Како преузети или вратити Виндовс 10 са инсталационог медија

How Boot Repair Windows 10 Using Installation MediaВодич за поправку инсталације оперативног система Виндовс 10 на месту коришћењем УСБ-а или ДВД-а за покретање без губитка података. Поправите Виндовс 10 УЕФИ или БИОС покретачки програм.

Ако треба да поново инсталирате или надоградите своју копију оперативног система Виндовс 10, то можете учинити помоћу инсталационог медијума — било ДВД-а или УСБ флеш диска за покретање — креираног помоћу алатке за креирање медија. Ево како да то урадите. Прво идите на Мицрософт локацију за подршку и преузмите алатку за креирање медија. Када се преузимање заврши, покрените алатку и прихватите услове и одредбе. Затим ће вас питати шта желите да радите; изаберите „Креирај инсталациони медиј за други рачунар“ и притисните Даље. Сада ћете морати да изаберете да ли желите да креирате УСБ флеш диск за покретање или да нарежете ДВД. Ако се одлучите за прво, уверите се да имате УСБ диск са најмање 8 ГБ слободног простора; ако се одлучите за ово друго, требаће вам празан ДВД. Када направите избор, притисните Следеће. На следећем екрану ћете моћи да изаберете да ли желите да преузмете најновије исправке за инсталацију и да ли желите да креирате медиј за 32-битне и 64-битне рачунаре. Направите своје изборе и притисните Даље. На крају, бићете упитани где желите да сачувате инсталациони медиј. Изаберите жељену локацију и притисните Даље. Алат ће сада почети да преузима и креира ваш инсталациони медиј. Када се заврши, можете га користити за инсталирање или надоградњу Виндовс 10 на рачунару.У овом посту ћете научити како да поправите инсталацију оперативног система Виндовс 10 користећи УСБ или ДВД медиј за покретање без губитка података. У ситуацији када Напредна подешавања у Виндовс 10 Опције за решавање проблема нису доступне у Виндовс-у, потребно је да користите УСБ или ДВД медиј.Поправите Виндовс 10 помоћу инсталационог медија

Ово су следећи кораци:

  1. Преузмите Виндовс ИСО
  2. Направите УСБ или ДВД уређај за покретање
  3. Покрените систем са медија и изаберите „Поправите рачунар“.
  4. У оквиру Напредног решавања проблема изаберите Поправка при покретању.

Ако не можете да покренете Виндовс 10 и не можете да приступите својим датотекама, Опоравак при покретању оперативног система Виндовс 10 може да реши неке од најчешћих проблема са напредним методом опоравка. Ваши подаци неће бити изгубљени током процеса поправке.вратите Виндовс поставке на рачунар

преузимање није успело - забрањено

1] Преузмите Виндовс ИСО

Иако није потребно, јесте преузмите исту Виндовс ИСО верзију како је инсталиран на вашем рачунару. Напредни алат за решавање проблема је независан од верзије оперативног система Виндовс, али може бити од користи када треба да инсталирате нову копију оперативног система Виндовс.

2] Направите УСБ или ДВД уређај за покретање

Када добијете ИСО користите један од ових наведених алата да бисте креирали УСБ диск за покретање. Затим се покрените БИОС или УЕФИ рачунар и изаберите УСБ уређај као први уређај за покретање, а затим чврсти диск. Препоручујемо коришћење Руфус, јер такође може да преузме ИСО.3] Покрените са медија и изаберите Поправите рачунар.

Када се покренете са УСБ диска, он почиње да инсталира Виндовс 10. Немојте бити у искушењу да наставите или ћете морати да инсталирате Виндовс. На првом екрану за инсталацију потражите везу ' Поправите рачунар . ' Кликните овде. Ово ће покренути ваш рачунар у Адванцед Рецовери.

4] Под Напредно решавање проблема

У напредном кораку за решавање проблема изаберите Напредна подешавања.

водени жиг.вс

Изабери Решавање проблема.

штампач ван мреже 10

На екрану напредних опција видећете Опоравак при покретању.

Кликните на њега и пратите упутства.

Ово решење ће решити проблеме који вас спречавају да покренете рачунар. Следећи екран ће приказати администраторски налог са његовим именом. Кликните на њу и потврдите користећи лозинку за налог повезану са е-поштом која је повезана са њим.

Поправите Виндовс 10 помоћу инсталационог медија

како инсталирати Виндовс 10 без ЦД-а или УСБ-а

Када буде верификован, он ће почети да дијагностикује ваш рачунар и решава све проблеме везане за покретање система. Овај пост ће вам помоћи ако овај корак не успије и вама заглављен у дијагностици екрана вашег рачунара .

Када се проблем реши, рачунар би требало да се поново покрене на уобичајен начин и требало би да будете у могућности да га користите.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Овај процес не брише нити уклања никакве личне датотеке са вашег налога, тако да не морате да бринете.

Популар Постс