Виндовс 10 се заглавио у бескрајној петљи за поновно покретање

Windows 10 Stuck An Endless Reboot LoopАко је ваша Виндовс 10 машина заглављена у непрекидној петљи за поновно покретање, постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте решили проблем. Прво, покушајте да покренете систем у безбедном режиму. Ако то не успије, можете покушати да користите алатку за враћање система да вратите систем у претходно стање. Ако ниједна од ових опција не функционише, можда ћете морати да поново инсталирате Виндовс 10. Ако сте заглављени у непрекидној петљи поновног покретања, прва ствар коју треба да покушате је покретање у безбедном режиму. Да бисте то урадили, поново покрените машину и притисните тастер Ф8 док се покреће. Ово ће отворити мени Напредне опције покретања. Одатле изаберите Сафе Моде и притисните Ентер. Ако покретање у безбедном режиму не ради, можете покушати да користите алатку за враћање система да бисте вратили систем у претходно стање. Да бисте то урадили, отворите мени Старт и унесите „Опоравак система“ у траку за претрагу. Затим кликните на „Креирај тачку враћања“ и следите упутства. Ако ниједна од ових опција не функционише, можда ћете морати да поново инсталирате Виндовс 10. Да бисте то урадили, уметните свој Виндовс 10 инсталациони медијум и поново покрените машину. Затим пратите упутства да поново инсталирате Виндовс 10. Ако имате проблема са Виндовс 10 машином, постоји неколико ствари које можете покушати да решите. Прво, покушајте да покренете систем у безбедном режиму. Ако то не успије, можете користити алатку за враћање система да вратите систем у претходно стање. Ако ниједна од ових опција не функционише, можда ћете морати да поново инсталирате Виндовс 10.Ако је ваш Виндовс 10 рачунар заглављен у непрекидној бесконачној петљи поновног покретања након ажурирања, ажурирања оперативног система Виндовс, ресетовања или плавог екрана, онда вам овај пост даје неке идеје о томе како да решите проблем. Пре поновног покретања рачунара, он може, али не мора да прикаже било какву поруку; и ако јесте, онда би то могло бити нешто попут следећег:

Дакле, ако ваш Виндовс рачунар се поново покреће без упозорења и прелази у петљу за поновно покретање, ево неколико ствари које можете испробати. Прво прегледајте све поруке, заједно са приложеним везама, и видите каква ситуација може да се односи на вас.

Виндовс 10 се заглавио у бескрајној петљи за поновно покретање

Виндовс 10 се заглавио у бескрајној петљи за поновно покретањеприступ одбијен извору инсталације

Без обзира на разлог, ваш приоритет би требао бити покушај да уђете. Безбедни режим . Ако можете да уђете у безбедан режим, одлично; иначе ћете морати да користите своје Виндовс инсталациони медиј .

Пре свега, пустите га да се поново покрене неколико пута и видите да ли ће се сам очистити. Понекад се Виндовс може аутоматски приказати Поправка прозора варијанта или почетак Аутоматска поправка аутоматски. Али ако се настави поново покретати, испробајте ове предлоге.

1] Трајно поновно покретање након инсталирања ажурирања, драјвера или програма

Ако сте на систем двоструког покретања , све је мало лакше. На екрану за избор ОС за двоструко покретање, где изаберете ОС за покретање, видећете Промените подразумевана подешавања или изаберите друге опције .Изаберите га, а затим Решавање проблема > Напредне опције > Опције покретања оперативног система Виндовс.

Када се отворе опције за покретање, притисните 4 на тастатури да бисте изабрали Омогући безбедан режим опција.

Ово ће поново покренути рачунар у безбедном режиму.

креатор графита бесплатно без преузимања

Ако само имате један оперативни систем инсталиран на вашем рачунару, онда морате пронаћи начин покрените Виндовс 10 у безбедном режиму . Могуће опције:

 1. Притисните Схифт и притисните Рестарт да бисте покренули екран са напредним опцијама покретања.
 2. Отворите Подешавања > Ажурирање и безбедност > Опоравак > Напредно покретање > Покрени поново.
 3. Тип искључен /р/о на повишеном ЦМД промпту да поново покренете рачунар у напредним опцијама покретања или Конзоли за опоравак.

Ако већ омогућен тастер Ф8 некада је било лакше када сте притиснули Ф8 током покретања да бисте ушли у безбедан режим.

