Решите да МцАфее ВПН не ради или проблеме са везом на Виндовс рачунару

Ispravit Nerabotausij Mcafee Vpn Ili Problemy S Podkluceniem Na Pk S Windowsнедефинисан

Као ИТ стручњак, овде сам да вам кажем да ако МцАфее ВПН не ради или имате проблеме са везом на вашем Виндовс рачунару, постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте решили проблем. Прво се уверите да је ваш рачунар повезан на интернет и да имате инсталирану најновију верзију МцАфее ВПН клијента. Ако и даље имате проблема, покушајте да ресетујете поставке Виндовс заштитног зида. Ако и даље имате проблема, можете покушати да контактирате МцАфее подршку за помоћ. Надамо се да ће вам ови савети помоћи да ваш МцАфее ВПН поново ради.ако имате ВПН награда у МцАфее ЛивеСафе, МцАфее Антивирус Плус, МцАфее Тотал Протецтион или МцАфее Сафе Цоннецт инсталираним на вашем рачунару са оперативним системом Виндовс 11 или Виндовс 10. Међутим, ако приметите да ВПН не ради или имате проблеми са везом , онда је овај пост намењен да вам помогне да решите ове проблеме.Поправите МцАфее ВПН који не ради на Виндовс рачунару

Наићи ћете на исте грешке у свим МцАфее производима који укључују ВПН функције – у суштини, све ове опције користе исти ВПН механизам. Ако не можете да се повежете на Интернет преко МцАфее ВПН-а и веза не успе, или када кликнете на слајд ВПН подешавања или Акциони центар, можда ћете видети једну од следећих порука о грешци: • Тренутно не можемо да се повежемо на ВПН.
 • Нема интернет везе.
 • Ох! Нешто није у реду.
 • Проблем је можда у вашем ТАП драјверу.
 • Можда сте достигли ограничење од 5 уређаја.
 • Удаљени сте само неколико кликова од сигурнијег Ви-Фи-ја.
 • Инсталирајте Мицрософт .НЕТ.
 • Не могу да се повежем на ВПН. Ваш антивирус или заштитни зид можда блокирају ВПН.

Вероватно ћете наићи на ове поруке о грешци и проблеме из следећих најчешћих разлога:

 • Лоша интернет веза је када ваша мрежа не ради, флуктуира или испрекидана.
 • Конфликтне апликације у којима ваш безбедносни софтвер (антивирус или заштитни зид) можда блокира ваш ВПН софтвер.
 • Ваша ВПН услуга можда не ради, или сервер на којем се налазите не ради, или још горе, цео ВПН клијент.
 • Управљачки програм мрежног адаптера на вашем рачунару је застарео или оштећен.

Поправите МцАфее ВПН који не ради или проблеме са везом

Ако ваш МцАфее ВПН не ради или имате проблема са повезивањем преко софтвера на рачунару са оперативним системом Виндовс 11/10, предлози у наставку за опште и специфичне проблеме, грешке и проблеме могу вам помоћи да решите проблем на вашем систему. Ако се налазите у Индији или Хонг Конгу, виртуелни сервер у Индији или Хонг Конгу ће бити уклоњен из МцАфее ВПН производа. То значи да корисници неће моћи да приступе МцАфее ВПН услугама док су физички у Индији, нити да приступе индијском серверу са било ког места. За кориснике у Хонг Конгу, као алтернативу, и ако ваш ИСП дозвољава, покушајте да користите друге виртуелне везе као што су Јапан или Сингапур.

Опште решавање проблема

 1. Уверите се да имате добру и стабилну интернет везу.
 2. Уверите се да је ваш МцАфее ВПН ажуриран на најновију верзију на вашем рачунару.
 3. Пребацивање на други сервер ради доделе друге ИП адресе МцАфее је изненада престао да ради јер је ИП адреса додељена вашем ВПН уређају можда идентификована и блокирана од стране веб локације или апликације коју покушавате да посетите.
 4. Уверите се да ваша апликација заштитног зида или друга ВПН апликација није у сукобу са МцАфее ВПН-ом. Ако имате инсталиран други безбедносни производ или ВПН, деинсталирајте их или их привремено онемогућите.
 5. Тестирајте другу мрежу тако што ћете се повезати на ВПН на другој мрежи да бисте утврдили да ли је проблем у вашој мрежи.
 6. У апликацији ВПН онемогућите заштиту, а затим отворите Управљач уређајима и проверите да ли ваши мрежни адаптери имају жуте знаке узвика. Ако јесу, онда погледајте да ли у приручнику постоје неки предлози о томе како поправи грешку кода мрежног адаптера 31
 7. Поново инсталирајте МцАфее ВПН да бисте добили нову инсталацију, уклањајући све проблеме на свом уређају.

