Како извршити аутоматску поправку при покретању у оперативном систему Виндовс 10

How Perform Automatic Startup Repair Windows 10Ако ваша Виндовс 10 машина има проблема са покретањем, можда ћете моћи да користите алатку за поправку аутоматског покретања да бисте решили проблем. Овај алат је дизајниран за решавање проблема и решавање уобичајених проблема који могу да доведу до тога да се Виндовс 10 машина не покрене. Ако имате проблема са покретањем Виндовс 10 машине, прва ствар коју треба да испробате је алатка за поправку аутоматског покретања. Овај алат је дизајниран за решавање проблема и решавање уобичајених проблема који могу да доведу до тога да се Виндовс 10 машина не покрене. Да бисте користили алатку за аутоматску поправку при покретању, мораћете да покренете машину са инсталационог ДВД-а за Виндовс 10 или УСБ уређаја. Када то урадите, алатка ће скенирати вашу машину у потрази за уобичајеним проблемима при покретању и покушати да их аутоматски поправи. Ако алатка за аутоматску поправку при покретању не може да реши проблеме са покретањем, можда ћете морати да испробате други метод за решавање проблема. Међутим, ако ваша машина и даље има проблема са покретањем, вероватно ћете морати да контактирате ИТ стручњака за даљу помоћ.Корисници Виндовс 10/8 можда је приметио да укључује нову функцију враћања под називом Аутоматска поправка . Ако ваш Виндовс 10/8 не може да се покрене или покрене, аутоматска поправка, раније названа Опоравак при покретању ће се укључити и покушати да дијагностикује и реши проблем. Скенираће системске датотеке, поставке регистра, поставке конфигурације и још много тога и аутоматски ће покушати сам да реши проблем.

Када се рачунар покрене и ОС открије да нешто није у реду са датотекама. Ово ће покренути аутоматску поправку при покретању. Ако то није случај, покушајте да прекинете процес покретања три пута заредом - када то урадите, појавиће се аутоматски режим опоравка.

Аутоматска поправка при покретању у оперативном систему Виндовс 10

Ако желите да приступите и покренете аутоматску поправку ручно, потребно је покренути напредне опције покретања .Ово ће вам омогућити да покренете Виндовс са спољног уређаја, промените опције покретања оперативног система Виндовс или вратите Виндовс са фабричке слике.Сачувајте свој рад и отвори подешавања > Ажурирање и безбедност > Опоравак > Напредно покретање.

нисмо могли да се повежемо са Виндовс 10 услугом ажурирања

Аутоматска поправка при покретању у оперативном систему Виндовс 10 Изабери Релоад Нов .

При поновном покретању, видећете следећи екран. винре-виндовс-8-1На екрану ВинРЕ изаберите Решавање проблема > Напредне опције.

У одељку „Напредне опције“ изаберите Ауто Репаир / Стартуп Репаир . Од вас ће бити затражено да изаберете кориснички налог да бисте наставили. Урадите то и наставите. Ако се од вас затражи, унесите лозинку и кликните на Настави.Аутоматска поправка оперативног система Виндовс ће сада почети и покушати да идентификује и реши проблем. Овај процес може потрајативреме иваш систем би се могао чак и покренути.

Након што се процес успешно заврши, видећете поруку о томе.

Аутоматска поправка при покретању не може да поправи ваш рачунар

Ако Поправка при покретању није успела и добићете грешку Аутоматска поправка при покретању не може да поправи ваш рачунар , можете да проверите датотеку евиденције на:

|_+_| Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Такође можете да проверите овај пост Виндовс неће покренути Ауто Репаир, Рефресх, Ресет ПЦ такође не раде .

Популар Постс