп.

ваш рачунар не може да пројектује на други екран
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Такође можете проверити друге бесплатни софтвер за синхронизацију датотека и фасцикли Ево.

Популар Постс