Најбоље игре за одбрану торња за Виндовс 10 из Мицрософт Сторе-а

Best Tower Defense GamesАко уживате у одбрани краљевстава у играма, можете погледати ову листу најбољих игара за одбрану торња за Виндовс 10 у Мицрософт Сторе-у.

Најбоље игре за одбрану торња за Виндовс 10 из Мицрософт Сторе-а су дефинитивно одличан начин да се забавите. Ево три најбоља која се тренутно могу дочепати: Блоонс ТД 6 Ово је најновија игра у веома популарној серији Блоонс ТД и дефинитивно не разочарава. Поседује невероватну графику, мноштво различитих нивоа за играње и мноштво различитих торњева и надоградњи које ће вас држати заузетим. Кингдом Русх Ово је још једна одлична игра за одбрану торња која има средњовековну тему. Мораћете да браните своје краљевство од хорди освајача, а постоји много различитих кула и надоградњи које ће вам помоћи у томе. Биљке против зомбија: Битка за Неигхборвилле Ово је најновија игра у серији Плантс вс. Зомбиес и веома је забавна. Мораћете да браните свој дом од хорди зомбија, а постоји много различитих врста биљака и надоградњи које ће вам помоћи у томе.Игре одбране торња - нова ниша на тржишту игара. Они су стекли значајне следбенике кроз опсежан маркетинг својих програмера. Игра одбране торња садржи арену која се обично дешава у средњем веку (иако може бити другачије), две зараћене групе и пуно оружја. Један тим брани тврђаву или град док други тим напада да би заузео непријатељску територију.Товер Дефенсе игре за Виндовс 10

Игре одбране торња нису игре борбе или пуцања, већ стратегије, баш као и шах. Играчима је потребно време да савладају вештину.

  1. Краљевска побуна 2
  2. опстанак зомбија
  3. Цланс Товер Дефенсе Цласх
  4. легенде лиге
  5. Одбрамбена кула Цласх оф Роиале
  6. Сурвивал Арена
  7. Одбрамбено краљевство
  8. Подизање планине Олимп
  9. Приме Ворлд
  10. краљевска побуна

Ево листе најбољих игара за одбрану торња за Виндовс 10 из Мицрософт Сторе-а:1] Роиал Револт 2 - Товер Дефенсе

Игре одбране торња

Наизглед право из стрипа о Астериксу, Роиал Револт 2 је најпреузета игра за одбрану торња у Мицрософт Сторе-у. Игра се одвија у средњем веку. Ви бирате лика и он остаје ваша улога током целе игре. Игра вам омогућава да бирате своје оружје, склапате савезе и правите стратегију против непријатеља. Ваша одбрана и оружје се повећавају како напредујете. Како игра постаје тежа, биће вам потребна помоћ савеза које сте раније створили. Сазнајте више о игри у Мицрософт продавници Ево .

2] Преживљавање зомбија - узбудљива одбрана торња

опстанак зомбијаПрича о зомби преживљавању је следећа. Токсин је заразио град, а сви становници су се претворили у зомбије. Једини изузетак су специјалне снаге. Специјални одред има задатак да убије зомбије и поврати град. Можете преузети улогу било ког од осам ликова специјалног одреда. Сазнајте више о томе у Мицрософт Сторе-у. Ево .

3] Цласх оф Цланс Товер Дефенсе

Цланс Товер Дефенсе Цласх

Ако сте заинтересовани за стратегију више од графике, Товер Дефенсе Цласх Цланс је савршена игра за вас. Има много карата, још више, бројне арене. У игри се можете борити за шуме, пустаре и планине. Мотив остаје исти као у било којој другој игри одбране торња - спасавање краљевства. Ова експанзивна игра има 45 нивоа тако да вам вероватно никада неће досадити. Товер Дефенсе Цласх Цланс се може преузети са Мицрософт веб локације. задржати .

Мицрософт Виндовс конзола за управљање 10

4] Леагуе Легендс

легенде лиге

Леагуе Легендс је класична одбрамбена игра у којој морате да заштитите свет од пораста мрачних сила. Против постојеће власти је подигнута побуна, а ваш задатак је да помогнете у њеном сузбијању. Изградите тврђаву, обучите стрелце, створите војску за борбу против зла и победите у битци. Игра је доступна на Мицрософт веб локацији задржати .

5] Товер Дефенсе Цласх оф Роиале

Одбрамбена кула Цласх оф Роиале

Ако тражите још једно појачање одбране торња засновано на средњовековној ери, вреди погледати Товер Дефенсе Цласх оф Роиале. Игра укључује одбрану краљевства. Дозвољено вам је да изградите до 12 кула за ову сврху и победите варваре док играте као одабрани мистични лик. Сазнајте више о игри у Мицрософт продавници Ево .

6] Сурвивал Арена

Сурвивал Арена

Сурвивал Арена је вероватно најсвестранија игра за одбрану торња. Има много опција за арене за игру и многа опасна створења са којима ћете се можда морати суочити. За разлику од других игара за одбрану торња, Сурвивал Арена вам не додељује један лик. Ви контролишете све смртоносне куле, муницију, хероје и бонусе. Резултат игре у потпуности зависи од ваших могућности. Игра се може преузети са Мицрософт веб локације. задржати .

7] Одбрана Краљевства

Одбрамбено краљевство

Кингдом Дефенсе је савршена стратешка игра. Можда ћете му дати ниску оцену за графику и причу, али интелектуалцима ће се допасти због снаге мозга коју нуди. Игра укључује постављање кула на путу који води у краљевство. Убијајући непријатеље, зарађујете поене. Поени се могу користити за надоградњу кула, чиме се јача ваша одбрану. Више о игри можете сазнати у Мицрософт Сторе-у. Ево .

304 грешка

8] Олимпус Рисинг - Заштита хероја

Подизање планине Олимп

Да ли сте чули за планину Олимп? Игра Олимпус Рисинг захтева од вас да изградите град на врху планине Олимп и створите војску да га браните. Занимљиво је да поред људи у своје моћи можете укључити и мистична бића из грчке митологије. Игра има невероватну графику и звучне ефекте. Доступан је од Мицрософта задржати .

9] Приме Ворлд - Дефендерс

Приме Ворлд

Ако тражите пристојну мешавину стратегије и графике у игри, вреди погледати Приме Ворлд. Игра је управо оно што навијачима треба. Игра је заснована на футуристичком свету. Морате да направите куле и користите плаве ласерске пушке различитих величина да неутралишете непријатеља. Куле би се могле комбиновати да би се повећала њихова снага. Игра се може преузети са Мицрософт веб локације. задржати .

10] Краљевска побуна

краљевска побуна

Иако је друга верзија Краљевске побуне успела на тржишту, прва верзија је поставила позорницу. Било да играте његов наставак или не, Роиал Револт вреди играти да бисте добили први део приче. У игри преузимате улогу младог принца који је послат у Богсмартс да проучава магију. Остало нека остане тајна. Играјте да бисте сазнали боље. Игра је доступна на Мицрософт веб локацији задржати .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ћете уживати играјући их.

Популар Постс