Ваш рачунар не може да пројектује слику на други екран. Покушајте да поново инсталирате драјвер.

Your Pc Can T Project Another ScreenАко наиђете на грешку. Ваш рачунар не може да пројектује слику на други екран када покушате да пројектујете рачунар на други екран, ево коначног решења.

Ваш рачунар не може да пројектује слику на други екран. Покушајте да поново инсталирате драјвер. Ова грешка је обично узрокована проблемом са управљачким програмом. Покушајте да ажурирате своје драјвере и видите да ли то решава проблем.Виндовс 10 има уграђену могућност пројектовати на други екран (жичано или бежично). Све што треба да урадите је да кликнете Вин + П и приказаће опције за контролу проширеног приказа. Међутим, понекад можете наићи на следећу поруку о грешци - Ваш рачунар не може да пројектује слику на други екран . Ово спречава да се ваш рачунар пројектује на други екран. Цела порука о грешци изгледа овако:Ваш рачунар не може да пројектује слику на други екран. Покушајте да поново инсталирате драјвер или користите другу графичку картицу.

Проблем може бити лоше повезан хардвер, управљачки програм адаптера за екран или недавно ажурирање за Виндовс које је покварило подешавања.Ваш рачунар не може да пројектује слику на други екран

Ваш рачунар не може да пројектује слику на други екран

Да бисте решили проблем, испробајте следећа решења у низу:

 1. Проверите каблове хардвера.
 2. Покрените алатку за решавање проблема са хардвером и уређајима
 3. Ажурирајте управљачке програме за видео адаптер
 4. Поново инсталирајте хардвер екрана
 5. Замените видео картицу.

1] Проверите хардверске каблове.

Проверите хардверску везу пре него што наставите. Каблови морају бити чврсто повезани и у исправне портове. Уверите се да у портовима не недостају пинови. Можда бисте такође желели да размислите о замени жица ако изгледају оштећене.2] Покрените алатку за решавање проблема са хардвером и уређајима.

Алат за решавање проблема са хардвером и уређајима

ИН Алат за решавање проблема са хардвером и уређајима проверава промене и проблеме са хардверским везама и повезаним драјверима. Решава могуће проблеме.

виндовс 10 мед
 1. Кликните на Старт и идите на Подешавања > Ажурирања и безбедност > Решавање проблема.
 2. Изаберите алатку за решавање проблема са хардвером и уређајима са листе и покрените је.
 3. Поново покрените систем када завршите.

3] Ажурирајте управљачке програме за адаптер за екран.

Ажурирајте драјвер за видео картицу

Ако је проблем повезан са управљачким програмима адаптера екрана, њихово ажурирање може помоћи у решавању проблема. До ажурирати графички драјвер :

 1. Отворите оквир Рун (Вин + Р) и откуцајте девмгмт.мсц .
 2. Притисните Ентер да отворите прозор Девице Манагер.
 3. Проширите листу Видео адаптери и кликните десним тастером миша на управљачки програм графичке картице.
 4. Изабери Ажурирати драјвер .

Након тога, поново покрените систем.

Такође можете размотрити преузимање управљачких програма за екран са веб локације произвођача и њихово постављање. Постоји неколико начина ажурирање драјвера у виндовс 10 .

4] Поново инсталирајте хардвер екрана

У Управљачу уређајима можете одабрати да потпуно деинсталирате уређај. Након тога, поново покрените рачунар. Виндовс ће аутоматски открити уређај и поново инсталирати драјвер користећи Виндовс Упдате.

5] Замените видео картицу

У крајњем случају, ништа не функционише, а једини излаз је промена видео картице. Међутим, обавезно се консултујте са специјалистом пре него што наставите.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надамо се да ће вам једна од ових исправки помоћи да решите проблем. Ваш рачунар не може да пројектује слику на други екран грешка. Јавите нам који је радио за вас.

Популар Постс