Поправка: Не могу приложити датотеке е-пошти у Оутлоок.цом или десктоп апликацији

Fix Cannot Attach Files Email OutlookАко сте ИТ стручњак и имате проблема са прилагањем датотека у е-пошту у Оутлоок.цом или десктоп апликацији, постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте решили проблем. Прво проверите да ли је датотека коју покушавате да приложите мања од 25 МБ. Ако је већи од тога, мораћете да користите други метод да га пошаљете. Затим се уверите да је датотека коју покушавате да приложите у формату који подржава Оутлоок.цом. Овде можете пронаћи листу подржаних формата. Ако је датотека коју покушавате да приложите у подржаном формату и мања је од 25 МБ, покушајте да поново покренете рачунар, а затим поново приложите датотеку. Ако и даље имате проблема са прилагањем датотека у е-пошту у Оутлоок.цом или десктоп апликацији, контактирајте Мицрософт подршку за помоћ.Ако сте није могуће приложити датотеке е-пошти у Оутлоок-у , овај чланак вам може помоћи да се решите овог проблема. Многи људи доживљавају ово када некоме шаљу датотеку као прилог преко Оутлоок-а. Без обзира да ли имате овај проблем на Оутлоок.цом или десктоп апликацији, можете да пратите овај водич да бисте га решили.

Постоје одређене ствари или правила којих се морате придржавати да бисте послали датотеку кроз Оутлоок. Понекад ћете можда морати да пошаљете нешто заиста лоше и желите да заобиђете општа правила. У таквом тренутку ови трикови ће добро доћи.

Не могу приложити датотеке е-пошти у Оутлоок-у

Ако не можете да приложите датотеке е-пошти у Оутлоок.цом или у апликацији Мицрософт Оутлоок, потребно је да пратите ове савете:  1. Проверите величину датотеке
  2. Компримујте прилог у ЗИП датотеку
  3. Промените подешавања дељења
  4. Промените или ажурирајте свој прегледач

1] Проверите величину датотеке

Сваки добављач услуга е-поште има нека ограничења, а скоро сви имају једну заједничку ствар - ограничену величину прилога. Није важно да ли користите Гмаил или Оутлоок као свој алат за управљање е-поштом; можете се суочити са овим проблемом свуда. Тако да је боље проверите величину прилога пре него што покушате да га додате или преузмете.

Ако видиш Величина приложене датотеке премашује дозвољено ограничење грешка, онда можете променити подразумевано ограничење величине прилога програма Оутлоок.

2] Компресујте прилог у ЗИП датотеку

Иако Оутлоок дозвољава корисницима да шаљу датотеке било коме, то не значи да можете послати било коју датотеку свом пријатељу. Осим што ограничава величину датотеке, он такође блокира кориснике да шаљу одређене датотеке које садрже сумњиве екстензије. Ово је због безбедносних забринутости корисника јер многи људи често наиђу на проблеме само преузимањем прилога на свој рачунар. Ако шаљете исправну датотеку, али вам Оутлоок не дозвољава, постоји само једно решење. Морате да направите .зип датотеку која садржи оригиналну датотеку. Након тога, можете га послати било коме преко Оутлоок-а.3] Промените подешавања дељења

Ако не можете да приложите датотеке у Оутлоок-у, можете да промените подешавања дељења и проверите да ли то решава проблем или не. Прилично је лако када користите Оутлоок.цом за слање е-поште. За почетак отворите Подешавања панел и посета Пошта > Прилози . Одавде можете да промените подешавања дељења. Подразумевано је подешено на Питајте ме како желим да их поделим сваки пут . Међутим, можете га поставити на Увек их делите као ОнеДриве везе или Увек их делите као копије .

Моћи

Након тога, сачувајте промене и покушајте да пошаљете датотеку некоме.

4] Промените или освежите претраживач

Ако користите застарелу верзију претраживача, препоручује се да је ажурирате на најновију верзију. Ако не ради, онда би требало да га промените. Понекад проширење прегледача, безбедносни додатак итд. може блокирати процес преузимања.

Ево неколико радних решења за решавање овог проблема.

опоравак партиције тестдиск
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Опширније : Није могуће додати потпис е-поште у Мицрософт Оутлоок.

Популар Постс