Бесплатан софтвер за уклањање воденог жига и онлајн алат

Free Watermark Remover Software Online ToolАко тражите начин да уклоните водене жигове са слика или ПДФ датотека, мораћете да пронађете добар софтвер за уклањање водених жигова. Многи од ових програма су доступни бесплатно на мрежи, тако да не бисте требали ништа да плаћате да бисте започели. Пре него што почнете да користите било који програм за уклањање водених жигова, важно је разумети како они функционишу. Ови програми обично раде тако што скенирају слику или ПДФ датотеку, а затим идентификују водени жиг. Када се водени жиг идентификује, програм ће га уклонити из датотеке. Постоји неколико различитих начина на које се водени жигови могу уклонити из датотека. Најчешћи метод је једноставно брисање воденог жига. Ово се може урадити ручно, али је често брже и лакше користити програм за уклањање воденог жига. Друга уобичајена метода је замагљивање воденог жига. Ово га чини много тежим за уочавање, али заправо не уклања водени жиг из датотеке. Коначно, можете покушати да прикријете водени жиг. Ово се обично ради додавањем друге слике на врх воденог жига. Ово може бити тешко да се исправи, али је често најбољи начин да уклоните водени жиг без оштећења оригиналне слике. Без обзира који метод одаберете, уверите се да имате резервну копију оригиналне датотеке пре него што почнете. На тај начин, ако нешто пође по злу, и даље ћете имати оригиналну слику или ПДФ.Многи блогери, професионалци и веб странице имају тенденцију да стављају водени жиг на своје фотографије у сврху заштите ауторских права, али постоје случајеви када можда нису задржали оригиналну копију слике, па шта да раде ако желе да врате оригиналну слику без воденог жига? сигнал? Обично оригинални софтвер који се користи за креирање воденог жига можда нема потребне функције за његово уклањање, али то је у реду јер постоји неколико бесплатних опција за уклоните водени жиг са слика без потребе да ангажујете професионалца.

Оно што ћемо урадити је да разговарамо о неким од ових програма за уклањање водених жигова, а затим одлучимо који је вредан вашег драгоценог времена. Треба напоменути да не препоручујемо коришћење таквих алата за нелегално уклањање водених жигова.

Бесплатан софтвер за уклањање воденог жига

ГИМПЗа оне који више воле пројекте отвореног кода, ГИМП вероватно један од најбољих алата за уређивање слика. Прилично је моћан и корисници могу да раде много ствари које би иначе радили у Пхотосхопу, али је компликованији и захтева доста читања.

Осим тога, одличан је за уклањање водених жигова са фотографија, па чак и за исправљање промена у тачки гледишта узрокованих усмеравањем објектива. Ако ваша фотографија има друге загађиваче, ГИМП их може уклонити, без проблема. Истоварити ГИМП.

Паинт.НЕТДакле, Паинт.НЕТ је посебан програм за уређивање слика. Није на истом нивоу као Пхотосхоп, али је довољно добар да уклони основни водени жиг.

замућење траке задатака за Виндовс 10

Да бисте уклонили водени жиг, покрените Паинт.НЕТ, отворите слику са воденим жигом, кликните на икону тимбру инструмент , Цханге величина цисте , а затим притисните ЦТРЛ и кликните на позадину слике да бисте је клонирали.

Затим притисните и држите Лево дугме миша у, а затим задржите показивач изнад воденог жига да бисте га уклонили. Ово се првенствено односи на основне не превелике водене жигове. Истоварити Паинт.НЕТ

Бесплатни онлајн алати за уклањање водених жигова

ВебИнпаинт

Овај конкретан алат је другачији јер је заснован на интернету, знате, онлајн алат. Колико можемо рећи, прилично је једноставан за употребу. Само поставите слику, користите Алат за маску да бисте истакли речи које желите да избришете, а затим кликните на дугме Пусти на врху.

За само неколико секунди, водени жиг би требало да нестане. Једноставан је, иако није савршен, али је у исто време бесплатан за коришћење и лако доступан, без потребе да преузимате било шта да бисте започели. Посетите вебИнПаинт.цом.

како поставити приоритете прозора 10

ЛунаПиц

Ако тражите алтернативу за ВебИнпаинт, препоручујемо је ЛунаПиц јер ради сличан посао, али није тако интуитиван. Свака промена слике значи да ће се цела страница поново учитати.

Ово је помало неугодно и такође значи да ће бити потребно више времена да се сними и заврши уређивање слика у поређењу са другим опцијама. Ако те није брига, дај ЛунаПиц покушај, покушај

Јавите нам ако знате за још неки бесплатни алат.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Повезано читање:

  1. Најбољи бесплатни софтвер за водени жиг
  2. Бесплатно додајте водени жиг на слику на мрежи .
Популар Постс