Направите МултиБоот УСБ диск помоћу ИУМИ Мултибоот УСБ Цреатор-а

Create Multiboot Usb Flash Drive Using Yumi Multiboot Usb CreatorКао ИТ стручњак, увек сам у потрази за новим алатима који могу да ми олакшају живот. Један алат који у последње време све више користим је ИУМИ Мултибоот УСБ Цреатор. Овај алат вам омогућава да креирате УСБ диск за покретање који може да садржи више оперативних система. Ово је одлично за мене јер често морам да тестирам софтвер на различитим оперативним системима. ИУМИ је веома једноставан за коришћење. Једноставно преузмите алатку и пратите упутства. Мораћете да изаберете оперативне системе које желите да укључите на свој УСБ диск. Када то урадите, ИУМИ ће креирати УСБ диск за покретање за вас. Једна ствар коју треба имати на уму је да ће ИУМИ радити само са оперативним системима који су компатибилни са ГРУБ2 боотлоадером. Дакле, ако покушавате да укључите оперативни систем који не користи ГРУБ2, нећете моћи да користите ИУМИ. Све у свему, заиста сам задовољан ИУМИ-јем. То је одличан алат који ми је уштедео много времена. Ако тражите начин да креирате УСБ диск за покретање, препоручујем да испробате ИУМИ.Већина ИТ професионалаца има УСБ диск за покретање са софтвером за опоравак, скенерима вируса, Линуком за покретање итд. Али проблем је у томе што им је потребно више УСБ дискова за сваку од ових слика. Па, ево решења: искористите га ИУМИ, универзални инсталатер за више покретања. ИУМИ (ваш универзални мултибоот инсталатер) је наследник МултибоотИСО-а.

како одабрати више датотека

Помоћу овог алата можете креирати УСБ флеш диск за више покретања који садржи више оперативних система, антивирусне услужне програме, клонирање диска, дијагностичке алате и још много тога. Такође можете избрисати слике.

замислитиКако направити МултиБоот УСБ диск

  1. трцати УМИ анд пратите упутства на екрану
  2. Поново покрените алатку да бисте додали још слика на Диск.
  3. Поново покрените рачунар тако што ћете га поставити да се покреће са УСБ уређаја.
  4. Изаберите дистрибуцију за преузимање из менија.

замислити

Према програмеру, то функционише овако:

ИУМИ (Иоур Универсал Мултибоот Инсталлер) омогућава сваком кориснику да креира сопствени мултибоот УФД који садржи само дистрибуције које су му потребне, редоследом којим су инсталиране. Нова дистрибуција се може додати у УФД сваки пут када се алат покрене. Ако покренете ИУМИ са исте локације на којој складиштите своје ИСО преузимања, они би требало да буду аутоматски откривени, елиминишући потребу за циклусом кроз сваки ИСО.Виндовс инсталатери могу да доведу до пада Убунту-а или било ког ремикса заснованог на Убунту-у (као што је Линук Минт) при покретању. Брзо решење - привремено преименујте Виндовс извор фасциклу у основним УСБ уређајима.

панда антивирус цнет
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

За више информација и подршку посетите званични сајт .

Популар Постс