ако сте не могу да уђу у безбедан режим онда ћете можда морати да покренете Виндовс 10 са својим Виндовс инсталациони медиј или Диск за опоравак и изаберите Поправите рачунар да бисте ушли у Решавање проблема> Напредне опције покретања > командна линија. Сада можете користити ЦМД за извршавање команди. Можете користити Виндовс 10 ДВД или УСБ диск за покретање, или можете нарежите Виндовс 10 исо на УСБ диск користећи други рачунар.

У сваком случају, када изађете из петље за поновно покретање и ушао у безбедан режим или добио приступ додатним опцијама , имате следеће опције:

Ако сте пријављени Безбедни режим Можете:

 1. Отворите контролну таблу > Програми и функције > Прикажи инсталиране исправке. Овде можете да деинсталирате проблематично ажурирање (укључујући ажурирање функције) које сте можда недавно инсталирали, непосредно пре него што се проблем појавио. Ако сте инсталирали било који програм, можете га и деинсталирати.
 2. Ако сте недавно ажурирали управљачке програме уређаја и сада откријете да се ваш Виндовс стално рестартује, можда бисте то желели поправите проблеме са драјверима или размотрити вратите свој драјвер на ранију верзију.

Следеће опције су вам доступне ако сте унели Безбедни режим или приступ Напредне опције покретања :

 1. Покрените командну линију као администратор. У ЦМД поље које се појављује на екрану рачунара, откуцајте следеће редове текста један по један и притисните Ентер.|_+_| |_+_|

  Сада идите на Ц: Виндовс Софтвер фолдер и избришите све датотеке и фасцикле унутар.

  Поново покрените рачунар. Требало би да може да се покрене са радне површине.

 2. Корисници Виндовс 10/8 могу пратити Аутоматски опоравак при покретању . Корисници Виндовс 7 можда желе да размотре Ремонт Виндовс 7 .
 3. Користите Систем Ресторе да вратите рачунар у претходно стање.
 4. Вратите МБР користећи ЦМД промпт и боотрец .
 5. Поново инсталирајте Виндовс.

Ако желите, можете и ви спречите да се Виндовс поново покрене након ажурирања Виндовс-а помоћу смерница групе или уређивача регистра.

2] Непрекидно поновно покретање због хардверског квара

Отказивање хардвера или нестабилност система могу довести до трајног поновног покретања рачунара. Проблем може бити у РАМ-у, чврстом диску, напајању, видео картици или спољним уређајима: - или је можда у прегревању или проблему са БИОС-ом. Овај пост ће вам помоћи ако сте Рачунар се замрзава или се поново покреће због проблема са хардвером . Морате бити у безбедном режиму да бисте могли да уносите промене.

паметни статус не успева

3] Поново покрените након плавог екрана или грешке заустављања

Да бисте спречили да се рачунар поново покрене због проблема са софтвером или управљачким програмом након грешке при заустављању, следите ове кораке: Ово морате да урадите да бисте могли да прочитате код грешке, што вам може помоћи да решите проблем. Морате бити у безбедном режиму да бисте могли да уносите промене.

рачунар се поново покреће без упозорења

Користећи ВинКс мени у оперативном систему Виндовс 10, отворите Систем. Затим кликните на Напредне системске поставке > картица Напредно > Покретање и опоравак > Опције. Опозовите избор Аутоматско поновно покретање кутија. Кликните на Аппли/ОК и изађите.

код грешке: м7111-1331

Алтернативно, отворите Уредник регистра и идите на следећи кључ:

|_+_|

Овде креирајте или уредите ДВОРД под називом Аутоматско поновно покретање и поставите његову вредност као 0 .

Сада, ако се ваш Виндовс сруши због Стоп грешке, неће поново покренути рачунар, али ће приказати поруку о грешци која вам може помоћи. решите проблеме са плавим екраном .

4] Поново покрените петљу након ажурирања

Овај пост ће вам помоћи ако Виндовс ажурирање не успева и поново се покреће .

Малвер или вирусна инфекција такође могу бити могући разлог за поновно покретање рачунара. Дубоко скенирајте рачунар помоћу антивирусни програм . Такође можете користити антивирусни софтвер на захтев за друго мишљење скенирајте свој Виндовс да бисте били двоструко сигурни.

Корисно читање : Овај пост показује како приступите безбедном режиму или напредним опцијама покретања када се Виндовс 10 замрзне при учитавању неког екрана са бесконачно покретном анимацијом ротирајућих тачака, режимом добродошлице, екраном за пријаву, покретањем Виндовс-а или неучитавањем.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Све најбоље!

Популар Постс