читати : Уобичајени ВПН кодови грешака и решења за ВиндовсУдаљени сте само неколико кликова од безбеднијег Ви-Фи-ја

На ову грешку ћете наићи ако МцАфее Аутоматско обнављање функција је онемогућена. У овом случају, применљива исправка је: Ако ваш МцАфее софтвер има ВПН, потребно је да га омогућите Аутоматско обнављање да користите ВПН на свом Виндовс уређају.

Тренутно не можемо да се повежемо на ВПН

Добићете ову поруку о грешци због проблема са интернет везом на рачунару. У овом случају, потребно је да проверите своју интернет везу и решите проблеме са мрежом и интернет везом на свом уређају. Ако ваш рачунар уопште не може да се повеже на Интернет, можете да користите функцију мрежног ресетовања и видите да ли то помаже. Алтернативно, можете покренути уграђени алат за решавање проблема са интернет везом за Виндовс 11/10.

Можда сте достигли ограничење од 5 уређаја.

Ова порука о грешци је описна и односи се на софтверску лиценцу. Ову грешку ћете добити када покушате да додате више уређаја него што ваша лиценца дозвољава. Да бисте решили овај проблем, морате уклонити постојећи поуздан уређај тако да можете додати још један уређај.

Да бисте уклонили поуздани уређај, следите ове кораке:

 • отворен ЛивеСафе или Потпуна заштита конзола.
 • Притисните Сецуре ВПН плочица на дну Кућа таб
 • Кликните ВПН подешавања .
 • Притисните Икс икону која одговара уређају, а затим кликните Избриши .
 • Ако желите да уклоните тренутни уређај, кликните Икс икона, а затим кликните Онемогућите ВПН и деинсталирајте .

Поновите ове кораке за све друге уређаје које више не желите да региструјете. Након што уклоните бар један уређај, можете додати још један уређај. Алтернативно, можете надоградити своју лиценцу за више уређаја.

Инсталирајте Мицрософт .НЕТ

Ово је још једна описна порука о грешци на коју ћете вероватно наићи ако имате застарели Мицрософт .НЕТ Фрамеворк инсталиран на вашој Виндовс 11/10 машини. Да бисте решили овај проблем, потребно је да ажурирате Мицрософт .НЕТ Фрамеворк на 4.6.1 или новију верзију.

читати : Алат за поправку Мицрософт .НЕТ Фрамеворк-а ће решити проблеме и проблеме

Не могу да се повежем на ВПН. Ваш антивирус или заштитни зид можда блокирају ВПН

Ми Можемо

Испод ћете добити целу поруку о грешци са предлогом омогући ТЦП надјачавање у менију подешавања када покушавате да се повежете на Интернет користећи МцАфее Сафе Цоннецт.

Не можемо да се повежемо на ВПН
Ваш антивирус или заштитни зид можда блокирају ВПН. Омогућите замену ТЦП-а у подешавањима и покушајте поново.

Када добијете ову поруку, само кликните на дугме поправи то дугме, а затим урадите следеће:

 • На страници са подешавањима пронађите ТЦП Оверриде на средини екрана.
 • Сада кликните на дугме за пребацивање са десне стране да бисте га укључили ТЦП Оверриде .

Напредна опција ТЦП Оверриде (замена протокола контроле преноса) (подразумевано онемогућена) у Сафе Цоннецт приморава десктоп апликацију да користи нешто спорији, али поузданији метод (или 'тунелски протокол') за пренос података преко Интернета, што доводи до више стабилна веза када је мрежна веза непоуздана, што ће вам бити од користи када обављате активности као што су платне трансакције или када користите банкарске веб странице.

Ако наиђете на било који од следећих проблема док користите Сафе Цоннецт на рачунару, можете да онемогућите ову функцију.

