Штампајте у ПДФ-у у оперативном систему Виндовс 10 без софтвера

Print Pdf Windows 10 Without Using Any SoftwareВиндовс 10 вам омогућава да штампате датотеке у ПДФ користећи Мицрософт Принт то ПДФ уграђен у Виндовс 10. Нема потребе да користите бесплатни софтвер треће стране!

Ако желите да штампате у ПДФ-у у оперативном систему Виндовс 10 без икаквог софтвера треће стране, имате среће. Функција Мицрософт Принт то ПДФ уграђена је директно у Виндовс 10 и изузетно је једноставна за коришћење. У овом чланку ћемо вам показати како да штампате у ПДФ-у у оперативном систему Виндовс 10 без додатног софтвера. Да бисте започели, отворите документ или слику коју желите да одштампате у ПДФ формату. Затим кликните на мени Датотека и изаберите Штампај. У дијалогу Штампање изаберите Мицрософт Принт то ПДФ са листе штампача. Затим кликните на дугме Штампај. Појавиће се оквир за дијалог Саве Ас. Изаберите локацију за вашу ПДФ датотеку и кликните на дугме Сачувај. То је то! Ваш документ или слика ће сада бити сачувани као ПДФ датотека. Ако треба да прилагодите било које од ПДФ поставки, као што су величина или оријентација странице, кликните на дугме Својства у дијалогу Штампање. Одавде можете извршити сва потребна подешавања. То је све што је потребно за штампање у ПДФ-у у оперативном систему Виндовс 10 без додатног софтвера. Као што видите, процес је прилично једноставан и траје само неколико секунди. Испробајте следећи пут када будете морали да сачувате документ или слику као ПДФ датотеку.Виндовс 10 омогућава вам да директно штампате у ПДФ користећи Мицрософт Принт в ПДФ , који је уграђен у Виндовс 10. Сада више не морате да користите никакав бесплатни софтвер треће стране за штампање ПДФ датотека.Мицрософт Принт у ПДФ у Виндовс 10

Мицрософт Принт то ПДФ је функција уграђена у Виндовс 10 која вам омогућава да креирате ПДФ од више формата датотека користећи сопствени штампач.

Ако кликнете десним тастером миша на датотеку и изаберете Принт, видећете Мицрософт Принт в ПДФ као једна од доступних опција штампања.дошло је до проблема са инсталирањем неких исправки, али покушаћемо поново касније.

Мицрософт Принт то ПДФ за Виндовс 10

Ако не пронађете ову опцију, можете проверити да ли је грешком онемогућена. Да бисте то потврдили, отворите Старт > Подешавања > Уређаји > Штампачи и скенери. Овде, у одељку „Штампачи“, видећете Мицрософт Принт в ПДФ .

како повећати осетљивост додирне табле на прозорима 10

Мицрософт Принт то ПДФ за Виндовс 10Недостаје Мицрософт Принт то ПДФ

Ако га не видите, отворите Цонтрол Панел > Програмс анд Феатурес. На левом панелу кликните Укључити или искључити карактеристике Виндовса .

Мицрософт Принт то ПДФ за Виндовс 10 2

Уверите се да Мицрософт Принт в ПДФ функција проверена. Ако није, означите поље, кликните на ОК и изађите.

Можда ћете морати да поново покренете свој Виндовс 10 рачунар.

Поново инсталирајте Мицрософт Принт у ПДФ

Ако то не помогне или ако сте грешком деинсталирали Мицрософт Принт то ПДФ, унесите и потражите Напредно подешавање штампача у траци за претрагу на траци задатака и кликните на резултат.

мац курсор за Виндовс

Мицрософт Принт то ПДФ за Виндовс 10 4

Чаробњак ће тражити штампаче и навести их. Изабери Мицрософт Принт в ПДФ и кликните на Даље и пратите чаробњак док се не заврши.

како избрисати привремене датотеке у оперативном систему Виндовс 10 помоћу цмд-а

Надам се да ово помаже!

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Овај пост ће вам помоћи ако вам икада затреба откажите заглављени или заглављени ред задатака за штампање .

Популар Постс