Поправите жути троугао са знаком узвика у Екцел-у или Ворд-у

Fix Yellow Triangle With Exclamation Point Excel

Ако видите жути троугао са знаком узвика унутар троугла у Ворду, Екцел-у или било ком Оффице 365 програму, онда ова порука има дозволу.

Ако сте ИТ стручњак, знате да је жути троугао са знаком узвика уобичајена грешка у Екцел-у или Ворд-у. Ова грешка може бити узрокована бројним стварима, али обично је то једноставно решење. Ево неколико ствари које можете покушати да поправите ову грешку. Прво, покушајте да поново покренете рачунар. Ово понекад може да реши проблем. Ако то не успе, покушајте да деинсталирате и затим поново инсталирате програм. Ако проблем и даље постоји, покушајте да покренете скенирање вируса. Ово ће помоћи да се искључи злонамерни софтвер или вируси који би могли да изазову проблем. Коначно, ако све друго не успе, увек можете да контактирате Мицрософт подршку за помоћ. Они би требали бити у могућности да вам помогну да решите проблем и да га решите.Ако видите жути троугао са знаком узвика унутар троугла када отворите нову страницу документа у Ворду, Екцел-у или било ком другом Оффице 365 програм, онда овај пост објашњава зашто би се то могло догодити и како бисте могли да решите проблем.Жути троугао са узвиком у програму Ворд или Екцел

Дакле, који је главни разлог или разлози за жуту икону узвика у Оффице 365 програму? Па, по нашем мишљењу, то значи да постоји проблем са вашим Мицрософт налогом и стога корисник треба да га реши.

Овај проблем обично погађа оне који су претплаћени на Мицрософт Оффице 365 или било кога ко повезује алатку за обраду текста на Интернет. Имајући ово на уму, препоручујемо да се повежете на Интернет пре него што покушате да решите проблем.Виндовс 7 кључ за малопродају

1] Уверите се да сте пријављени са својим Мицрософт налогом.

Поправите жути троугао са узвиком у Екцел-у

Може се појавити жути узвичник ако Ворд треба да уради нешто на мрежи, али није повезан. Да би се ово поправило, корисник би, како се очекивало, требало да се пријави на свој Мицрософт налог што је пре могуће.

То можемо учинити тако што ћемо отићи на фајл > Проверавати , и испод Корисничке информације , кликните на Пријавите се дугме. Одатле обавезно додајте своје Мицрософтов рачун акредитиве и то би требало да помогне.2] Жута икона се појављује када сте пријављени

У реду, ово је још један лак корак. Само пратите горња упутства да бисте отишли ​​у одељак „Информације о кориснику“, затим кликните на дугме „Одјава“ и поново се пријавите. Хеј, ово може изгледати превише једноставно да би било истинито, али већина проблема не укључује сложено решење.

  • Отворите Ворд/Екцел
  • Изаберите Филе > Аццоунт.
  • излаз
  • Сада се поново пријавите.

3] Пребаците се на други налог

Промените налог

ПоверПоинт колаж

У ретким случајевима може постојати озбиљнији проблем са вашим Мицрософт налогом, па је најбоља опција у таквој ситуацији коришћење другог налога.

Да бисте то урадили, вратите се поново на одељак „Корисничке информације“, затим кликните на одељак „Промени налог“ и изаберите „Пријавите се са другим налогом“.

Пријављивање на Мицрософт налог

Одмах унесите своје акредитиве и одатле би жути узвичник требало да нестане и да се врати само када ствари крену наопако.

4] Искористите предности Мицрософт подршке и помоћника за опоравак.

Мицрософт помоћник за подршку и опоравак

Ако све горе наведено не ради, шта кажете на коришћење Помоћник за опоравак Мицрософт подршке ? Преузмите алат са Мицрософт веб локације. Када се покрене, једноставно изаберите проблем који најбоље одговара вашем искуству и пустите програму да покуша да реши проблем.

Помоћник за опоравак ће покренути неколико дијагностичких тестова пре него што да предлоге за поправке.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Сигурни смо да овде постоји нешто што ће вам помоћи.

Популар Постс