 • Стримовање је споро.
 • Општа интернетска веза 'испрекидана'.
 • Ваш ИСП ограничава (успорава) или чак блокира УДП саобраћај.
 • Ваш ИСП има техничких проблема.

Корисници рачунара ће можда морати ручно да омогуће ТЦП надјачавање јер одређене поставке антивируса или заштитног зида на вашем рачунару могу блокирати приступ Интернету преко УДП-а који је подразумевани комуникациони протокол који користи Сафе Цоннецт.

читати : Заштитни зид или антивирус блокирају ВПН у оперативном систему Виндовс 11

Додатно решавање проблема

1] Ако сте повезани на Интернет преко МцАфее ВПН-а на рачунару, али је брзина везе спора, можете да покренете тест брзине Интернета да бисте проверили своју интернет везу. Алтернативно, можете покушати да онемогућите/омогућите ВПН везу тако да ВПН може тражити нови и бржи безбедни сервер за 'тунелирање' ваших података. Након тога, сачекајте неколико секунди пре него што поново покушате да приступите сајту или услузи.

имате контролни центар

Успоравање које ћете приметити када користите ВПН је због тога што ваши подаци пролазе кроз додатне безбедне сервере. Међутим, и даље можете покушати да поправите спору брзину интернета на свом Виндовс 11/10 рачунару док користите ВПН, што може бити узроковано следећим разлозима:

 • Географски положај
 • Ограничење од стране вашег ИСП-а или владе земље
 • Друге ВПН услуге
 • Апликације трећих страна
 • Омогући замена ТЦП-а (само за Виндовс Сафе Цоннецт)

читати : Поправи ВПН грешку 800, даљинска веза није успела због неуспеха покушаја ВПН тунела

2] Можда ћете имати проблема са сервисима за стриминг укључујући Нетфлик, Амазон Приме Видео и Хулу, као и са торрент сајтовима или апликацијама ако користите МцАфее ВПН. Ови погођени сервиси или апликације за стриминг ће блокирати приступ свом садржају чим открију да се користи ВПН, проки или „деблоцкер“ услуга. Да бисте решили проблем у овом случају, ако користите Сафе Цоннецт, урадите једно од следећег:

 • Прво искључите Сафе Цоннецт и покушајте поново да користите веб локацију или апликацију за стриминг. Ако проблем и даље постоји чак и након онемогућавања Сафе Цоннецт, пријавите се на свој премиум налог у Сафе Цоннецт на рачунару, омогућите безбедност у апликацији и изаберите виртуелну локацију на основу садржаја којем желите да приступите. На пример, да бисте приступили сервису стриминга у САД, изаберите виртуелну локацију у САД. Уверите се да ваша ИП адреса одражава виртуелну локацију на финдипинфо.цом а затим покушајте поново да приступите веб локацији.
 • Онемогућите заштиту у Сафе Цоннецт, а затим обришите колачиће прегледача. Након тога, поново омогућите заштиту у Сафе Цоннецт, поново покрените прегледач и покушајте поново да приступите садржају.

Ако горе наведени кораци не раде, можете покушати да се пребаците на другу виртуелну локацију, а затим да се вратите на одговарајућу да бисте се повезали са другим сервером.

За друге МцАфее ВПН производе, можете да онемогућите ВПН услугу, а затим поново покушате са стриминг сервисом или апликацијом. Ако се проблем настави чак и након онемогућавања МцАфее ВПН-а, уверите се да на вашем Виндовс 11/10 уређају не раде ниједна друга ВПН услуга.

Надам се да ће вам овај пост помоћи.

Зашто МцАфее ВПН-у треба толико дуго да се повеже?

Ово се обично дешава зато што интернет веза зависи од брзине мобилне мреже. Такође, ако користите више од једне ВПН услуге у исто време на свом уређају, вероватно ћете наићи на овај проблем. У овом случају, можете покушати да онемогућите или потпуно деинсталирате сличан ВПН софтвер на рачунару пре употребе МцАфее ВПН апликације.

читати : Поправите прекиде везе са Интернетом када је ВПН повезан

Зашто МцАфее блокира толико много веза?

У свом МцАфее софтверу можете видети велики број блокираних веза у историји безбедности. То значи да је ваш уређај заштићен и безбедан јер је заштитни зид блокирао све сумњиве везе. Ако је блокирана веза или апликација „поуздана

Популар Постс