Како омогућити приватни режим на ЛинкедИну преко веб претраживача

How Activate Private Mode Linkedin Via Web Browser

ЛинкедИн има опцију приватног режима коју можете укључити или искључити. Шта се дешава ако искључите приватни режим на ЛинкедИн-у? Овај чланак ће објаснити.

Као ИТ стручњак, показаћу вам како да омогућите приватни режим на ЛинкедИн-у преко веб претраживача. Ово ће вам помоћи да ваш профил буде скривен од јавног погледа и дозволићете само особама које сте одобрили да га виде. Прво се пријавите на свој ЛинкедИн налог и кликните на икону „Ја“ у горњем десном углу. Ово ће вас одвести на страницу вашег профила. Затим кликните на дугме „Измени профил“ у горњем десном углу странице вашег профила. На страници „Измени профил“ померите се до одељка „Приватност“ и кликните на дугме „Промени“ поред опције „Видљивост профила“. У искачућем прозору „Видљивост профила“ изаберите опцију „Приватно“ и кликните на дугме „Сачувај промене“. То је то! Ваш ЛинкедИн профил је сада приватан и само људи које сте одобрили ће моћи да га виде.ЛинкедИн постоји приватни режим за оне који нису знали. Ово је занимљива карактеристика коју бисмо желели да у будућности донесемо и на друге друштвене мреже, али се то вероватно неће десити још дуго.ЛинкедИн

Компаније попут Фејсбука и Гугла доказале су да им није стало до приватности јер су им кориснички подаци и њихов алгоритам веома важни. Дакле, увођење приватног режима на ЛинкедИн је огроман корак у правом смеру за друштвене медије.Шта је ЛинкедИн приватни режим

Када погледате профил у приватном режиму, појавићете се у одељку „Ко је прегледао ваш профил“ као члан ЛинкедИн-а – ова особа прегледа профиле у приватном режиму. Никакве друге информације о вама неће бити дељене са чланом чији сте профил прегледали. Са премијум налогом, можете приватно да претражујете и још увек видите листу људи који су прегледали ваш профил у последњих 90 дана. Ово није могуће са основним (бесплатним) налогом.

Када је омогућена, ова функција омогућава корисницима да виде профиле других људи без откривања њиховог идентитета. Као што знамо, кад год погледате други профил, та особа добија обавештење које показује ко је погледао њен профил.

телефонирајте из оперативног система Виндовс 10

Нисмо знали зашто је ЛинкедИн дозволио да се ово деси, али на срећу ствари су се промениле и сада можемо да га искључимо.Веома је важно да људи разумеју како да користе своја подешавања приватности када уносе промене у свој ЛинкедИн профил.

Како да погледате ЛинкедИн профиле у приватном режиму

Дакле, прва ствар коју овде треба да урадите је да се пријавите на свој ЛинкедИн налог и кликнете на своју слику профила која се налази у горњем десном углу странице. Одатле изаберите „Подешавања и приватност“ из падајућег менија који се појави.

Након што се подешавања учитају, кликните на 'Видљивост', а затим пронађите 'Опције приказа профила' под 'Ваш профил и видљивост мреже'. Кликните на 'Измени' са десне стране.

ЛинкедИн приватни режим

Када изаберете везу „Измени“, требало би да видите неколико опција за избор. Изаберите онај који вам одговара. Запамтите да када бирате карактеристике личног профила или Приватни режим ће онемогућити „Ко је прегледао ваш профил“ и обрисати вашу историју прегледања.

Ево три опције:

  • Ваше име и титула
  • Карактеристике личног профила (као што су назив посла и делатност)
  • Приватни режим

мцупдате_сцхедулед

Промене које направите биће аутоматски сачуване, тако да нема разлога за бригу.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Такође, ако имате премиум ЛинкедИн налог, и даље ћете моћи да видите последње људе који су прегледали ваш налог у последњих 90 дана док је приватни режим активан.

Популар Постс