Најбољи алати за бесплатно додавање воденог жига на слику на мрежи

Best Tools Add Watermark Image Online FreeПогледајте ове бесплатне алатке за водени жиг слика и фотографија на мрежи. Научите како да ставите водени жиг на фотографију без Пхотосхопа. Можете масовно додати текстуалне и сликовне водене жигове сликама помоћу ових онлајн алата.

Као ИТ стручњак, често ме питају о најбољим алатима за бесплатно додавање воденог жига на слику на мрежи. У овом чланку ћу поделити своја три најбоља избора за алате за водени жиг. Први алат који препоручујем је Ватермарк.ли. Овај алат је једноставан за употребу и има много функција. Можете да отпремите своје слике и додате водени жиг за неколико секунди. Ватермарк.ли вам такође омогућава да прилагодите свој водени жиг, као што су величина, позиција и непрозирност. Још једна одлична алатка за водени жиг је езВатермарк. Овај алат је такође једноставан за коришћење и има много функција. Помоћу езВатермарк-а можете да групишете своје слике воденим жигом, што је одлично ако имате много слика за водени жиг. Такође можете да прилагодите свој водени жиг помоћу ове алатке. Последњи алат за водени жиг који желим да препоручим је уМарк. Овај алат је мој омиљени од три јер нуди много функција и веома је једноставан за коришћење. Помоћу уМарка можете да групишете своје слике воденим жигом, прилагодите свој водени жиг, па чак и креирате КР кодове. Дакле, то су моја три најбоља избора за алате за водени жиг. Ако имате било каквих питања, слободно оставите коментар испод.Ако желите да ставите водени жиг на слику или фотографију без користећи Ворд или Пхотосхоп или било који други бесплатни софтвер за водени жиг, ови бесплатни алати на мрежи ће вам помоћи додајте водени жиг на слику или фотографију . Можете да користите ове бесплатне веб апликације да додате водени жиг на велико, користите текст и слику као водени жиг.Додајте водени жиг на слику на мрежи

1] Ватермарк.вс

Додајте водени жиг на слику на мреживодени жиг.вс популаран због своје једноставности. Власници бесплатних налога могу да стављају водени жиг само једну по једну слику и да обрађују само првих 30 секунди било ког видеа. Говорећи о другим функцијама, можете да увезете датотеке са свог рачунара, Фацебоок-а, Гоогле диска, Еверноте-а или било којег другог популарног складишта у облаку. Можете додати и текстуални водени жиг и водени жиг слике. За текстуални водени жиг можете пронаћи десетине фонтова.

шта је винки

2] ПицМаркрПицМаркр.цом је још један веома користан и бесплатан алат за додавање воденог жига било којој слици. За разлику од Ватермарк.вс, можете да отпремате и обрађујете више датотека истовремено. Пет слика може да се отпреми у исто време, али максимална величина датотеке је 25 МБ. Најбољи део је што можете користити и текстуални и графички водени жиг на свим датотекама. Нуди посебну функцију тзв Поплочан водени жиг . Могуће је увести слике са свог рачунара, Флицкр-а, Фацебоок-а и Гоогле фотографија - и можете их извести у било који од ових извора када се процес заврши.

3] Водени жиг-слике

ватермаркимагес.цом је још једна веб апликација која вам може помоћи да додате водене жигове сликама. Има уредан и чист интерфејс и све опције су добро категорисане. Истовремено можете да отпремите највише 18 датотека. Након тога, моћи ћете да изаберете текст воденог жига, породицу фонтова, величину фонта, боју фонта, позицију воденог жига, као и неке специјалне ефекте. Можете одабрати позицију тако што ћете изабрати Лево / Средње / Десно, или можете одабрати Прилагођену позицију. Једини недостатак је што не можете користити водене жигове са сликама.

читати : Бесплатан софтвер за водени жиг за Виндовс.

4] Шатор за воду

Што се тиче карактеристика, ватермаркуее.цом слично другим алатима поменутим овде. Међутим, у погледу корисничког интерфејса, сличан је првом алату поменутом на овој листи. Рекавши то, можете додати водени жиг слике заједно са текстуалним воденим жигом на било коју слику. Можете да прилагодите текстуални водени жиг тако што ћете изабрати различите фонтове, променити величину фонта, боју, позадину, транспарентност, итд. Говорећи о ограничењима, корисници бесплатне верзије могу да отпреме и обрађују само 5 слика истовремено.

5] Алат за водени жиг

Ово ВатермаркТоол.цом Можете додати само текстуални водени жиг. Међутим, можете обрадити до 5 слика истовремено. Говорећи о прилагођавању, можете користити прилагођени фонт, одабрати потребну величину, боју, транспарентност итд. Иако омогућава корисницима да одаберу позицију, не нуди прилагођену позицију. Након обраде, слику са воденим жигом можете преузети на свој рачунар као и обично.

Обавестите нас ако знате за било коју другу бесплатну онлајн услугу која вам омогућава да ставите водени жиг на фотографије и слике.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Опширније :

  1. Бесплатни софтвер за уклањање воденог жига и онлајн алати
  2. Промена величине, украшавање, додавање ивица, оквира и водених жигова сликама помоћу БордерМакер-а .
Популар Постс