Ограничења величине прилога за Оутлоок, Гмаил, Иахоо, Хотмаил, Фацебоок и ВхатсАпп

Attachment Size LimitsЕво максималних ограничења величине прилога за отпремање датотека за Оутлоок, Хотмаил, ОнеДриве, Гмаил, Гоогле Дриве, Иахоо, Дропбок, Фацебоок, Твиттер, ВхатсАпп.

Када су у питању ограничења величине прилога, треба имати на уму неколико различитих ствари. Прво, различити провајдери е-поште имају различита ограничења. На пример, Оутлоок има ограничење од 20 МБ, док Гмаил дозвољава прилоге до 25 МБ. Иахоо такође има ограничење од 25 МБ, док Хотмаил дозвољава до 10 МБ. И коначно, и Фацебоок и ВхатсАпп имају ограничење од 16 МБ.Поред различитих ограничења од различитих провајдера, постоје и различите врсте датотека које имају различита ограничења. На пример, Гмаил има ограничење од 25 МБ за ПДФ-ове, али само 5 МБ за ДОЦКС датотеке. Зато је важно да пазите и на тип датотеке и на добављача када нешто прилажете е-поруци.На крају, вреди напоменути да чак и ако добављач дозвољава прилоге до одређене величине, могу постојати ограничења у погледу величине датотеке коју заиста можете да пошаљете. То је зато што датотеке морају да се отпреме на сервер е-поште, што захтева време и може изазвати проблеме ако је датотека превелика. Дакле, ако покушавате да пошаљете велики прилог, увек је добра идеја да проверите код провајдера е-поште да видите да ли постоје ограничења за величину датотеке.Познати проблем приликом слања датотека путем е-поште је ограничење величине прилога. Обично вам било који сервис поште не дозвољава слање датотека веће од неколико МБ. Када покушавају да ураде исто, сервери поште могу дати грешку Величина приложене датотеке премашује дозвољено ограничење или Величина приложене датотеке је већа од величине сервера. - Или онда писмо једноставно неће бити послато ни примљено.

Један од начина да се реши овај проблем је да отпремите прилоге на дискове у облаку и пошаљете везу примаоцу путем е-поште. Већина сервера у облаку вам омогућава да бесплатно отпремате датотеке величине до 5-15 ГБ, тако да то не би требало да буде проблем.

Ограничења величине инвестицијеуклањање скипе историје

Ограничења величине датотеке прилога за опште провајдере услуга

Навели смо максимална ограничења величине прилога и датотеке за следеће услуге:

 1. Мицрософт Оутлоок
 2. оутлоок.цом
 3. Један диск
 4. Оффице 365
 5. Гмаил
 6. Гоогле диск
 7. Иахоо
 8. Дропбок
 9. Твиттер
 10. Фејсбук
 11. ВхатсАпп.

1] Мицрософт Оутлоок

Говорећи о Оутлоок десктоп клијенту (а не серверу поште), максимална дозвољена величина прилога је 20 МБ . Ово је независно од коришћеног сервера поште. Ако сервер поште дозвољава својим корисницима да шаљу веће прилоге, они могу бити послати преко њихове веб апликације, али не и преко Оутлоок десктоп или мобилног клијента.

Ако користите Екцханге Сервер, ограничења се могу разликовати. Ограничење величине прилога за слање датотека преко Оутлоок клијента може да се промени, али горња граница за слање датотеке не може бити већа од дозвољене од стране сервера поште.

читати : Исправити Величина приложене датотеке премашује дозвољено ограничење порука у Оутлоок-у.

2] Оутлоок.цом

Оутлоок / Хотмаил вам омогућава да шаљете датотеке до 10 МБ што је много мање. Корисник затим може да отпреми прилоге на ОнеДриве и пошаље везу.

3] ОнеДриве

Омогућава бесплатно складиштење до 5 ГБ и плаћено складиштење до 50 ГБ. Једна од предности ОнеДриве-а је подршка коју добија од Мицрософт-а и интегрисаног Мицрософт Оффице Онлине-а на свом цлоуд диску.

4] Канцеларија 365

Оффице 365 сада подржава е-поруке до 150 МБ .

5] Гмаил

Максимална дозвољена величина прилога за Гмаил је 25 МБ . Веб апликација за клауд диск компатибилна са Гмаил-ом је Гоогле диск.

6] Гоогле диск

Ово вам омогућава да ускладиштите до 15 ГБ подаци бесплатно. Плаћени планови вам могу помоћи да купите складишни простор до 10ТБ.

7] Иахоо

Иахоо дозвољава прилоге до 25 МБ Такође. Након тога можете користити Дропбок линкови компатибилан са Иахоо Маил-ом за слање већих прилога.

8] Дропбок

Обезбеђује бесплатно складиштење до 5 ГБ , а могу се купити и други планови.

9] Твиттер

ГИФ, ЈПЕГ и ПНГ фотографије могу бити величине до 5МБ; Анимирани ГИФ-ови могу бити до 5МБ на мобилном уређају и до 15МБ на мрежи. Величина видео датотеке не сме бити већа од 15 МБ (синхронизација) или 512 МБ (асинхронизована).

10] Фејсбук

Приликом слања фајлови преко Фацебоок порука максимално ограничење је 25 МБ . Било која веза диска у облаку може се делити путем Фацебоок порука, али корисник мора засебно да се пријави на налог за цлоуд диск.

За утовар видео на временској линији, максимално ограничење за датотеку је 1,75 ГБ и 45 минута рада. Али ограничење је следеће: корисник може да отпреми датотеку са неограниченом брзином преноса све док је величина датотеке мања од 1 ГБ. Када величина прелази 1ГБ, брзина битова видео записа би требало да буде ограничена на 8МБ/с за 1080 ХД датотеку и 4МБ/с за 720 ХД датотеку.

11] ВхатсАпп

Максимална величина прилога за слање датотека: 16 МБ , а може се повећати до 30 МБ. Много је мањи и постаје веома тешко делити некомпримоване видео записе. Могуће је делити везе са дисковима у облаку, али се везе отварају у претраживачу и стога се корисник мора пријавити у складу са тим.

Када шаљете велике датотеке путем дискова у облаку, прималац мора бити пријављен са налогом истог бренда диска у облаку. На пример. Ако корисник који користи Хотмаил налог пошаље ОнеДриве везу Гмаил кориснику, прималац можда неће моћи да приступи вези, у зависности од ваших подешавања.

С времена на време, провајдери услуга е-поште или сајтови друштвених мрежа могу променити ограничења величине, па се обратите свом добављачу услуга.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Да ли постоје важне поруке е-поште, дељење датотека или друге веб услуге које сам пропустио? Ако јесте, поделите.

Популар Постс