Како онемогућити Цхроме-ову функцију аутодовршавања УРЛ-а на Виндовс рачунару

How Turn Off Chrome Url Autocomplete Feature Windows PcДа ли вам је досадило да се ваши лични подаци аутоматски довршавају у Цхроме-у? Ако тражите како да онемогућите Цхроме-ову функцију аутоматског довршавања УРЛ-а на Виндовс рачунару, дошли сте на право место. Пратите кораке у наставку да бисте спречили Цхроме да аутоматски довршава УРЛ адресе: 1. Отворите мени Цхроме подешавања тако што ћете кликнути на три тачке у горњем десном углу прегледача. 2. Кликните на „Подешавања“. 3. Померите се надоле до одељка „Аутоматско попуњавање“ и кликните на „Управљајте подешавањима аутоматског попуњавања“. 4. У одељку „Личне информације“ искључите опцију „Омогући аутоматско попуњавање“. То је то! Када довршите ове кораке, Цхроме више неће аутоматски попуњавати ваше личне податке на веб-сајтовима.картица за искључивање хрома

Опције аутоматског довршавања корисно када желите да поново посетите веб локације. Ако сте претходно посетили веб локацију из свог система, Гоогле алгоритам чува резултате да би дао будуће предлоге и предвиђања на основу веб резултата које отпремите. У суштини, предлог за аутоматско довршавање омогућава брзе претраге пошто Гоогле чува корисникове радње претраге да би истакао упите са предвиђањем који су блиски ономе што корисник намерава да унесе у падајући мени када корисник унесе у поље за претрагу УРЛ-а.

Међутим, нису сви предлози можда тачни и можете изгубити много времена ако случајно поново посетите погрешно предвиђену локацију коју нисте намеравали да посетите. Поред тога, можда не желите да се предлози за аутоматско попуњавање појављују за друге кориснике гостију, као што су породица и пријатељи, који користе ваш рачунар за приступ Интернету.

У овом чланку објашњавамо како Уклони УРЛ за аутоматско довршавање опције које више не користите, а такође покажите како онемогући предлоге за аутоматско довршавање УРЛ-а у Цхроме-у потпуно.Уклоните све предлоге за аутоматско довршавање које више не користите

Као што је раније поменуто, предлози за аутоматско довршавање су корисни за брзо враћање омиљених сајтова. Међутим, ако алгоритам открије неке сајтове које више не користите, морате да обришете податке прегледања како Цхроме не би предложио сајт који више не користите.

Отвори Цхроме претраживач и идите на Подешавања. Притисните Приватност и безбедност .

Притисните Обриши податке прегледања .како сакрити траку за претрагу

Можете обрисати све или избрисати податке за последња 24 сата или све време. Направите свој избор и кликните Обриши податке .

Уклоните предлог за аутоматско довршавање прилагођеног УРЛ-а

Отвори Цхроме претраживач и идите на Историја . Или у новој картици можете само да кликнете ЦТРЛ + Х.

онемогућите аутодовршавање Цхроме УРЛ-а у оперативном систему Виндовс 10

Изаберите веб локације које више не желите да посећујете и кликните Уклоните изабране ставке .

Такође можете брзо да избришете изабрани предлог за аутоматско довршавање тако што ћете прећи курсором преко упита за предвиђање који више не користите на траци за адресу и притиснути Схифт+Делете.

Онемогућите предлоге за аутоматско довршавање УРЛ-а у Цхроме-у

Отворите Цхроме > Подешавања > Приватност и безбедност.

Пре него што наставите, знајте да такође можете да омогућите или онемогућите Аутоцомплете Ево.

дропбок зип датотека је превелика

Онемогућите предлоге за аутоматско довршавање УРЛ-а у Цхроме-у 1

Изаберите Синхронизација и Гоогле услуге > Остале Гоогле услуге > Аутоматско довршавање термина за претрагу и УРЛ адреса .

Пребаците прекидач према вашим жељама.

Ово је све.

промена гопро вифи лозинке
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Опширније : Омогућите/онемогућите аутоматско довршавање и инлине аутодовршавање у Филе Екплорер-у и ИЕ .

Популар Постс